Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evim

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nárciszkertész Ne etesd! 2017.06.08 11:24:08
Minden szakirodalom nagy vörös betűkkel tolja eléd, hogy ha meg akarsz szabadulni egy nárcitól, akkor az első, második, és akárhanyadik szabály az, hogy NO CONTACT. Azaz töröld az életedből, szakíts meg vele minden kapcsolatot és lehetséges kapcsolódási pontot. Ha ő keres, ne reagálj. Semmit. Sajnos…..
Evim 2017.11.27 14:09:22
3 évig barátnői (vagy ki tudja milyen) státuszban voltam egy nárci mellett . Pár hete ébredtem fel az álomvilágomból!
Döbbenetes volt a felismerés!! Üvölteni tudnék még most is, hogy lehettem ennyire naiv,ennyire hintáztatható,ennyire odaadó, ennyire szerelmes???
Kibeszéltem a lelkemet,mennyire nem tetszik a folytonos megalázás, az össze-vissza rángatás, az anyagi lehúzás, és sorolhatnám! Kivétel nélkül mindent úgy és akkor kellett csinálni,ahogyan ő akarta. Szerelmes nőnél ez nem akadály. Amikor legelső csókjánál a számat megharapta, annyit tett hozzá,hogy azért tette,hogy amikor fáj,akkor is rá gondoljak! Ha én akkor és ott ismerem a nárcisztikus jellemvonásokat, biztosan elgondolkodom. Vagy nem.. mert aki ennyi mindent megenged egy férfinek,...aki magával cipeli a telefonját még a fűnyíráshoz is, aki ezredszer is felveszi a telefont 2 hét mosolyszünet (vagyis büntetés..gondolom közben megcsalás) után és repül,ugrik rohan az "imádott" férfi karjaiba.. az ziher,hogy komoly önértékelési problémákkal küzd. :(( Küzdöttem, téptem magamat a figyelméért,a szeretetéért. Megkaptam egy idő után,de csalódott maradtam és csak vártam,vártam a sült galambot,vártam a változást, hátha végre rádöbben,hogy engem értékelnie kell,hiszen annyi jót tettem vele!
Tárgy voltam,használati tárgy. A figyelmesség elmaradt,de lett egy új barátnő, aki fiatalabb,szebb, lehet még lakása is van, mosni, főzni is tud... kell ennél jobb egy parazitának? Sajnálom a friss leányt. Naivan,szerelmesen ugyanezt az utat fogja bejárni,mint én, legfeljebb nárcink a nagyobb haszon reményében akár egy wellness hétvégét is ajándékoz újsütetűjének.. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
Evim 2017.11.22 11:33:15
@Pekarna: Döbbenetes! Ugyanezek a viselkedésminták!Kb. 2 hete szembesültem,ezzel a ténnyel,hogy valójában kivel is van dolgom??
Szerencsére mi nem éltünk együtt! De én is rengeteget mindent sérelmeztem: csak akkor telefonált,ha ő akart,mert rengeteg a munkája. Csak akkor találkoztunk,amikor neki volt rám szüksége. Időnként észrevettem a tekintetén,mintha megvetne. (szerintem jól láttam) ,Csak néhány éjszakát voltam vele, egész éjszaka szólt a tévé,égett a lámpa. Minimális alvással megvolt,hajnal 2-3 körül már dolgozott a számítógépén. Mindent elfogadott tőlem,amit gondoskodásképpen adtam neki. A köszönöm,bocsánat,szeretlek szavak hiányoztak a szótárából. Gyakorta eltűnt pár napra,hétre,utána mintha mi sem történt volna, ugyanúgy a kontrollja alá vont. Szavakkal kedveskedett,ha szüksége volt valamire. Autóm,bankkártyám,pénzkölcsön. Mai napig tartozik egy nem túl nagy összeggel,de mivel már én is egyedül élek és éppen válófélben,nem bánnám,ha visszaadná. Csak ígérgeti. Válni nem miatta válok,de jelentősen hozzájárult azért ehhez a folyamathoz,bár tudom,soha nem tudnék egy fedél alatt élni vele.
A férjem némileg hasonló jellemű, erőszakos és irányító,időnként nagyon agresszív módon viselkedett Előfordult fizikai bántalmazás is,főleg alkoholos állapotában.
Azt hiszem,most mindkettőnek vége lesz, és inkább legyek egyedül.de lelki terror nélkül.
A nárcisz barátom talált egy fiatalabb,csinosabb barátnőt. Nem jelentette be,én kérdeztem rá,amikor már közel 2 hétig nem találkoztunk és csak röviden,ritkán hívott fel telefonon.
természetesen még neki állt feljebb,hogy miért írogatok neki, nem is biztos,hogy igaz,amiket állítok!!! Azt hittem,az agyam eldobom: "nem is biztos" !!! És hogy zizi vagyok. Majd kereslek. Így tette le a telefont. Utána már nem vettem fel.
Tényleg nagyon jó,hogy ezt a remek jellemzést megtaláltam, legalább ad egy kis könnyebbséget a trauma feldolgozásában,mert ez bizony meglehetősen nagy trauma mindenkinek,aki ilyen ember kelepcéjébe keveredik.
Életeken átgázoló,lelkiismeretlen gazemberek!!!
Remélem magányos gyötrődésben fogja tölteni az időskorát.
Fel a fejjel, továbblépni!!