Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizicsiklo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, utoljára írok olyan bejegyzést, ami Kövér László házelnöki ténykedéséhez kapcsolódik - mert április 6. után már nem lesz abban a pozícióban, hogy a képviselőket fegyelmezni próbálja. De ebben a témában utolsónak szánt jelen posztomban még kénytelen vagyok…..
vizicsiklo 2014.02.22 08:52:51
@jogalany: szerinted pl. Schiffer András mikor korrumpálódott? Vagy mondjuk Vágó Gábor mikor követett el korrupciót? Ez a minden politikus korrupt duma szerintem baromság. Túl negatívra akarod festeni a valóságot, szerintem az LMP reális alternatíva. Az erényük sajnos az emberek szemében a hibájuk is... mert sírtok, hogy Orbán egy diktátor, Gyurcsány egy hazug, de amikor valaki meg nem hazudozik nektek nonstop, akkor az meg "nem is igazi, erős politikus!" :D Szóval...ennyit rólad és a hozzád hasonlóakról, pont Orbánt, Gyurcsányt érdemlitek!!!
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
Szerkesztőségünk időtlen idők óta rajong a szöveggenerátorokért, a diáklistázóstól az ákososon és az aggódóballiberálisoson át a klasszikus Coelho-generátorig.   Az EU megítélésében már valószínűleg nem egyeznek álláspontjaink: amennyi szerzőnk, annyi vélemény,…..
The Mars Volta – Noctourniquet (Warner/Magneoton) A megszokottól eltérően elég nagy szünet után jelent meg most tavasszal a pszichedelikus progresszív rocknak csúfolt Mars Volta új nagylemeze. A 2009-es Ocathedronig úgy pörgött a zenekar, és főleg Omar Rodríguez-López…..
vizicsiklo 2012.07.20 13:24:06
@Alf: igy van, de Magyarorszagon nem veletlenul nem jatszottak meg soha, ilyen helyre csak Kozso meg Akos kell es evente egyszer Prodigy :D A The Mars Volta nem eleg jo ennek a nagyszeru orszagnak :D
Helen Burns címmel végre megjelent Flea szólólemeze, amit akár ingyen is be lehet szerezni erről a linkről, viszont aki támogatni akarja a Silverlake Conservatory of Music zeneiskolát, aminek a Red Hot Chili Peppers-basszusgitáros is a tagja, az akár 500 dollárt is fizethet a 27 perces…..
vizicsiklo 2012.07.20 13:20:29