Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teknoc erno

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
A nemzeti oldal szerint ez a kérdés szükségképpen értelmes kell, hogy legyen (különben mitől lenne az oldal "nemzeti"). A nemzeti oldal természetesen téved, a kérdés értelmetlen (és a nemzeti oldal értelmetlenségekkel traktálja a híveit). A blognak ma megváltoztattam a…..
teknoc erno 2014.02.09 12:14:37
@Remete: így, így. De ezzel nem lehet mit kezdeni. A fene tudja mikor csúsztak félre ennyire a dolgok, talán soha nem volt ez másképpen. Az, hogy Gyurcsány ilyen negatív figura lett a jobboldali politikai propaganda sikere. De ez a politikai propaganda soha nem lett volna sikeres, ha nem lett volna rá kereslet, de sajnos volt rá, van rá. Ez van, kész. Szerintem ez legyen majd a történészek dolga, mármint, hogy feltárják ennek a történetnek a végét. Az épeszű embereknek szerintem a jelenben sem az MSZP-re, sem a Fidesz-re nem kéne szavazniuk... Ott az LMP. Közel sem tökéletes párt! De még mindig jobb, mint a "Demokratikus izé", vagy a Fidesz, vagy a nemnyilasnemnáci Jobbik... dehát az LMP meg nem elég mocskos az átlag magyarnak... Azon rinyálnak, hogy a Fidesz-Mszp teli van lehasznált idiótákkal, droidokkal, de mégis inkább odaszavznak, mert ezt a lehasznált-idióta-gátlástalan-megélhetési politizálást sokan azonsosítják a politikai alkalmassággal... és nyilván, mivel az LMP nem ilyen, ezért alkalmatlan... :D
teknoc erno 2014.02.09 12:19:11
@vakapad: igen, mert gazdagnak lenni burzsoá! Széégyenletes! Gazdagnak lenni??? Fujj. Dúdolgasd magadban:

"Köszönjük néked Rákosi elvtárs,
Kiért a hálánk tiszta lángja ég.
Reád ha nézünk, büszke a arcunk,
Virágot hintünk amerre mész.

Fogadjuk néked Rákosi elvtárs,
Utadra lépünk, Te vezess tovább!
Tavaszra nyíló gyermeki nótánk,
Elébed hajlik, mint virágos ág.

Gyermekotthon ablakába napsugárka szökken,
Vár reánk a sok kis asztal, sok kis tömzsi szék.
Mennyi pajtás jár közénk és jönnek egyre többen,
Gyermekotthon jaj de kedves, jaj de jó, de szép!"

Ez való neked! :D
A nyugati pályaudvar mellett van egy óriási terület, nem is olyan rég ezt szemelték ki kormányzati negyednek. Az előnyök egyértelműek, de mire is kéne használni? A Városépítési Főosztály számos érintettel, a tulajdonos MNV Zrt.-vel, a VI. kerülettel és szakmai, civil…..
teknoc erno 2014.02.08 12:38:08
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
Nemcsak Magyarországon, Európa más országaiban is szenvednek attól, hogy nem beszélnek nyelveket. Nehezen találnak munkát, vagy nehezen boldogulnak a ma már egyre nyitottabbá váló világban. Az álláshirdetések között böngészve azt látni, hogy leggyakrabban kínai (mandarin)…..
teknoc erno 2014.02.05 06:50:17
@Oscar Schmidt: mivan, nem kaptál hotelben wc pucolói állást, mert nem beszéltél angolul és most idejöttél trolllkodni? :D Egyéblént szerintem a britek sokkal jobbak idegen nyelvekben mint pl. a magyarok, persze ez nem jelent semmi jót, csak vicces, hogy pont a magyarok fikázzák őket :DDD
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
Tamás egy londoni munkára kapott évi 60 ezer fontos fizetéssel ajánlatot. A dilemmája a kérdésben felvázolt „elfogadjam-e?", amire persze az ember első reakciója, hogy „naná!". Ugyanakkor a poszt végére kicsit jobban belelátunk a szempontjaiba és talán a válasz sem lesz ilyen…..
teknoc erno 2014.02.04 20:13:15
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
A magyar-román, román-magyar államközi kapcsolatok soha nem arról voltak híresek, hogy a kölcsönös szimpátia és megértés diplomáciai értelemben vett empátiája lengte volna be a Budapest-Bukarest tengelyt. Most sincs ez másként: a kétoldali, egymásra reagáló beszólások,…..
teknoc erno 2013.02.08 07:42:11
@Ellensúly: "A magyar nép talán a világ legtoleránsabbja, legtürelmesebbje." :DDDDDD Ja és a legokosabb, legszebb, legősibb, itt vannak a legszebb nők és a legnagyobb faszú férfiak, itt kel a nap, itt a föld szívcsakrája, itt született Jézus, sőt Orbán is! Wow! Wow! Biztos ezért olyan jó hely Magyarország :D mert már annyi okos, toleráns ember él benne, hogy magától létrejött az Orbán Viktor nevű istenség, aki egy médium is egyben, csak elgondolja a dolgokat és megvalósulnak!!!! Baszkiii ez nagyon jó, a magyarok kollektive a legtoleránsabb néppp :DDDD

A helyzet az, hogy a magyar oktatásügy defektes, ezért vagy nettó nácikat és szélsőjobbikos agyamenteket "teremt" (Jobbikosok), vagy meg Szanyi Tbor féle mosott agyú komcsikat, akik simán lerománoznak, meg leszlovákoznak minden ott élőt, mert ugye minden ország nemzetállam. Aztán marad az a 20-40% normális, akinek a fele már elvándorolt... :D

Viccesek vagytok.

Ja és autonómiát Székelyfoldnek és Csallóköznek! De ez majd csak akkor lesz, ha nem ilyen surmó, tahó emberek lesznek...
ProgBlog Jön a Gőzhenger? 2013.02.07 14:31:02
„Ez az ember tiszta hülye - mondta a tábornok az őrnagynak. - Felvenni egy tó partján valami orosz egyenruhát, amit isten tudja, ki hagyott ott, aztán tűrni, hogy bevágják az orosz hadifoglyok közé, ezt csak egy hülye teheti meg.” Jaroslav Hašek: Švejk - 1923   Mindenek…..
     Rajcsányi Gellértnek igaza van.  Alapvetően igaza van abban, hogy nem szabad (értsd, morálisan helytelen) a jobboldal szavazóiról mindenféle hülyeséget feltételezni. Én tovább mennék, nem bölcs dolog azt gondolni, hogy az emberek legfontosabb tulajdonsága az,…..
teknoc erno 2013.02.07 18:33:25
@Spániel: az otthon maradt barmoknak csak ez jutott, mint neked is: mindig másokra mutogatni. Hiába, no... Nem véletlenül menekültek el mindig olyan sokan, mo mindig teli volt olyan seggfejekkel mint te, ezért volt vörös,fehér terror, nyilas, komcsi uralom, orban, gyurcsany.
Bedi Kata A Vigilia folyóirat A keresztény hit szerepe Európa mai és holnapi kultúrájában címmel pályázatot hirdetett, melynek díjkiosztójára február 5-én a Sapientia Főiskolán került sor.  A nem éppen figyelemfelkeltő kezdő mondat után folytathatnám is a történtek…..
2012 októberében IMF-ellenes reklámokat jelentetett meg a kormány, melyre a felhívást, az eredményhirdetést és a szerződéskötést öt nap alatt bonyolított le (és ebben már egy hétvége is is volt), sőt, a hatodik napon maguk a hirdetések is megjelentek. A 200 milliós…..
teknoc erno 2013.02.07 13:31:09
@Vidéki: azt kívánom, hogy 5 év múlva már csak olyan emberek éljenek Magyarországon mint te. Mindenki más vándoroljon el. Az lesz ám a szellemi felemelkedés! Orbán meg lehet a királyotok.
Proszektúra Kolbászkommandó 2013.02.06 09:35:45
Ez évtől tíz százalékkal csökken a gáz, a távhő és az áram díja. Az ellenzék piszok zavarban van. Egyszerre tiltakozik ellene és egyúttal kevesli is a tényleges mértékét. Piacellenes, mondják, ami nagyon vissza fog ütni. Látványosan aggódni kezdenek az energiaszolgáltató…..
teknoc erno 2013.02.06 15:18:39
Policity Igazi konzervativizmus?! 2013.02.05 13:32:54
“Nincs valódi konzervatív párt a közép-európai országokban, mert a konzervativizmus elitista ideológia, a köré csoportosuló pártok is elitpártok, és kevés párt engedheti meg magának, hogy csak az elit támogatására támaszkodjon.”   Így vélekedtek a Limes…..
teknoc erno 2013.02.06 08:45:07
@Beri Svarc: azt hiszem, hogy le is írtál minden fontosat erről a blogbejegyzésről.
Talán kevesen tudják, de Goethe egy időben színházigazgató is volt Weimarban. Persze volt, amikor az útépítések felügyeletével is megbízták, végül is egy költőfejedelem mindenre alkalmas. Történt, hogy a kutyabarát nagyherceg elő kívánta adatni az Aubry kutyája című…..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
teknoc erno 2013.02.05 11:02:20
@Gaius Plinius Secundus: és nem is olyan okosak mint te :D
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Hiába látott napvilágot a borzalmas adat – félmillió magyar dolgozik külföldön – kevesen fogták föl, milyen elképesztő zuhanás kezdetét jelenti ez a szám. A Véleményvezér, a Kard, pár éles eszű szerző foglalkozott ugyan a témával, ám közíróink többnyire a politikai…..
teknoc erno 2013.02.04 15:41:20
@stark: Orbánék nagyon-nagyon sok embert becsaptak, én is kb. akkor léptem le mikor Te. De engem nem Orbán meg a droidjai idegesítenek, hanem az a sok birka, idióta, seggfej, akik a mai napig hisznek nekik, akik hol Orbánra, hol Gyurcsányra szavaznak, mindig arra aki a legnagyobbat hazudja. Orbánékat ugyanis le lehet váltani, de ezeket nem, mert majd visszaszavazzák most az MSZP-t és felhizlalják a Jobbikot, mert ez a tömeg csak bűnbakokra és hamis ígéretekre szomjazik - bezony. Magyarországon értelmes, valódi értékek mentén szerveződő pártnak esélye sincs, sem jobb, sem bal oldalon, mert mindent visz a legbutább populizmus, mert ennek van piaca, aki nem röghöz kötött, idős, beteg az úgyis el fog menni, idő kérdése.
A KARD Miből lesz a nyugdíj? 2013.02.03 15:05:51
Az elmúlt hetekben blogunkon több írást is közöltünk, amelyek részben vagy egészben a nyugdíjrendszerről, annak fenntarthatóságáról szóltak. A cikkek kapcsán a kommentekben kialakult vitát látván érdemes néhány dolgot közösen végiggondolni. Elöljáróban annyit: nem…..
teknoc erno 2013.02.04 11:31:26
@wowerman: de igen, a dolgozók is tehetnek róla, mert azok is loptak, csaltak, mutyiztak ne gyere nekem a "kisember semmiről sem tehet" dumáddal, mert elhányom már magam ettől, ha csak erre vagy képes, menj politikusnak. Ez az írás meg szuper, gratula hozzá!
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
teknoc erno 2013.02.04 09:04:05
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Magyarorszagon nincs éhség? Olvass ennek utána te barom.