Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groupiegirl

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Groupie Girl Basszus, ez tetszik 2014.01.04 02:43:20
Miközben néztem ezt a klipet, két dolog jutott eszembe róla, a Doom és Bobo bűvős távcsöve. és a férfibarát borítóképpel rendelkező klip: Biting Elbows - 'Bad Motherfucker' Official Music Video from Ilya Naishuller on Vimeo. ..
Sosem gondoltam volna, hogy valaha is elgondolkodok Vastag Csaba bármelyik "slágerén", egyszerűen azért, mert ha hallottam is tőle valamit, egy fél perc múlva már nem is emlékeztem rá. De ezzel nincs egyedül, kb a "Kicsi gesztenye" óta nem ragad meg semmilyen magyar popdal a fejemben.…..
Talán egy éve lehetett, hogy Geszti Péter rendesen odanyilatkozott a magyar rap-nek. Sokan támadták őt emiatt, és csak nagyon kevesen vették a fáradtságot, hogy elgondolkozzanak a szavain. Nekem szerencsém van ezzel a műfajjal, mert az első találkozásaim igen pozitívak voltak vele,…..
groupiegirl 2013.12.09 20:26:12
Groupie Girl Three King Fishers 2013.12.05 00:52:32
Vannak dallamok, amikre jó, ha időről-időre emlékeztetnek. Ez a legújabb: Így hallottam legelőször: Ez pedig az eredeti: ..
Groupie Girl Az első 2013.11.25 00:48:10
Minden kislánynak férfi mutatja meg először A Zenét. Persze születésem óta körülvettek engem is a különböző dalok, Halász Judit, Süsü, vagy a Kincs ami nincs betétdala, amiket agyon hallgattam, énekeltem mindenki nagy örömére. Mégis unokatestvéreim szobájából kiszűrődő…..
Eléggé meglepődtem, amikor olvastam az új All That Remains album megjelenéséről. Én írtam a legutóbbi hanganyagról is, és egyből az jutott eszembe, hogy „már megint”? Aztán előástam a lemezt és az írást is, és rájöttem, hogy ennek bizony, majdnem napra pontosan, két éve…..
Éreztem én már a beharangozó dupla számos videónál, hogy itt valamit nagyon eltaláltak a fiúk. Nem tévedtem, az év albuma számomra a Stone Sour House of Gold and Bones Part I. Nem akarok olyan hatásvadász szöveggel jönni, hogy orgazmusom volt az album hallatán, egyrészt mert úgy…..
Imádom a bandcampet! Szerintem minden zenekarnak fent kellene lennie. Szerencsére az észt hard rock banda, a Nevesis is felrakta idén megjelent LP-jét. Én a bandcampen borító alapján szoktam dönteni. Ha tetszik a design, akkor belehallgatok, ha nem, akkor tovább keresgélek. Naná, hogy…..
Már régóta játszadoztam a gondolattal, hogy újra elő kellene vennem a francia tankönyveimet, mert már nem is emlékszem rá, mikor használtam utoljára a nyelvet. Aztán pár napja sikerült egy jó kis estét eltöltenem franciákkal, ami megadta azt a bizonyos lökést, ami után az ember…..
Groupie Girl Kurva vagy múzsa? 2012.07.15 23:54:51
Lányok, akik szeretik a zenét. Lányok, akik szeretik a zenészeket. Lányok, akiknek a backstage a paradicsom. Akik közelebb akarnak kerülni a tűzhöz, mint egy átlag rajongó. Hogy ezért mennyi mindent tesznek meg, az már mindenkinek a maga dolga. Én sosem voltam groupie, meg talán már…..