Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyialó

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
Sanyialó 2012.09.18 21:17:48
@Szádbafingok: nagyon jól mutatsz! :-)
Végre megtudtuk, mi a végső változata az új választási eljárásról szóló törvénynek. Reméljük is, hogy lezárul ez a hosszú vita – ahogy azt is, hogy a parlamenti elfogadása után a 2014-es választásokig nem fognak változtatni rajta, különös tekintettel az utolsó…..
Sanyialó 2012.09.18 21:12:33
A magyar férfiválogatott 3:0-ra kikapott Franciaországtól az Európa-bajnoki selejtezősorozat Rigában zajló tornájának szombati második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll.— Végig jól küzdöttünk, és bár az eredmény első ránézésre nem ezt mutatja, szoros meccs…..
Sanyialó 2012.09.18 20:37:06
És hála, mert mindkét edző előre leírta a válogatottat és hála, mert egyébként horgásztak volna, vagy a megérdemelt pihenésüket töltötték volna.
Külön hála N. Luiginak, mert TF-es kollégája lemondását követően, valami eredendően bornírt, hazug hazafisággal inkább eltakarta a szarkupacot (melynek pupozásában tevékenyen részt vett), mint a problémák megvilágítását segítette volna! És külön hála, a sok talpnyalónak, akik saját felelősségre vonásuk elől menekülve plusz adósságokba verték az mrszt, a női selejtező megrendezésével. (Luigi természetesen mrsz elnökségi tag is)
Most 55 millánál járunk, de ha lehet hinni a történészeknek, akkor még pár tíz millát rá kéne pakolni és biztos megmenti a szövetséget Lévai Anikó petyhüdt párja!
És hála Tóth Tamásnak, mert véletlenül sem lízingelt autót Hóbor Bélának, amit ő szívélyesen nem fogadott el.
És hála a Főtitkár Úrnak, amiért mások helyett is felveszi a fizetését (cirka 400 lepedő nettó??).
És hála a sok seggnyalónak, akik körbe hurcolják válogatottjainkat edzeni (Miskolctól Tatabányáig) , olyan sportcsarnokot keresve ahol még nem tartoznak?
És hála a kft vezetésnek, amelyik visszavonta felszámolási eljárását (mrsz ellen) mert megkínálták elnökségi pozícióval és valami balek hajlandó 10 éven belül letejelni a tartozás 50 %-át.

Hejhó! Kinek nem nyaltam még alá Luigi? Valaki kimaradt az acsádi buliból?
Leszögezés: alapvetően álvitának érzem az egészet, hiszen a dolog lényege miatt (nagy tömegeket érintő esemény) úgyis mindig lesz kellő számú olyan ember, aki önként és emberségből oda fog menni és meg fogja tenni mindazt, amit az embersége miatt, belső késztetésből meg…..
Sanyialó 2012.09.18 19:51:58
@DarthVader: és lehet bírságot kibaszni.. Ja, kiszabni.
Erről szól ma minden.
Sanyialó 2012.09.18 20:06:08
@tollaszerge: és ha a katasztrófa akkor jő el amikor a századvég sem tud kimutatni 1% fidesz-előnyt? És holnapután választás lesz? A Lánka patak meg fog áradni és a nyírtassi mszp alapszervezetet kivezénylik homokzsákot tölteni! Scifinek tűnhet, de a törvény nem tiltja!
A TF és a Vasas nyert a Miskolcon zajló Szlovák Aurél-emléktorna A-, illetve B-csoportját szombaton. A házigazda borsodiaknak és az Újpestnek is van esélye a döntőbe jutásra, hiszen vasárnap mindkét együttes érdekelt az elődöntőben. Szlovák Aurél nemzetközi női…..
Sanyialó 2012.09.17 22:32:49
www.boon.hu/hazai-siker-az-emlektornan/2080339

Ha nem nyert a Vasas, akkor kicsit késünk....
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
Sanyialó 2012.09.17 22:13:45
@Putyilov gyári melós: Kósa%Lajos pedig nem véletlenül érvelt az értelmi fogyatékosok választási regisztrációja mellett.
Nem tudja elfelejteni azt a 2,7 millió polgártársrat!
Médiafika Jobbos médiapénz 2012.09.17 12:00:00
Helyi és körzeti televíziók hír- és közéleti műsorainak, valamint kulturális magazinjainak nyújtott támogatást összesen 104 millió forint értékben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, amit honlapján tett közzé. „Hírműsorok és kulturális magazinok…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
A mandiner izgalmas vállalkozásba fogott. A kormánypárti médiumok közül egyetlenként — önbevallásos alapon — közzétette az egyes években az állami szférából közvetlenül kapott támogatásokat. A következő szervezetektől érkező bevételeket tekintették…..
Jön a hír: fenyeget a nagy, rettenetes ellen! Nyüzüge ropiharcos, látszatra is kijelölt lúzer össze-vissza rettegi magát, veri a harci dobot, fegyverkezik. Nevezzük őt az áttekinthetőség miatt Sajtószabadságnak, és a nagy, rettenet ellen neve legyen: Pártállam. Castingolni…..
Csütörtöki hír, miszerint Tóth Tamás, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke úgy véli, a sportág hazai léte is veszélyben forog, ha nem kerül be a látványsportok társasági adórendszerébe. A szövetség elnöke október 31-ig adott határidőt ennek kiharcolására, utána a teljes…..
Sanyialó 2012.09.06 21:38:06
"Természetesen egy szavát sem hisszük el"
Helló! Te hányan vagytok?
.
"én pedig sosem voltam néma cinkos, ezért utálnak annyian"
Ezt is kell érdemelni, de gondolom csak a hangerő miatt azért nem "utálnának".
Bocsi, de ha mindent tudsz 100%-osan, akkor a többiek a hülyék, csak ők többen vannak. Ez a magyarázat, fordítottan, a többiek fejében is megfoganhatott, akkor téged jogosan utálnak, hiszen ehhez még blogot is nyitottál.
Viszont ha korpásodik az ember haja, akkor a "sampont" csöpögtető egy igaz ember, mondhatni hibátlan. Aki pedig ezt a hibátlan embert vagy grémiumot "szolgálja" az szintén, csakis hibátlan ember lehet! Így, a levezetés végére bebizonyítottam, hogy Te valóban hibátlan, nagyon okos és tehetséges sajtosa voltál az mrsz-nek és nagy kár, hogy a sampont már nem a te hajadra öntik. Pedig akik most az mrsz-ben vannak, azzal tudtak odakerülni, hogy elhitették másokkal, hogy nélkülük vége a röplabdának. (szegény röplabda, mindenki azt hiszi, hogy az egyenlő az mrsz-szel,:-)
Azóta mást se olvasni itt, hogy a röplabdának mingyá vége! Pedig, ha van sajtos, ha nincs, a röplabda, mint sport, él és virul! A világ pedig nagy ívben leszarja, hogy ebben a 10 millás pöcegödörben, van-e mrsz, annak van -e sajtosa, esetleg hányan röplabdáznak.
Aki akar, az szervez maga köré, aki nem akar, az nem. Majd futunk, kerékpározunk, úszunk, teniszezünk, focizunk, fitnesz-terembe járunk, strandröpizünk, stb. és megpróbálunk egészségesek maradni. TAO-val vagy anélkül.
A röplabdára és a röplabda szeretetére hivatkozó egyének mindig gyanúsak! :-)
Sanyialó 2012.09.07 20:07:52
@figyelmes8: és azután?
Miért zavar az téged, ha Elnök Úr össze akarja hozni az Aluprof-TF-Közgép SC-t?
A vizilabdában már sikerült: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120907_vasas_foci_vizilabda#rss
Örülünk, Vincent? Shareware 2012.09.05 13:04:45
"Az új miniszterelnök, annak a kormánynak a miniszterelnöke, aki a szabad Magyarország történetében elsőként kerül hatalomra választási felhatalmazás nélkül, éppen Szent Mihály napján lépett hivatalba. Szent György napján, kihajtáskor,mindenki lehet pásztor, de Szent…..
Sanyialó 2012.09.05 20:37:21
@Lasombra: ott a pont! Az egyetlen esély!
Sanyialó 2012.09.05 21:15:48
@maroz: Lasombra felvetésére 2014-ben kéne visszatérni. Sztem, azt jól látja a kolléga, ha most lépne porondra, kinyírnák.
A legnagyobb probléma pedig a média. Kicsit konkrétabban: hogyan lehet a tömeghez eljuttatni az alternatívát. (Mariska, MTI stb)
Problémás erősen a dolog. Ami kell: pénz, pénz, szerencse.
Nem egyszerű feladvány, és közben a nyaloncok tömege dagad. (Igaz, a szopóágon lévőké is)
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
Sanyialó 2012.09.02 16:31:51
@maroz: de lehet, hogy csak olvassa a vincentet ;-)
Van pár arc, akikkel egészen egyszerűen nem bírok betelni. Tessely Zoltán, amint műfajteremtő módon kamera előtt élvez el, Orbán Viktorral a száján. Meg ez a másik, Vincze László. Pikcsör: Elment a nap, táskájába tevén ügyeit, gondjait. Csönd lesz talán. Ketten vagyunk…..
Sanyialó 2012.09.02 12:38:56
Sanyialó 2012.09.02 16:18:07
@maroz: Azt a keretet már gyalulják az ácsok. :-) Gondolom a himnusz első taktusai már valamelyik lovagkeresztes udvari zenebohóc ajakán is felcsendültek, titokban.
A bajom csak annyi ezekkel a reorganizációs arcokkal, hogy nálunk viszonylag magas az egy négyzetméterre jutó arányuk. Az egyiket már hallottam élőben is. (igaz, egy másikat is, de azt még régebben és az nagyon beszédhibás) A kokain hozzá képest bocicsoki. Úgy bambultak a népek maguk elé: mit akar ez!? Aztán helyrerakódtak az agyi hullámok, mert kihallható volt a szövegből, hogy rend, meg család, meg csináljatok gyerekeket, meg hogy isten. Húúúúúúú. Kárhogy nem vettem fel...
Kik alkotják az Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfiválogatott keretét? Tényleg sokan lemondták a részvételt? Kik lettek egyáltalán meghívva? Tényleg nincs orvos és gyúró a csapat mellett? Összejön egyáltalán a 12 fős keret? Egyáltalán, miért vállalta a hálátlan…..
Sanyialó 2012.08.30 00:27:51
@l.artista: Nagy könnyebbség lett volna, ha citálja GM szakmai nagyságának az utóbbi 5 évben értékelhető mérföldköveit. Hála istennek, egyre több a fiatal, viszont mi erről vazze semmit nem tudunk. Szeretnénk mi is meghajolni GM szakmai nagysága előtt. Se az mrsz honlap, se a vikipédia, se semmi fogodzó, mint részeg fradidrukkernek a metrófoganytyú.
Mehr licht!
Sanyialó 2012.08.30 22:51:22
@pjotrka: Ha Szegeden lett volna az edzőtovábbképzés, akkor qva messze lett volna a kaposváriaknak, szombathelyieknek és a többi. (van sapka, nincs sapka?) Miért kell látni a sok edzőnek a nagy zakót?
Az egyetlen értékelhető és optimális helyszín az internet, élő videó konferenciával, a helyi kocsmák látogatása nélkül. (ennek meg semmi értelme!)
Sanyialó 2012.09.01 16:47:48
@Speede: hmm. Ezt mind le tudta írni? Ki ne hagyja a szegedi meccseket! Én is megyek!
Osztanám az észt, de nincs kinek! Azért mégse kezdhetjük az osztást az "A" és "B" betűnél.
Sok sikert a kicsikhez!
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Jól halad a csapatépítés: egységes a társaság, és mindenki tudja, mi a célja a következő szezonban. Így összegezte az NB I-es kaposvári női csapat felkészülésének első 5 hetét Pálfy Marianna vezetőedző. A lányok közösségépítő programokon is részt vettek, és…..
Régóta érlelődik bennem, hogy leírjam a röplabdával kapcsolatos gondolataimat és most úgy határoztam meg is teszem. A nevemet nem írom le (emiatt biztos sokan kritizálnak majd), nem gyávaságból (ezt feltételezhetően el sem hiszik), az ok jóval egyszerűbb: a röplabdás…..
Sanyialó 2012.08.30 00:09:22
Tipikusak a fenti hozzászólások. Fekete vagy fehér. RD maximalitása érthető. Övé a blog.
Azért rápiszkálnék a dolgokra. Kicsi ország, kicsi sportja, ha bárkik itt 2-3 évente "palotaforradalmat" csinálnak, abból az is következik, hogy lesz ellenzék. Ráadásul még a büdös életben nem volt profi vezetése az mrsz-nek. Nem is lesz. Nr1. Nem tudja megfizetni
Nr2. A tagság is amatőr
A szövi és a klubok lógnak az állami és önk. csöcsön, mint alma a fán. Kivételek persze vannak, de azok se profik. Mint klubok.
Tények az mrsz-ről.:
1. NL a királycsináló. (TF-tanszékvezető, SzagKollégiumi Elnök, XXi és Csillagprg vezető, TF-szakosztályvezető, női szöv.kapitány, MEFS koordinátor - ez a legszebb. Idén kiküldték, hogy hirdesse meg a sportágon belül a mefs referensi pályázatot. Hirdetés nem volt, de nem hiszitek el, egyedül pályázott. És nyert. BB is maradhatott sr-referensnek, amit László Évi minden évben meg is csinál! Ennyit a tunderman-ről.
2. Tóth Tamás valóban sokat szolizik. A rokkantkocsi-lizing üzletághoz ez kell!
3. Földvári alatt kicsit inog a palló, de ő egyelőre kidumálja magát. Elsiket jól kidumálta.
4. Az elsökség egy nagy rakás lobbi ember. Valaki labdát akar eladni, valaki lejárt szavatosságú fúrógépet és van aki autósztrádát, de a felirata egyelőre a Fideszoton polóján virít.
5. És van aki lemond sértődötten, majd felháborodik ha kitudódik. Viszont ő legalább ott volt a döntőn az olimpián. És nagyon tud bólogatni. Mrsz ügyben.
6. A tartozás cirka 40 milla.
7. A csapatnevezésekből bejön cirka 16 milla.
8. A külföldiekből jó sok, amennyiben nem kérnek sokan méltányossági csökkentést.
9. Az elmúlt két évben kb. 20 ember volt szerződéses vagy munkavállaló, aki már nincs itt. Ez a szám percenként változhat.
10. Kb. 2 havonta nekigyűrkőzik pár palimadár "átvilágítani" a sportágat. (most éppen a viharsarki jóhiszemű az áldozat.)
11. Kb. 1,5 éve nincsenek az elnökségi üléseknek JEGYZŐKÖNYVEI. (törvényesség csak addig kellett, amíg a töketleneket elzavarták)
12. Bár ez a blog nem a szívem csücske ___bezony Danika, te sem vagy egy patyolatkelme____ sajna a főtitkár úr merő önérzetességből, kilőtte a fórumot. Szar a vélemény, ha ENGEM bántanak.
13. A konklúzió: rohaggyon szét az egész! Ha újrakezdődik, 20 év múlva talán lenne egy erős sportági szövetség. Röplabdázni fognak sokan, legfeljebb nem lesznek válogatottak pár évig.
Na és??
Sanyialó 2012.08.30 22:44:01
@figyelmes8: Világos, mint világűrben a fekete lyuk!
Sanyialó 2012.09.01 00:11:46
@figyelmes8: akkor kezdd el megszervezni! :-))))
Had röhögjek.
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
...is lehet szar, emlékezzünk Déri Jánosra. Olyan zamatosokat lehet háborodni Heti Válaszon, Magyar Nemzeten, Magyar Hírlapon, hogy hirtelen csak az ellenfényben, erősen hunyorogva még újságnak nevezhető izéket említsem, mert minek kitérni piszlicsári helyi témákra ott, ahol…..
Sanyialó 2012.08.28 21:21:13
@maroz: a 4T nagyon ül. És a tanácselnökök szaporák és van rokonságuk!
Vérszerinti és szellemi. Jó volt olvasni!
Orbán Viktor bejelentette, hogy kb. felére fog csökkenni az állami részvétel a felsőoktatásban, majdnem mindenkinek ki kell fizetnie az egyetemi tanulmányai teljes költségét. Minimálisra csökkentik az állami ösztöndíjak számát. Ez persze nyilván nem lesz tandíj, mert ő a…..
„Később felnőtt fejjel légvárat is építettem én,Színes reményekkel, szerelemmel díszítettem én.Aztán jött valaki, hazudott, és összedőlt a vár,Utólag már sopánkodni kár.”Az Apostol együttes egykori nagy slágerének szövegét nem a magyar röplabda 2012-es helyzetéről…..
Sanyialó 2012.08.26 17:44:22
@Rodics: ezek a fránya emlékek, hol élesebbek, hol haloványabbak. Kognitív disszonancia. 0 adósság 2009-re?? Komoly memória bitekben esett akkor kár! 0 adóssága akkor van/lesz/volt az mrsz-nek, ha vége a végelszámolásnak!
És a szerénység, azt tanítani lehet: "Marketing akkor nem volt, csak sajtó, de az legalább jól működött." Az önmarketing is marketing :-)
A hunvolley.blog korábbi értesülései ellenére mégsem a távozó Jókay Zoltán eddigi segítője, Hollósy László lesz a női felnőtt válogatott szövetségi kapitánya. Úgy tudjuk, a jelenlegi kaotikus helyzetben nem vállalta, bár a szövetségből felkérték.Kicsit furcsa, hogy ehhez…..