Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azédesanyádazfoglalt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közvilágításon spórolás igazából zsarolási kísérlet, vagy mi? Ha nem kap pénzt a főváros, visszaállnak gyertyára? Vagy ez már a végső csőd előszele? Mert akkor azért durva, hogy még becsúszott ez a hajós projekt. Arra bezzeg van pénz. A kivilágítatlanság a bűnözés…..
azédesanyádazfoglalt 2012.07.31 12:13:41
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
azédesanyádazfoglalt 2012.07.27 15:00:27
@Már meging egy nick: Az egy dolog, hogy nem vállal garanciát a keretre. Ez rendben is van, mivel sokadik hajlításra jó eséllyel törik, és azt ugye nem tudhatja, hogy hányszor vol már hajlítva azelőtt. Viszont a lencsére vállalhatna. Az tényleg csak a dolgozón múlik, hogy eltörik-e a művelet közben vagy sem.
Katalin úgy gondolta, hogy az első használat alkalmával leváló sarkú szandálja helyett inkább nem hoz el egy másikat a XX. kerületi Interspar cipőboltjából, hanem visszakérte a pénzt. Bár az üzlet a cserét szó nélkül felajánlotta elsőre, ezután már várni kellett a…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
azédesanyádazfoglalt 2012.07.24 11:51:45
@atpijkamo: Az a baj, hogy ezt nem az üzletvezető dönti el, sőt még a két üveg vizet is leverték volna rajta, ha esetleg úgy adja oda, hogy nincs kifizetve. Sajnos ezek a dolog így működnek. Ez már rég nem Lenke néni boltja...
Naiv ügyfélnek rendszeresen félbehajtva tuszkolják be a postaládájába az interneten rendelt telefonkijelzőit, amik néha széttörnek, néha nem. Történt egy szép június 26-ai napon, hogy rendeltem az ebay-ről egy Iphone 3g kijelzőt, mert sajnos az enyém tönkrement. Nem ez az…..
Mások is megszívták a kriminális Nokia C5-03-mal, de a Vodafone és a Nokia hozzáállása sem segített a helyzeten: Ezt a mocskos szemét ócska VODAFONE-T! Három alkalommal 55 NAPOT VÁRTAM A MOCSKOS SZERVÍZÜKRE, egyszer hardver, egyszer szoftver hiba a telefonon, ami amúgy zsír új,…..
A 3D-s filmek fejlődését csak az nem látja, akinek még megvan a régi szemüvege. Persze a technológia látványosabb, de 1952-ben olyan is volt, amikor nem kellett hozzá szemüveg. Naiv ügyfél viszont csak azt nem érti, miért kötelező a jegy mellé megvenni a szemüveget is, amikor…..