Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilovemom

1103 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
ilovemom 2015.12.09 10:34:59
@Viktoria Kuzmits:
Kedves Viktória!
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy Te vagy az Airwick játékom egyik nyertese! Kérlek, hogy írjál nekem az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket.
Köszönöm,
Nóra
ilovemom 2016.01.04 12:17:10
@Viktoria Kuzmits:
Kedves Viktoria!
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy Te vagy az egyik AirWick ajándékcsomag szerencsés nyertese! Kérlek, hogy küldd el az elérhetőségeidet (név, telefonszám, cím) az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket!
Köszönöm,
Nóra
Kedves Olvasóim! Rengeteget dolgoztam az elmúlt hetekben, mert még karácsony előtt szerettelek volna meglepni benneteket az új weboldalammal, ahol izgalmas tartalmakkal, játékokkal és sok-sok újdonsággal várlak Titeket. Szeressétek, olvassátok! Köszönöm Nektek, hogy valóra…..
ilovemom Ünnepi varázs... 2015.12.22 10:14:04
A Swarovski nem maradhat ki a karácsonyi meglepetésekből, ezért az ünnepek varázsához és az ajándékozás öröméhez egy csillogó új kollekcióval járul hozzá, amit a brand múzsája, Miranda Kerr közreműködésével terveztek. Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr…..
A karácsony a szeretet ünnepe, ennek ellenére mindig öröm látni, amikor egy ajándék lelepleződik és meglephetjük valami szépséggel a kedvesünket. Egy szép smink szett, parfüm vagy egy jól megválasztott haj- illetve testápoló termék mindig hasznos ajándék, már csak ki kell…..
Az elmúlt években azt a tendenciát vettem észre, hogy a cégek egyre nagyobb figyelmet fordítanak a férfi termékek tervezésére és gyártására. A Philips világvezető a borotválkozás területén is, ezért mikor a Férjem megemlítette hogy egy új multifunkciós borotvát szeretne…..
A környezetemben a barátnőim meg van őrülve az ezért az Electrolux Assistent csodagépért, ezért egy picit utánajártam, hogy miért is olyan különleges és gondoltam, hogy megosztom Veletek. Nemcsak az ünnepi készülődéskor van jelentősége egy jól megválasztott háztartási…..
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Egy kedves barátnőm jóvoltából egy fantasztikus arckezelésen jártam, amivel ha tehetném minden Hölgyet megajándékoznék, de sajnos ez nem kivitelezhető, így ezzel a cikkel inspirállak Titeket, hogy Ti is próbáljátok ki! A kezelésről csak annyit tudtam, hogy 1,5 óra után újjá…..
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! Nézzétek meg, hogy kik a szerencsés nyertesei a DOVE ajándékcsomagjainak:: Sarolta Péter (fb) Goodness csomagot nyert Judit Nagy (fb) Uplifted csomagot nyert GRATULÁLOK és kérem a nyerteseket, hogy küldjék el az elérhetőségüket…..
Egy szuper blogger reggeli keretein belül ismerkedtem meg a Promod legújabb selyemhatású kendő újdonságaival! 8 különféle mintából áll a kollekció, melynek mindegyike önmagában egyéniséget kölcsönöz, az, hogy hogyan hordjuk csak rajtunk múlik... A Promod Boutique Francaise…..
Végre közeledik a nagy nap, amikor átadhatom a kislányomnak a már régóta őrzött Sylvanian Families meglepetéseimet. Régóta gyűjtögetem a különböző kiegészítőket, a családdal azt beszéltük meg, hogy karácsonykor lesz a leleplezés, tőlünk kapja az alap házat és a többi…..
A kozmetikai ipar technológiai fejlesztései mellett egyre jobban előtérbe kerülnek a kézzel készített natúr termékek is. Sajnos sokan panaszkodnak a drogériákban kapható krémekre, amikre a bőrük érzékenyen reagál - kipirul, kipattog, hámlik. A natúrkozmetikumok  kizárólag…..
ilovemom Pikáns találkozás! 2015.12.10 07:40:27
Szerintem nincs olyan háztartás, ahol legalább egyvalaki a családból ne rajongana a kukoricáért. A népszerű márka, a Bonduelle most két új termékkel is meglepi a rajongóit! Chilis kukorica – egyedülálló a kukorica piacon! A népszerű, ropogós és édes Gold kukorica…..
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! Nézzétek meg, hogy kik a szerencsés nyertesei a Great Lenghts szalon által felajánlott ghd hajformázónak: Orsi Czinger (fb)  Bízd rá magad a ghd hajformázóira, hogyha szereted a precíz végeredményt, a bohókás göndörséget vagy éppen a…..
Szerintem egy nő akkor igazán gyönyörű, hogyha meghagyja a természetes karakterét és úgy sminkeli magát, hogy szinte észrevétlenül emelje ki az előnyös vonásait. Egy szép, natúr smink elkészítése nem egyszerű feladat, az egyszerűsége abban rejlik, hogy profin kell tudni…..
Nap, mint nap izgatottan figyelem a kislányom fejlődését, érdekes konstatálni, hogy milyen szépen nyílik az értelme és mennyi minden érdekli. Nagyon szeret beszélgetni, hülyéskedni, babázni és annál többet is csacsogni és mondókázni. Azt vettem észre, hogy egyre jobban…..
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! Nézzétek meg, hogy kik a szerencsés nyertesei az Airwick ellenállhatatlan ajándékcsomagjainak: Szabó Nikolett (fb)  Dóra Fazekas (fb) Viktoria Kuzmits (blog) GRATULÁLOK és kérem a nyerteseket, hogy küldjék el az elérhetőségüket…..
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
A lakásunk ünnepi díszbe öltöztetését nem lehet elég korán elkezdeni. Én már tiszta extázisban vagyok, már szinte az összes nagyáruházat végigjártam és rengeteg kincset találtam. A KIKA karácsonyi kollekciója mindig ámulatba ejt, ezért most szemezgettem Nektek néhány…..
A pop-up üzlet koncepcióját eddig leginkább hazai, feltörekvő divatmárkák, ékszertervezők és a szépségipar designerei használták előszeretettel, ahol friss ötleteiket mutatják be kiállítások, izgalmas megnyitók kíséretében. A Nespresso számára a pop-up formátum a…..
ilovemom Holidaaaay! 2015.11.27 06:23:33
November 23-án debütál világszerte az H&M Hoilday kollekciója!. Ezeken a képeken Katy a H&M Holiday kollekció darabjait viseli, amelyek egyidőben kerülnek bemutatásra a művésznő által a mozik, a TV és az internetes közönség számára készített látványos H&M…..
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! Nézzétek meg, hogy ki a szerencsés nyertese a Vileda szuper meglepetésének: Gyöngyi Novák (fb) Steam gőztisztítót választott GRATULÁLOK és kérem a nyertest, hogy küldje el az elérhetőségét az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy…..
A lázas ünnepi készülődés közben mindenre jut idő, kivéve önmagunkra! Az év vége és vele a legszebb ünnepnapok érkezése sok sok teendővel jár - az ajándékok beszerzése, a lakás ünnepi díszbe öltöztetése, a menü megtervezése, a nagytakarítás, bevásárlás és sok…..
Sokáig nem szerettem a mosogatógépet, mert mindig úgy gondoltam, hogy ameddig be - és kipakolok, addig már el is tudom mosogatni a koszos tányérokat, edényeket. Sok éven keresztül ebben a hitben éltem, egészen addig, amíg el nem költöztünk és a Férjem ragaszkorodott egy…..