Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diktatúrázunk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első lakás megvásárlása felelősségteljes és kihívásokkal teli feladat. Egyetemistaként, fiatal felnőttként az ember kissé bizonytalanul áll az élet küszöbén, amin a szülői fészekből való kirepülés okozta stressz csak fokoz. Tény azonban, hogy a valódi szabadság és önállósodás itt kezdődik el.…..
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
Diktatúrázunk 2016.04.17 14:42:29
@Buchhalter: bizony ..le is lépett az élelmesebbje..

és jé ott nyitva vannak a boltok..
Miért is? mert az bevétel...a kereskedő meg az eladott árúból él.
Diktatúrázunk 2016.04.17 22:51:10
index.hu/belfold/2016/04/17/a_szabad_vasarnapert_tuntettek/

Marhacsorda...
OKé emeljenek, nekik bért szurkolok nekik, legyen.

Ti megdöglenétek az iparban, ami nem lefölöz, egy árrést, hanem termel. 0-ból értéket.

A kommunizmusba begyöpösödött emberek mikor fogják fel, hogy a vásárló tartja el őket.
Ha nincs vásárló, nincs bevétel. Oszt sírhatnak.

HA Vásár nap bezárnak, zárjon be minden
Örülhetnek az Angliában dolgozó magyarok. Április 1-jével kötelező érvénnyel bevezette az angol kormány a nemzeti létmiminumot, ami £7.20 óránként. 25 éves kor felett ennél kevesebbet nem lehet keresni. Számítások szerint ez mintegy 1,8 millió dolgozónak jelent azonnali fizetésemelést...
Egy dél-londoni lakótelepen találtak rá a 60 centis jószágokra. A kártevőírtó még nem látott ehhez hasonlót az elmúlt 15 évben, mióta a szakmában dolgozik...
Diktatúrázunk 2016.04.17 15:02:18
@powerage: @Tenkeskapi Tánya:
@hiszedmi:
Mikor megjelent pár hónapja az aza ominózus fotó..csak a hülyének nem esett le, hogy nem 6-8 éves kisgyerek méretről van szó, hanem baby-ről tehát újszülött méret
ami csak 50cm körül van

A felső képen is jól látszik, hogy a kiterített patkány a farok hosszal együtt jóval hosszabb, mint a férfi alkarja vagyis 30 cm.
Vagyis a kiterített patkányok is inkább a 40-50cm-ert érik el

Az alsó képen is, azért optikai csalódás ide, optikai csalódás oda...ez nem egy kis darab cincogó házi egérke.
Hanem egy büdös nagy dög.
ami legalább 35-45 cm
Így az egész téma egy szarkavarás...
Valalmelyik angol bulvárlap elírta... a sok marha meg ráugrott...
Főleg hogy az index is lehozta..aztán a félreértést is lehozta..

aztán ez a hülye oldal meg lehozta ez a hülye oldal az eredetit.

Van min csámcsogni...leginkább a londoni hízott patkányon..mer ugye a csóringer proli pesten ilyen nem igen fordulna elő. Mert innen még a patkány is lelép mielőtt felkopna az álla mint a templomi egérnek.
Filmbook Veszettek (2015) 2016.04.15 06:00:00
A Veszettek Goda Krisztina legújabb filmje. Goda legutolsó munkája, a hét évvel korábbi, egészen ötletes Kaméleon volt. Még visszább lépve pedig olyasmiket találhatunk tőle, mint a Szabadság, szerelem vagy éppen első filmje, a Csak szex és más semmi. Szóval összehasonlítva az Aglaja menthetetlen…..
Budapest belső kerületei nemcsak a magyar, hanem a külföldi vásárlók körében is a legnépszerűbbek közé tartoznak. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy míg a külföldi vásárlók aránya országos szinten nem éri el az 1%-ot, addig az V., VI., VII. kerületekben már megközelítette a…..
Diktatúrázunk 2016.04.15 20:20:44
1. lakás 3+ méteres belmagasság...valami szar 100 éves szerkezetielg mér rég elbontandó ház
50 millióért 15 milliós fehér falas lakás

2.lakás ez legalább valahogy kinéz...bár ez se ér 20-nál többet még így berendezve se.
Egyébként dettó 3+ méteres belmagasság -> ősrégi ház

3.lakás ...skandináv...45-ért...nyóckerben a fűrdőszobában látszik a penész meg a rohadás a kádnál. az ajtók itt ott le vannak ütve
Jójó, de eu nem a 45 miliós kategória, hanem a 10-15 millió
4 éve még annak is tapsikolt volna az eldó

4. lakás Luxus loft
nah te se láttál még lofot..nah a loft 130+nm-nél kezdődik
de inkább 200nm
Persze nem rossz, jól be van rendezve..valaki 5 millióért megvette, ráköltött 10-et és most azt hiszi hogy za utca szintjén lévő lakás már 52 -őt ér

Gyűlölöm az ingatlanosokat.
Nincs még egy olyan ország a földön, ahol a durva túlkínálat ellenére is durván növekednek az árak.
Mindezt úgy hogy ez nem egy Bécs vagy egy Zcürih stb Itt lószar sincs, főleg nem Budapesten kívül. Budapest meg egy kotvadék mocskos komics építkezéses élhetetlen város.
600e-1Millió ember külfölre vándorolt. És ők is el akarják adni, hogy megszabaduljanak az országtól.
Folyamatosan csökken a lakosság létszám(a külföldön tartózkodás nem számít bele! tehát tényleg csökken), kihalnak az öregeket a házakból, panelekből.
Egy szó mint száz elképesztően sok üres ingatlan van. Igen Budapestenpesten is!
Tehát elképesztően durva túlkínálat van a piacon.
Van olyan kis falu! ahol 100+ ingatlan egész jó ház eladó.
30-40km-erre van pesttől...senki nem veszi
20-30+ milliókért árulják, senkinek nem kell, nulla a kereslet.

Tőle még 10kmérre már 9-15-ért se viszi senki! 5-8 milliókért nem mennek el a panelok.(azt már nem is mondom hogy mind régi szar és c. fertőzött.)

ÉS ennek ellenére növekednek az árak.
Nonszensz ami a magyar ingatlan piacon történik.
200%-kkal túlárazott szarokra írkálják, hogy befektetésre...
Ebből kurva nagy zakó lesz.
Nyilvánosságra hoztuk a terrorizmus elleni fellépéssel összefüggő törvények módosításáról szóló törvény tervezetét. Vagyis azt a változatot, ami szinte biztos, hogy nem a legutolsó verzió, de biztos, hogy frissebb az első, általános meghökkenést kiváltó javaslatnál.  Nem tudjuk, hogy a múlt heti…..
Futball "kosztümbe" öltözött modellek pózolnak a 2014-es Taipei Auto Show-n, a Taipei World Trade Center Nangang kiállítási pavilonjában. Ez aztán az ideális kombó! ..
Diktatúrázunk 2014.07.05 19:16:40
Szerencsésnek szoktuk nevezni azt az embert, akit tökéletes külsővel áldott meg az élet vagy azt akinek nincsenek anyagi problémái vagy azt akit mindig gyönyörű dolgok vesznek körül és persze azt is, aki csodálatos családban élheti az életét. De hogy hívjuk azt, akinek mindez…..
Miközben Észak-Amerikában csak izzadsággal idézik fénykorukat a legnagyobb blockbuster-folytatások, addig nemzetközi vizeken látványos növekményeket könyvelnek el. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaira ez különösképpen érvényes, s ezen belül Magyarországon is 14 éves rekordot…..
Egy Greg Guillemin nevű, zseniális grafikus brutálisan jó pop art stílusú, szemcsés képeket rajzolt a Marvel- és DC-képregények, valamint a Star Wars-karakterek és Disney-hercegnők szürke hétköznapjairól. A The Secret Life of the Heroes címen futó, fű- szex- és egyéb…..
Diktatúrázunk 2014.06.28 20:10:10
A híres detroiti autógyárak bezárása és a jelzáloghitelek bebukása miatt 2009 óta százezrek hagyták el az egykor 1,85 milliós iparvárost.  A természet szép lassan visszafoglal mindent. Durvadurva ..
Diktatúrázunk 2014.06.06 23:38:45
@A megvalósult amerikai ólom..:
már kivesézték a totalcaron
Pere Laci ismét jelentkezik Indiából, ezúttal a technika csodáiba avat be minket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy komoly problémát okozott, sőt, egyenesen katasztrófával ért fel a tény, hogy az ezeddig remekül teljesítő Volvo Penta-motor (amellyel szivattyúztak) hirtelen…..
Diktatúrázunk 2014.06.06 23:19:36
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..