Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avalokitesvara

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ajánló: SHADOWLAND 2011.11.19 19:18:55
Pilobolus presents: SHADOWLAND Budapest Kongresszusi Központ, 2012. február 28.-március 4. ..
Avalokitesvara 2011.11.20 21:55:48
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
Avalokitesvara 2010.02.06 22:55:30
@Nade: sztem attól nem lesz vki balkáni, hogy vigyáz az építészeti értékeire... vagy igen? Ha szépen felújítjuk az épületeket és megóvjuk a stilisztikai egységét az már önmagában gáz?
A Nemzeti színház az sztem is egy vicc
Avalokitesvara 2010.02.07 22:56:33
íme a két "szépség" - komolyan nem értem kinek tetszhet ez, főleg itt
epiteszforum.hu/node/5134

itt a 4, kép mindent visz
epiteszforum.hu/node/105

A világvárosos meglátásokra azt mondanám, hogy Prágában érdekes mód sokkal több turista van, mégsem fáklyával világítanak a barokk-fasiszták meg jurtákban laknak, egyszerűen megóvták a történelmi városrészt és érdekesmód erre kíváncsiak a külföldiek is. Londonban azért nemesebb anyagokkal dolgoznak és ötletesen építik be a régi épületek közé a moderneket, illetve pótolják ki a foghíjakat, nem ilyen hivalkodóan és otrombán.

Ezt a próbálkozást a Kálvin téren nem említeném egy lapon a Louvre üvegpiramisával vagy a British Museummal
www.britishmuseum.org/visiting.aspx

Ez az egész a Kálvin téren egy merénylet a belváros ellen, egy lapon említendő Óbuda lerombolásával és elstílustalanításával. De az elhanyagolt Vár láttán is ugyanúgy elszorul a szívem...

Inkább hagyták volna ott a Kálvinon Pataki Ágit, még azzal is jobban jártunk volna.
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
Avalokitesvara 2009.06.10 10:52:33
Ha valaki beletunyulna a fogyasztói kapitalizmus kényelmességébe, és elege lenne abból, hogy a szolgáltató szektorban állandóan a fenekét nyalják, Avalokitesvara tippje az újlipótvárosi Braun márkaszervíz, ahol tök ingyen vehetjük öl a kádárista tempót. Kalandok egy késbetét…..
Ahányszor megszólal mostanában Ferenc testvér, a forint azonnal zuhanni kezd. A hétvégén sem volt ez most másképp, egyelőre -3%-ot ért el sportolónk.Miközben az utóbbi időkben Orbán keveset beszélt, így pártja meg az egekben van a választások előtt egy évvel.Szóval nálunk a…..
Avalokitesvara 2009.03.25 15:46:20
velvet.hu/celeb/nari1112

Ferenc testvér, és.....
Pink, Raygun @ Budapest Sportaréna 2009.03.24. Az előző nap az AC/DC-vel zárult, ez pedig AC/DC-vel kezdődhetett volna az Arénában, ha a szerencsétlen Raygun zenekar bele nem zavar a képbe. Odafelé még meg is jegyeztem, hogy amilyen mázlim van, beteszik a Lovegunt előzenekarnak, de…..
Avalokitesvara 2009.03.25 13:07:42
sziasztok,

a koncert NAGYON NAGYON JÓ volt, és igazán sajnálhatja, aki kihagyta :)

Én nem vagyok Pink rajongó, némileg vacilláltam is, hogy kimenjek, de őszintén szólva lenyűgözött az a show amit nyújtott a "kiscsaj". Az első perctől az utolsóig végig pörgött, semmi szünet, nyomta a számokat, adtak a háttérnek ( nekem nagyon bejött az a vetítés, a videoklipek is), pont elég volt a hang, a fény, a tánc, a show, hogy élvezhető legyen és végig érdekes. Volt egy kis acapella rész , az is nagyon ült, szóval összességében jó koncert volt.

A plüssmacikról ő nem tehet, mindent megtett amit csak lehet és abszolúte jól sikerült az egész koncert - sokan is voltak, a hangulat is jó volt összességében.

A tornászmutatványok meg egyszerűen hihetetlenek voltak, tényleg lenyűgöző amit művel, ez a csaj mindig tartogat valami meglepetést a közönségnek-úgy tűnik. Nekem úgy tűnt végig élőben nyomta, de egye fene hogy besegít neki egy vokalista amikor 20m magasan fejjel lefele lóbálózik és halálugrásokat hajt végre... Van akinek a torkából az életben nem jön elő ilyen hang, még cövekegyenesen is, pedig kiáll ő is a színpadra.

Az meg hogy az Index olyan mint egy fanyalkozó vénkisasszony, azért nem kell csodálkozni, azzal tennének jót saját maguknak is, ha inkább ki se mennének egy koncertre sem, hiszen úgysem tetszik nekik soha semmi és senki nem elég jó számukra. A koncertetkről semmi érdemlegeset nem tudunk meg, csak hogy mi lenne egy magyar tollász szerint ha abbahagyná az éneklést, pffffff


Nekem ár/érték arányban abszolúte csillagos ötös volt a teganpi koncert,
Nem lehet mindig csak keseregni. Számolgatni, végeredményre osztani, megijedni, reszketni, érezni, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk ismeretlen erőknek, bólogatni, megalázkodni, mindig csak elfogadni, elszenvedni, átélni, megélni. Örülni kell a kicsinek, a szépnek, a hasznosnak.…..
Avalokitesvara 2009.02.20 14:05:24
Hetekkel ezelőtt ez persze még 1,20 € lett volna fejenként, de hogy ne tűnjön ez ilyen soknak, hazavágták a forintot.Csak hogy érezd a nagyságrendet, hirtelen a válság közepette a Lantos családnak adtunk ajándékba, egy:- Debreceni Főnix Csarnokotvagy- máfélszer annyit, amit…..
Avalokitesvara 2009.02.19 17:29:16
http://index.hu/gazdasag/magyar/tarolo878/A gáztárolónk, amit még akkor sem nyitunk meg, amikor már napok óta nem jön a gáz onnan, ahonnan kellene. Végülis benne van a nevében, ez tároló, semmi több.Na ez minden négyfős családnak 200 000 forintjába kerül, konkrétan meg is…..
Avalokitesvara 2009.02.17 15:48:12