Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány)

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Tényleg érdekes kérdés, miként jutottunk el a népegészségügyi termékadótól a Coca-Cola gyártósor Orbán Viktor miniszterelnök általi felavatásáig - főleg annak tükrében, hogy előbbi keretében már lassan egy éve megy a macska-egér játék a kormányzat és az energiaitalok…..
Varánusz Egy oligarcha siráma 2012.07.20 01:40:00
Földesi Szabó László egy fasz. Bővebben olyan díszfasz aki komolyan hiszi,hogy sajnálatra méltó oligarcha lehet. Mert ő tartotta az omertát mindhalálig, cserébe meg a haverek megvédik, stafírungozzák a családot, időnként házhoz rendelik az elhagyott celeb barátnőt a kis…..
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.20 19:30:37
@keresztanya fabi(en):

Elképzelhetőnek tartom, hogy nálatok Újlipótvárosban, a Szent István parkban augusztusban érik, de mifelénk, a dimbes-dombos baranyai vidéken már van.
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.20 19:30:37
@keresztanya fabi(en):

Elképzelhetőnek tartom, hogy nálatok Újlipótvárosban, a Szent István parkban augusztusban érik, de mifelénk, a dimbes-dombos baranyai vidéken már van.
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.20 19:51:21
@a szív fészkei:

Elhiszem, hogy szép lett. Egyébként a magyarországi zsidóságnak hatalmas szerepe volt abban, hogy a Budapest a régió egyik szellemi, gazdasági központja lett a kiegyezés után.

Valójában abban az időszakban (a kiegyezéstől az első világháború kitöréséig) épült fel Budapest, az a város, amely azóta csak vesztett a csillogásából, azóta csak romlott az állapota. Ebben a gyors és fantasztikus fejlődésben a zsidó nagytőke, a zsidó tulajdonban lévő üzemek, üzletek, sörfőzdék, bankok nagy szerepet játszottak.

Sajnos a kiváló, hazafias érzelmű zsidóink nagy részét elveszítettük a holokausztban, és csak a Konrád György-féle magyargyűlölők maradtak meg.

Szomorú.
Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg…..
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.19 21:54:32
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.19 22:32:39
@Knósszosz:

Kimit eddig minden komolyabb csapattársa csúnyán megverte, kizárólag Coulthardot és a szélsőségesen kövér Montoyát tudta konzisztensen maga mögé utasítani (a Massa balesete után beugró Luca Badoert és Fisichellát most nem számítom). A Saubernél még Heidfeld is megverte, a Ferrarinál Massa sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtott(főleg az időmérőkön alázta meg az alkoholistát), idén pedig Grosjean egyértelműen gyorsabb.

Egy vesztesnek szurkolsz.
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.19 23:15:49
@Knósszosz:

Mi van, fütyike? Szembesülnöd kellett a ténnyel, hogy még a saját területeden, a Forma 1-en belül is csuklóból lenyomlak? Valóban, nincs az életnek olyan területe, amelyben ne tudnálak bármikor játszi könnyedséggel megverni.
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.18 12:34:33
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Te sosem voltál magyar, biboldókám.
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.18 12:59:07
@lecsó kolbász:

Igen. Én szagról felismerem a galíciáner hígmagyarokat. Áporodott savanyú káposzta szaguk van.
Még mondja valaki, hogy semmi értelme százmilliárdokat köztévére költeni. Szerintem Untermanszky Péter riportsorozata minden pénzt megér, sőt, még annál is többet. Ez ugyanis a többcélú felhasználás magasiskolája: Untermanszky ábrázatát átveszik a kutyaiskolák, az ebek a…..
Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány) 2012.07.16 17:59:41