Regisztráció Blogot indítok
Adatok
auralborder

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szalonképesebben akarom feltenni a kérdést, akkor a bejegyzésem címe szerint teszem meg. Miért kérdezem ezt? Mert bár a melegfelvonulás, vagy mások által egyszerűen buzizsúrnak nevezett Pride már egy hete volt, az interneten még mindig a "miért nem volt ott Tarlós, és a Fidesz?"…..
Lassan egy hete volt a Pride, de azóta se megy ki a fejemből, ami utána történt. Amint arról a sajtó is beszámolt, a rendezvény után fényes nappal a Szent István körúton egy 20-30 fős fekete egyenruhás csoport megtámadta Derdák Tibort, a sajókazai Dr. Ámbédkar iskola…..
auralborder 2013.07.12 11:26:26
A Médiatanács májusban indított hatósági eljárást az EPER-rel szemben, mert a rádió az idén március 4-10. közötti adáshéten 68 percnyi szünetet sugárzott, valamint azért, mert az ominózus héten több olyan zeneszámot sugároztak, amiről nem lehetett megállapítani, hogy…..
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
auralborder 2013.07.08 17:55:58
@fran7: +1
Nem szól szám, nem derül ki, mekkora gyökér vagyok - szólhatna a mondás a Big Brother idei évadát elnézve, melyben eddig négy szereplő heveny buzizással és négerezéssel töltötte az egyik estét, arra nem gondolva, hogy az élő streamnek köszönhetően mindenki tisztán hallja,…..
auralborder 2013.07.04 16:30:15
@persze, természetessssen: +1
@tengertigrise: +1

Én is röhögtem. Felolvastam egyik barátomnak és ő is jót röhögött.
Szerintem a fajvédelemnek ez a szintje már eget verően ciki. Ezen külön lehet röhögni.
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
auralborder 2013.07.01 15:27:42
Subba Csikágó van! 2013.06.25 11:27:16
Chicagóban nem viccelnek egymással a tesók! Ezt a kis csírát, Dj Nate-et, aka Baka Flexxbabiii-t (miafasz) egy ál-rajongó viszi le a földre, hogy jól elvegye a Gucci övét és összekenje a száját lekvárral. Egyébként ő még jól is járt, mert a haverjait konkrétan lelőtték egy…..
Nagyon köszi ezt a sejtelmesen semmitsokatmondó ajánlót Kari! Hallgassuk is meg izibe! Tűzforró lett a duett, de a kedvenc részem mégis csak az, amikor a legelején Oba Dopekid azzal az utánozhatatlan nigériai akcentusával kiejti Szácsodi Kári nevét. ..
Annak idején, amikor az amerikai televízióban rendkívül népszerű, kandallóban ropogó fahasábokat és lángnyelveket mutató műsor nyomán a Duna televízió éjjelente egy halakkal teli akváriumot mutatott szünetjel avagy monoszkóp helyett, mindenki kiröhögte őket, mert ugye ki a…..
Subba Ébresztő! 2013.06.18 08:30:00
Nagyon durva gyűjtés ez most,kifordult boka, kitört fogak, miegymás mélytenger tiszteletem tényleg! ..
auralborder 2013.06.19 06:31:39
@WARandODIUM: Mint ahogy a pórul járt szerencsétlen családtagjai sem, hogy miért akarja magát önként megölni.

A lottóötösért sem lesz senki öngyilkos. pedig ha összejönne..
Nyári műsorrend az RTL-en: Június 28-án, jövő pénteken lesz utoljára képernyőn a Barátok közt, utána nyári szünetet tart a sorozat egészen őszig. Addig viszont továbbra is élvezhetjük az Éjjel-Nappal Budapestet, ami viszont kicsit később, 20:55-kor kezdődik. Július…..
auralborder 2013.06.18 21:46:03
@babo81: Észrevetted, hogy feltalálták az internetet, ahol azt nézed, amit akarsz és amikor akarod?
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
A Jersey- és Geordie Shore után, a Valleys farvizén evezve két olyan műsor érkezik a VIVA Tv-re, amik a cirkuszban mutogatott szakállas nőre és kétfejű birkára emlékeztetik a nézőt. Ezeket a trashreality-ket ugyanis csak és kizárólag azárt nézzük, hogy elborzadjunk a…..
Subba Energiaital sommelier 2013.05.28 16:03:56
Őszinte lelkesedése az energiaitalok iránt lenyűgöz, minden részletre kitérő elemzése a borászokéval vetekszik, már majdnem mondanám, hogy minek, de kedves bénasága miatt a "miért ne?" mellett döntöttem. Egy enyhe faszkorbit a "rid grép" miatt adok csak. Csekk: Nagyon finom,…..
auralborder 2013.05.29 21:27:14
@Prof. Vágóhíd Elemér: Plastic Tinkerbell!!

Mit nyertem? :D
Nem tudjuk, melyik elvetemült szervező ötlete volt a hétvégi Roma-Lazio kupadöntő félidei showjára Psy-t felkérni, de most vagy ő maga, vagy a drága édesanyja csuklik folyamatosan. Annál viccesebb ábrázatot, mint amikor a koreai énekes a Gangnam Style refrénje előtti szünetben…..
Ismét egy olyan érdekes példára derült fény a napokban, amely azt támasztja alá, hogy az internetes kalózkodás elleni harc a jelenlegi intenzitással és eszközökkel káros, etikátlan, haszontalan és nem utolsó sorban veszélybe sodorja az internet szabadságát. Két nagyon is…..
auralborder 2013.05.28 17:42:57
@IKDFA: Én is! :)
A minden bokorban politikai nyomást és jobboldali fordulatot sejtő rettegők megnyugodhatnak: Kálmán Olga nem távozott az ATV-től, sőt, június 10-én már ismét ő vezeti az Egyenes Beszédet. A műsorvezető április közepén egy sportsérülés miatt kényszerült többhetes…..
auralborder 2013.05.28 16:43:27
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
Minek írják ki az oldalukra, hogy másnapra szállítanak, ha valójában több hétig tart ez a művelet? Párom már régóta áhítozott egy Kindle e-könyvolvasóra azonban csak 3-4 hónapja jötte el az, hogy össze is spórolta az árát. Már csak azon tanakodott hol is vegye meg.…..
A kormany.hu oldaláról egyenesen az arcotokba bele: Az összetartozás dala. A rohadt életbe már, de tényleg...ez mi a jó édes kis hörcsög faszának kellett??!! via 444.hu ..
Tematikus gyerekhetet tart a TV2 jótékonysági céllal, hogy gyereknapon rászoruló családokat támogasson a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány segítségével. Május 21-től kezdődően gyereknapig a TV2 aktuális műsoraiban hangsúlyos szerepet kapnak a gyerekeket érintő mindennapos…..
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..