Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Root kiskacsa

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
a Root kiskacsa 2009.01.01 15:28:29
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Gépelési hibák kellemetlenek, de emberek vagyunk. Előfordulnak az ilyenek. Én is jó párszor hülyeségeket pötyögök, de ez azért mégis más. Sajnos már nem ritka jelenségről van szó. Videóimban is jó pár ilyet bemutattam (pl órisái tankcsaták), sajnos a filmes DVD-knél is…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
a Root kiskacsa 2008.05.23 18:07:45
a Root kiskacsa 2008.05.23 18:10:14
B
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
a Root kiskacsa 2008.05.13 18:41:28
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
a Root kiskacsa 2008.04.06 11:58:42
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
a Root kiskacsa 2008.02.09 13:48:24
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.01.22 12:41:20
Következő videó első pár perce már megvan, szóval remélem holnap-holnapután már fenn is lesz. Melózom rajta.Szerintem ez az első olyan játék a sorozatban, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt. Mondjuk mit sem ér az egész, ha ott van egy tucatnyi tényező ami…..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
a Root kiskacsa 2008.01.12 20:43:41
thetravisty.com/Just_Cool/swf/Create_Your_Own_Simpsons_Character.htm
itt lehet saját simpson's figurát csinálni
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
a Root kiskacsa 2008.01.12 18:45:32
a Root kiskacsa 2008.01.12 18:49:25
Mint kiderült, a kmk.blog.hu oldal is foglalkozott nemrég az Aztec Challenge-el. Idézet:Hú mennyire utáltam ezt a játékot C64-en! Az istennek nem bírtam átjutni az első pályán, ahol vidám aztékok úgy próbálják eldönteni, ki legyen a vezérük, hogy lándzsákat dobálnak…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
a Root kiskacsa 2007.12.23 13:26:35
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..