Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cseresznye1

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárerő Ivett esetében is működésbe lépett. Egy héttel a DHL-es pökhendi futárról szóló poszt után már meg is oldódott a probléma, a kanapé végül az utca helyett a lakásba került, ráadásul ki is csomagolták a kedves futárfiúk.Megoldódott a kanapé-problémám… A…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Winyetta kiakadt a legutóbbi Arénás sztorin, annak is a végén, ahol a rendőrségi intézkedés inkább komikus volt, mint hatékony. Neki a navit lopták ki a kocsijából és emiatt kellett 4 és fél órában meghallgatnia a helyszínelő rendőr panaszait. A történet mozis része annyira…..
cseresznye1 2009.05.05 18:31:15
@horex: WTF :D
Zula és barátnője romantikus estére vágytak, de egy vírusnak vagy egy romlott szendvicsnek köszönhetően mozizás helyett hányás lett a program. Az Aréna pláza mozijának büfései nem bírtak adni egy üres papírzacskót a beteg asszonynak, ezért legközelebb aki ott rosszul lesz, ne…..
cseresznye1 2009.05.04 13:29:33
Az Externetnél tisztában vannak vele, hogy rohanó világunkban egy adatgyűjtő email könnyedén elsikkadhat, spam közé keveredhet, netalán nem válaszolnak rá, úgyhogy biztos, ami biztos alapon Forest teljes internetforgalmát megbénították, amíg nem válaszolt az…..
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Igazából drámai szoborcsoportot kéne önteni a jelenetből, amikor a Naiv Állampolgár éppen elhozná a vámhivatalból jogos tulajdonát, de nem teheti, mert a kapu elé valamikor murvát hordtak, hogy egyszer járdaalap legyen belőle, de aztán elfogyott a hit, az erő elszállt a…..
cseresznye1 2009.04.29 08:52:29
@☺ágica: pontosan melyik részröl is? Murva kéne nekem is..... Kékplatós ifa bérbeadó esetleg? Kikötés! EDE nevezetü sorfört akarok
cseresznye1 2009.04.29 08:58:36
@☺ágica: Én a részleteket ugy gondoltam mint annó..... beöltözök hasonkuszva megközelitem az objektumot és lézeres digicam-al megjelölöm az objektumot. Késöbbiekben a homár parancsnokság részére továbbitom az eseményeket illetve képi bizonyitékot :)
cseresznye1 2009.04.29 09:07:34
@☺ágica: Parancs! értettem.
Régi barátunk, az Exit Tours ismét felbukkant. Most sítábor helyett hokimeccs az apropó, pofozkodás nem volt, csak anyázás, de a levélíró indulata ugyanaz.Épp az előbb olvasgattam Ákos februári élménybeszámolóját, amit a fent nevezett "utazási iroda" szervezett. Kár,…..
Lenyűgöző, hogy a T-nél ilyen magabiztos és a munkáltatójában ennyire bízó szerelők dolgoznak, akik szerint kizárt, hogy a hiba náluk legyen, mert náluk hiba soha nincs. Ez a hozzáállás sajnos a levél végére kicsit megrendelül, a szerelő tegezésbe és leszaromozásba csap. A…..
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
cseresznye1 2008.12.20 11:29:31
ofélia. cseresznye_9@hotmail.com. ide küld el pls. THX
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..
Mikulás a Lufthansa jóvoltából 5 órát töltött el a müncheni reptéren, pedig már nagyon szeretett volna hazaérni. Az ügyfélszolgálat ott már nem tehetett semmi, de legalább adott 10 eurót reggelire, az is valami.Eddig körülbelül 100 ezer kilométert repültem a Lufthansával, és…..
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..
Méretéhez képest elég sokat szerepelt a Homáron az Externet, akik azért év végére is tartogattak meglepetéseket. K.M. anyukájánál például azért kapcsolták ki az internetet, mert nem fizette be az előfizetése kezdete előtti két hónapot. Természetesen az ő…..
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
Homér szerencsétlenségére betalálta az AAG futurisztikusan keveset működő mosógépét mosogatógépet, amihez nem ingyen adták az AAG ügyfélszolgálatának 3 éves standupcomedyjét. Ebből láthatunk most egy néhány hónapos részletet:Electrowroldben mosogatógép vásárol, extra 3…..
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Ferinek sikerült Vodafone-előfizetése mellé bónuszként megszerezni F. Attila ismerőseinek jelentős részét, akik hónapokkal később is őt hívogatják. A Homár elképzelhetőnek tartja, hogy Attila véletlenül az összes direktmarketinges ismerősének megadta a számát csere előtt,…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
cseresznye1 2008.12.16 14:26:43
tüvapok te kész vagy b@szod. Ekkora f@szt mint te még életemben nem láttam. Na mind1 részemröl off már mert unom.
cseresznye1 2008.12.17 06:22:52
tüvapok te beszivtál vagy beb@sztál nemtudom de mit figurázol itt a nevemmel?
Csak tudnálak torkonszarni 1x az életben :)
cseresznye1 2008.12.17 06:24:06
tüvapok te beszivtál vagy beb@sztál nemtudom de mit figurázol itt a nevemmel?
Csak tudnálak torkonszarni 1x az életben :)
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
Tamás levele óta azt gondoljuk, hogy talán a mi zepünk is egy serkenő bajszú  diákmunkás, aki óránként 900 Ft-ért szemeteli tele a mondandójával a Homárt. A kovetkezokre baratnom lett figyelmes a neki jaro hirlevelben. Nem az elso eset, hogy ilyen es hasonlo munkat ajanlanak…..
cseresznye1 2008.11.19 19:04:06
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..