Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feca81

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már majd 5 éve, hogy a Telekom az energiaszektorba is belépett szolgáltatóként. A Homáron ez eddig nem tűnt fel. Most már igen. Kedves Homár, Ezúton szeretném megosztani veletek a Telekommal történt jelenleg is folyamatban lévő ügyemet. Történt egyszer, nem is olyan régen, hogy vettünk egy…..
Amikor meglátjuk kiplakátolva, hogy kéményseprés lesz a társasházban, rögtön a szükségtelen rossz jut eszünkbe. Átvillan az agyunkon megint szabadságot kell kivenni vagy megbízni valakit aki beengedi a kéményseprőket. Akik feleslegesen jönnek úgy sem csinálnak semmit, esetleg…..
feca81 2015.10.14 16:27:10
@Konyvtaroslany: jól mondod. Én most tartok a 2. felszólításnál. Nincs szabadságom. Hogy oldom meg? Sehogy. A legszebb az egészben, hogy nincs is kéményem, de még csak kéménynyílás sincs! Tervrajzon se találtuk...
A Homárnak sem egészen világos, hogyan válthatott jegyet naiv ügyfél smsben, amikor, mint utóbb kiderült, egy másik parkolási társaság automatájáról nézte a telefonszámot, amit ráadásul elütött, bár az is elképzelhető, hogy át volt firkálva. De minthogy az egész parkolási…..