Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janikk71

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy üzleti kérdés, amit nem szabad politikai szintre emelni, mert a két ország politikai kapcsolatai kiválóak - így reagált Orbán Viktor még 2013 júniusában egy kérdésre, amely a MOL-INA körül kialakult helyzetet firtatta. Azóta a kérdést már nem lehet csupán…..
A július 1-je után kiírt időközi parlamenti választás esetén leghamarabb novemberben lehet megtartani a szavazást. Egy kétfordulós időközi országgyűlési választás húszmillió forintba kerül. A Fidesz szerint értelmetlen és túl drága néhány hónapra megválasztani egy…..
A szentendrei önkormányzatnak fél milliárd forinttal adós, mégis a városfejlesztési iroda élére választott Simon Péter lánya összesen öt trafikkoncessziós jogot nyert el a Dunakanyarban.   kép innen   Rédai-Simon Ágnes Judit nyert Budakalászon,…..
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
Nyilván kár volna ennyire előre szaladni, ám tény: ekkora hibát még nem követett el a mélyen tisztelt kétharmad. Bár nagy csodálkozni való nincs ezen, egyszerű törvényszerűség, hogy egyszer mindenki pofára esik a baromnagy önbizalom jelentette csalóka biztonságérzet miatt.…..