Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béci79

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta Beszéd Arcpirító közöny 2012.09.26 09:00:00
Az összes jelentős magyarországi médiafelület és mérvadó közéleti szereplő brutális közönnyel vette tudomásul, sőt keserves hallgatásával támogatta is a romániai szenátus keddi döntését, miszerint érdemi vita nélkül utasította el a még 2005-ben benyújtott -…..
Bár megdőlt Gyurta világcsúcsa 200 mellen, vannak még jó hírek a nagyvilágban: a Goldenblog hírblogok kategóriában, a szakmai zsűri véleménye alapján, 2011 után, a dotoho bekerült 2012-ben is a legjobb 10 magyar hírblog közé! Egy kis dotoho-történelem: 2007-ben…..
béci79 2012.09.16 22:25:50
@Bombadil Toma: "és sokszor jókat tudok röhögni a kommentelők döhödt reakción is:)" Eljön majd az is amikor a plebsz a sarki gyrosost fogja dícsérni,a te főztödet meg lekicsinyelni és kinevetni,és te hiába reagálsz dühödten hogy mennyi utánajárás,minőségi hozzávaló,kertészkedés,őseid tapasztalata,agyalás a hogyanon,munka a forró tűzhely mellett,beleadott kreativitás és szeretet van benne,míg a gyros előregyártott hozzávalókból,tömve adalékanyagokkal,minimális munkával készül,ez senkit nem fog érdekelni,meg különben is,konyhai revizionista vagy,annak meg kuss van a szép új gyros világban.És különben is,-mit kell fújni szegény gyrososra,a világ fejlődik,te vagy lemaradva a régi ideáiddal,a gyrosé a jövő-mondják az "objektív és szabadelvű" önjelölt ítészek.Megmagyarázzák a szemét felemelkedését.Akkor fogsz majd igazán nagyokat nevetni.
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Kedden (június 19-én) néhányan IDÉsek tettünk egy kis kiruccanást a csókakői Horthy-szoborhoz. A kaland izgalmasabb lett, mint vártuk, a visszhangja is nagyobb, és náci weboldalak a szokottnál is több hülyeséget hordtak össze az eseményekről. Hát úgy döntöttem, leírom…..
Nem is értem, miért mondta Tarlós István, hogy a végével van a baj. Az egésszel kiegyensúlyozott „baj” van, már amennyire egy infantilis zsidóvicc bajnak tekintendő. Merthogy Csurka István A hatodik koporsó című drámája – mely, úgy tűnik, egyelőre megmarad szimpla…..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
Jeruzsálem közelében egy pecsétnyomóra bukkantak, amin egy oroszlánnal küzdő hosszú hajú férfi látható. Kutatók úgy vélik, ez lehet az első régészeti bizonyíték Sámson létezésére.   A Beit Shemesh lelőhelyet feltáró izraeli régészek ősi kőpecsétnyomót…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek vele, hol tart gyermekük…..
Slovensko, do toho! Magyar Pussy 2012.08.22 11:02:00
Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk…..
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
béci79 2012.08.20 22:07:02
Itt a Szent Korona rádió cikke szentkoronaradio.com/belfold/2012_08_19_mi-tortenik-cegleden-ciganyok-tamadtak-a-rendorokre-es-gardistakra én nekik hiszek,biztos van olyan demokrata aki azt hiszi hogy családos,dolgozó emberek a családjukat hátrahagyva,szabadidejükben,saját költségen lemennek farkasszemet nézni a vasvillával,baltával "rettegő" cigányokkal,meg kockáztatják a rendőri intézkedést is,csak mert jó poén.Ehhez komoly indok kell.Az említett városrészben az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a cigányok által elkövetett besurranásos lopások,terménylopások,életveszélyes fenyegetések,verekedések,botrányok.Helyi lakosok hívták a hazafiakat.Nem csak a Gárda volt lent,hanem a Hatvannégy Vármegye, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és a Kárpát Haza Őrei is.
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
béci79 2012.08.15 15:59:11
@Ez is csak egy nick: Ez jó volt,ütős!Tény,hogy én is magyar gyökér vagyok,szláv és germán génekkel is,de viszem tovább a keleti géneket is.Ugyanis a közvélekedéssel szemben a népcsoportok nem tűnnek el a semmibe,legfeljebb asszimilálódnak,így a türk gének is bennünk vannak,csakúgy mint az európai gének.És erre büszke vagyok,büszke turáni faszkalap.Én nem akarok itt okoskodni,látom a vélemények közötti áthatolhatatlan szakadékokat,de legalább a liberális rettegők álláspontja tisztábbá vált számomra,amikor az abszolút kulturális tematikájú Kurultaj-t szapulják,nulla ismerettel,akkor tudom hogy jó úton járok.Én ott nagyon jól éreztem magam,érdekes előadások voltak,sok szép dolgot láttam,ebből hosszú távon nemzetgazdasági előnyeink is származhatnak,mármint a kapcsolatépítésből.Ezért vagyok turáni faszkalap gyökér.
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
béci79 2012.08.15 13:41:45
@soproni1: Remélem ez ironikus kérdés volt részedről...Sopron az akkori nemzeti radikálisok,a Prónai Pál vezette Rongyos Gárda "nemlogikus" harcának köszönhetően rendezhetett népszavazást,míg az ország más részein nem volt elégséges a nemzeti ellenállás,így sokszor színtiszta magyar(kulturálisan-történelmileg is)területek kerültek a megszállók kezére,az őshonos lakosság megkérdezése nélkül.
Kárpátia-Rongyos Gárda www.youtube.com/watch?v=jjd8yBbu0qM
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..