Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B3T3G

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
B3T3G 2017.08.29 11:34:16
Sztem amióta nem nincs egy könyv, amit követhetének, el van baszva az egész. Jon felélesztése után semmi súlya nem lett az egész sorozatnak. Előtte tudtál aggódni, hogy ki fog meghalni és meg is haltak fontos szereplők, pont ezért volt izgalmas. De felélesztés után, úgy is levágós, hogy Jon, a törpe, Dany és jó pár karakter nem tud meghalni. Jó példa erre, az előző rész, mikor Jon és fontos karakter barátai elmentek befogni egy halottat, de azért vittek pár statisztát, hogy majd azok kegyetlenül meg tudjanak halni. Csak nevetni tudtam, mikor Jon elsüllyedt a vízben(korábban meg Jamie) hiszen nyilvánvaló, hogy nincs elég tökük megölni őket. Totál walking dead lett az egész. Emellett még vannak idegesítő történet szálak, amik nem tesznek hozzá sokat a sztorihoz. Pl: a kövér fekete ruhás gyerek esete a tudósképző központban. Komolyan minek kellett őt elküldeni ha visszajön(fél részbe telik a visszaútja !!) Aria nem tudom, hogy könyven keresztül bolyong össze-vissza, hogy aztán mielőtt arctalan lehessen és ott hagyja a picsába az egészet majd visszatér( ezt miért kellett!??) De mindezek közül Bran története a legidegesítőbb, aminél szinte megígérik a nézőkkel, hogy megéri ezt a sok unalmat kivárni/végigolvasni és ha elérnek északra, akkor lesz majd a mindfuck. De csak annyi történik, hogy a hülye gyerek kiírt egy teljes faj megmaradt tagjait, valamint a kutyáját, mindezt teszi csak azért, mert drága a cgi meg az ősgyerekek maszkjai, és az írók tényleg csak annyit tudnak kitalálni, hogy egyenként ott marad 1-1 lény, hogy ő majd hű de feltartja a végtelen számú ellenséget egymaga. És végignézzük ezt az egész logikátlan faszságot, hogy utána Bran csak meredjen maga elé meredjen és üljön a székében mint egy darab szar. Tirion karaktere már nem tud fejlődni és már vicces, sem okos nem tud lenni. Varys szintén semmit se csinál. Úgy látszik ez történik akkor, ha minden karaktert egy helyre zárnak évadokra és senkit nem ölnek meg az írók közülük. Az viszont egy pozitív dolog, hogy Kisujjat megölték, hiszen a szerencsétlent, akit úgy harangoztak be, hogy ő maga a sátán, már nemigen csinál semmit, csak ilyen kisfiús, erőltetett csíntevéseket. Legalább is a Királyváras akciói után. Sztem olyan sok minden meglepetés már nem történhet a következő évadban, a meghalhatatlan karakterek meg nem fognak halni szokásukhoz híven, maximum csak ha kell egy felesleges, drámaian önfeláldozós rész úgy a vége felé, hogy azért lássuk, hogy a gonosz legyőzésének ára is van. Cercei meg szokásosan kavargatja majd a szart, de aztán úgy is északra fog menni, hogy a Hegy mag a Sándor megöljék egymást. A jók csapatának meg érdemes lenni a Tullykat útközben felszabadítani, hogy csatlakozzanak a jók ügyéhez...
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Bent jártak a Frizbiben Vadon Janival, hátha tiszta vizet öntenek a pohárba. Muhahaha, vicceltem. nyugi. Az adást ma este lehet megnézni az ATV-n. ..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Szegény Rogán Antal, nincs túl jó formában mostanság. Helikopteres utazás egy celebesküvőre, vagy a nemrég az Index által kirobbantott Grúzián és Oroszországon átívelő botrány mind olyan, ami után egy közepesen normális országban minimum lemondatják az adott politikust. Magyarország szerencsére nem…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
B3T3G 2016.11.05 17:50:48
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Dagad a botrány a frissen kormányszócsővé alakított TV2 körül, legalábbis a Blikk mai cikke alapján erre lehet következtetni. A napilap arról ír, hogy 2014 novemberében azután szűnt meg a majdnem két évtizedig futó közéleti műsor, mert politikai nyomás érte a stábot és a csatornát. Naná, hogy a…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
B3T3G 2015.11.02 21:54:10
@sixx:
igen, a kommentelők után már csak a a valóságsó kritikusok rosszabbak. mindig van lejjebb :D
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
B3T3G 2013.06.27 11:47:58
@worxland:

Az én gyerekem már 4 évesen kokózott és egy doom metál banda gruppija volt. Televolt tetkóval és mindenre nyitott volt szexuális téren. Remélem, ez így megfelel.
llyen idősen mint itt a legtöbbünk, Nagy Sándor már világhódító volt, Julius Caesar meg a fejét verte a falba hogy ő még miért nem világhódító. Mi itt a KM-nél meg lettünk szólítva Bogár László által, le lettünk liberálglobálisozva. Ez is valami. Most pedig nézzünk…..
B3T3G 2013.06.20 11:49:54
@Bobby Newmark:

Abszolút nem érzem röhejesnek azt állítani, hogy a média leradírozza az agyunkat és elhiteti azt, amit akarja, hogy elhiggyünk. Pl ahogy felkészítenek minket a háborúkra, vagy diktátorokat állítanak be pozitív, negatív személyekként épp ahogy az érdek megkívánja. A média a negyedik hatalmi ág, amit senki sem felügyel. Ha vki korlátozni kívánja az meg fasizsta. És vele akár megszerezhető a másik 3 hatalmi ág is.
Egyébként meg nem hiszek el mindent én sem, csak azt írtam, hogy vitathatatlan, hogy Bogár nem hülye. És nem csak a TV-s munkássága létezik.
B3T3G 2013.06.20 14:30:40
@Bobby Newmark:

Nem tudom, hogy a melegtől forrong benned a tesztoszteron vagy alapból ilyen agresszív állat vagy. Csak azt mondtam, ha a fejedet használod beláthatsz 1-2 dolgot, amit a világ letagad. De én nem kényszerítelek a véleményemre. Azt mások teszik. Azt gondolsz, amit akarsz, vagy amit mások akarnak, hogy gondolj. De lényegében úgy sem fog kiderülni semmi és ezek csak olyan eszmefuttatások.