Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teddike

3632 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hét telt el azóta, hogy hazajöttünk a kórházból. Két hete vagyunk itthon és próbálunk felvenni egy ritmust, próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a baba jól érezze magát és mi se sodorjuk magunkat teljesen háttérbe. Bár tudom, hogy csak a könyvekben lehet olvasni ilyesmiről, de ez a…..
Apa lettem Ki tudja a válaszokat? 2020.07.21 07:59:00
Van pár kérdés, amire szerintem bárkit kérdezünk, biztosan más választ fog adni, mint az előző válaszadó. Tudom, ez így viccesen hangzik, de egy olyan embernek, aki szeret racionálisan, rendszerekben gondolkozva élni, elég nehéz elfogadni, hogy itt, jelen helyzetben, nincs biztos válasz semmire. Ez…..
Apaként, meg úgy egyébként is, teljesen más visszaemlékezni az elmúlt három évre. A baba nem csak úgy lett, ezt persze tudja mindenki, azt viszont csak maximum sejtheti, hogy nem minden megy, ment egyszerűen. Tudjátok, az a gondolkodás, hogy csak simán, természetes úton teherbe esik valaki, ma már…..
Apa lettem Prologue 2020.07.19 10:15:53
Eltelt több mint egy hét, mióta hazajöttünk a kórházból a kisbabánkkal. Pár nap kórházban tartózkodás után, el sem hiszem, hogy most már egy több mint 10 napos kisfiú boldog apukája vagyok. Boldog? Vajon tényleg így érzem magam, amikor nappalt, éjszakát felcserélve, szinte 2-3 óránként fent vagyunk,…..
Unjátok már a listákat? Esetleg jobban aggaszt, hogy holnap suli, meló, közel a vizsga és hasonlók? Akkor itt van még egy listás bejgli, hogy jobban teljen a nap. De előtte, volt egy ilyen naplóm, ami szerint 2015 sem volt szar év, és egy filmes lista is, ami szintén bizonyítja, hogy…..
Van az a nagyon jó szokásunk, hogy szeretünk listákat készíteni, összefoglalni az előző évet és ezzel talán egy jobb érzés kerít minket hatalmába. Könnyebb a búcsú, jól esik az összegzés, franc se tudja. Mindenesetre a napokban hasonló indíttatásból én is elkezdtem…..
Ha már blog, akkor legyen itt egy napló arról, hogy milyen filmeket, sorozatokat (pilotokat) sikerült megnézni 2015-ben. Nem feltétlenül abban a sorrendben, hogy mikor kerültek moziba és nem is abban, hogy mikor kerültek képernyőre, nálunk vagy valahol máshol. A #sorozatjunkie egyik…..
comment:com Hírek kávé mellé 2015.10.29 09:30:00
A nap híre: a Starz az Ash vs Evil Dead hétvégi premiereje előtt berendelte a horrorvígjáték-sorozat második évadát, hellsyeah. A tegnap bejelentett újoncsorozat-évadberendelések mellé a Fox a Grandfatheredből is kért még kilenc részt. A Miss Universe és a Miss USA a Foxra…..
A CBS-ről írt, hosszabb összefoglalót itt találhatjátok, csak egy kattintásra van tőletek.A visszatérő sorozatokról nem nagyon érdemes fecsegnünk, szokásos CBS felhozatal, a schedule-ről és az újoncok címéről már korábban írtam, az újoncok pedig egyébként is sokkal…..
teddike.hu Upfronts 2015: CBS 2015.05.24 22:35:28
A nagyok után, illetve utoljára a nagyok között, jöjjön a CBS upfronts összefoglalója. Itt is érdemes elidőzni kicsit azon, hogy milyen évet, éveket zárt a csatorna. Amire talán a legbüszkébbek, ők a legnézettebb network csatorna 12. alkalommal az elmúlt 13 évet nézve. Nem a 18…..
Három csatorna után, ne felejtettem el, hogy ott van még a CBS valamint a the CW is, de ezekről a csatornákról illetve újoncokról majd csak jövő héten fogok tudni beszélni, legkorábban. Az ok a kis szünetnek az upfronts gondolatok prezentálásra, hogy a héten elindult az…..
Előzményként olvassátok el az ABC összefoglaló bejegyzését. Nem mondom, hogy szétvetett az izgalom, amikor összeraktam azt a bejegyzést. Az ABC valahogy teljesen biztosra ment, mondjuk az előző éves fiaskóhoz képest, most legalább ott találták magukat az élen, érthető valahol,…..
teddike.hu Upfronts 2015: ABC 2015.05.13 00:30:14
Az ABC kapcsán is, hasonlóan a korábban leírt FOX és NBC párosnál, érdemes elidőzni kicsit annál a ténynél, hogy a 2013-as felhozatalból egy sorozat maradt életben. És bár nem meglepő az Agents of SHIELD folytatása, az alacsony nézettségi adatok meglepőek. A 2014-es felhozatal…..
Előzményként nézzetek rá az összefoglaló FOX bejegyzésre, amiben megtaláljátok az új schedule-t is. Még mindig nem a legizgalmasabb, de lassan jön a többi csatorna is, ami majd kicsit izgalmasabbá teszi a dolgokat. Bár, nem spoiler, közben pont az ABC prezentáció megy és három…..
teddike.hu Upfronts 2015: FOX 2015.05.12 22:30:46
Tegnap este FOX, perceken belül indul a Disney prezentáció. Szokásos módon, ahogy egy éve is, sikerült kicsit megcsúszni, de ez ne zavarjon meg semmit, jöjjön egy rövid összefoglaló a rókáról. De előtte nézzünk vissza kicsit a múltba. 2013-ban már arról írtam, hogy annak az…..
Előzményként nézzetek rá az összefoglalónak is elmenő NBC bejegyzésre, már csak a schedule miatt is, utána pedig beszélgessünk kifejezetten az újoncokról. Hét dráma és öt szitkom jön majd a pávás csatorna képernyőjére. The Blacklist nyomvonalon pár összeesküvős,…..
teddike.hu Upfronts 2015: NBC 2015.05.10 23:23:40
Sorozatos szempontból talán az év egyik legjobban várt időszaka az #Upfronts, és talán ez volt az egyetlen, ami évekig tartotta a szikrát a blogban, emlékszem pár éve, csak ebben az időszakban voltak bejegyzések, de ezen, még ha nagyon kicsit, idén sikerült változtatni. Az…..
teddike.hu Avengers: Age of Ultron 2015.05.07 23:41:35
Nem akartam, de aztán csak rávettem magam, hogy pár sorban én is szót ejtsek a filmről. Annak ellenére, hogy nagyon jól szórakoztam tegnap este a film alatt, ma reggelre kicsit változott a véleményem. Lehet, hogy nagyon, na mindjárt meglátjuk. Mindenesetre egy olyan nézőnek, mint én…..
Egyike volt azon sorozatoknak, amiket bár nem vártam, a minőség és a hatalmasnak mondható hype miatt be kellett próbálnom. Elvégre Batman az egyik kedvenc szuperhős karakterem, még akkor is, ha a sorozatban csak gyerekként jelenik meg. Viszont ott vannak mellette, az évad alatt…..
A Variety és a comment:com bejegyzéseinek köszönhetően jutottam el az első nézettségi adatokhoz. A Netflix gyakorlatilag sosem volt hajlandó nézettségi adatokat közölni egyik sorozatáról sem. A kíváncsiság azért ettől függetlenül sokakban dolgozott és most szerencsére egy…..
Igen, megint itt tartunk!  Május 11 - Délelőtt - NBC Május 11 - Délután - FOX Május 12 - Délután - ABC Május 13 - Délután - CBS Május 14 - Délelőtt - the CW Lassan vége egy újabb szezonnak, ami sok minden más mellett, azt is jelenti, kiindulva abból, amit egy éve…..
Nem lettem volna az HBO helyében, amikor megtudták, hogy valamelyik kedves újságíró (?), akinek kiküldték az első négy részt, nagyon gyorsan felpakolta azokat valamilyen megosztós, torrent site-ra és a premier előtt pár órával gyakorlatilag nagyon sokan a nézők közül hetekkel…..
Az a szomorú hírem van, hogy a Justified április 14-én véget ér. Nagyon remélem, hogy Graham Yost tudja mit csinál és valami nagyon meglepő de egyben közel tökéletes lezárást ad kedvenc karaktereimnek. De messze még a finálé, addig még 11 részen keresztül élvezhetjük, ahogy…..
teddike.hu Vége a Banshee-nek! 2015.03.31 21:41:08
Ez nem egy áprilisi tréfa, egyébként is utálom őket, azt az egy napot, a holnapot, amikor minden hírt kétszer megkérdőjelezek majd, és csak a harmadik évadtól köszönhetünk el. A Banshee hozta ismét azt a kötelező szinte ami miatt az első évadot elkezdtem nézni. Már nincs annyi…..
teddike 2015.04.01 23:01:11
@doggfather: Teljesen egyetértek, jöhet a Kai leszámolás, vagy valami közös bandázás. Kai arca a végén, az apró mosoly, inkább azt mondatja most velem, hogy fognak ők még együtt dolgozni.