Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belzebubo

0 bejegyzést írt és 578 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állandó vészhelyzetre hisztérikusan hivatkozó „öncélú nemzetállam” perverzebb, mint az „öncélú szexualitás”! Szómagyarázat: A „perverz” természetellenest jelent. A szexualitás teljesen természetes dolog, csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul.…..
Belzebubo 2021.08.11 13:20:03
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: hátnem az, hanem egy mesterséges 19. sz. kitaláció, aminek a nevében mindenféle fazemberségeket el lehet követni: pl románok, szlovákok a magyarokkal szemben, ukránok mindenkivel, törökök a kurdokkal, lényeg az, hogy a többségi nemzet épp regnáló klánjának legyen mivel hülyiteni az alattvalóit
Belzebubo 2021.08.11 18:43:47
@megamovieboy: pontosan így van. És mivel csak egy másik nemzetállam rovására tud önmagának jobbat szerezni, máris itt a 3.vh.
Belzebubo 2021.08.11 18:51:36
@nemecsekerno_007: hát igen. Mondjuk én kapok nyugdijat Ausztriából és Mo-ból is, mert onnan kapok, ahol dolgoztam, mert megdolgoztam érte. Tb. ellátást ott kapok, ahol épp élek, mert befizettem elég biztosítási pénzt, hogy ellássanak...
Az elmúlt századokban "rendes"-nek mondott, tekintélyes templomba járó férfiak (sokszor a feleségük tudtával) éretlen kislány szeretőket tartottak Szentpétervártól Párizsig; hol balett táncosnőket, hol cselédlányokat. Ezt nem tartották erkölcstelennek, ahogy azt sem, hogy a magyar országgyűlés múlt…..
Belzebubo 2021.07.04 16:06:39
@ulpius66: persze, mert a heteroszex olyan tiszta... Akkor te még sose nyaltad ki a párodat és ő sem szopott le téged, nem is csókolóztatok nyelves puszival, sőt, annyira nem izgat, hogy meg sem izzadtatok..
Olyan értelemben is "tiszta," hogy a pasi lehetőleg csak qu,. akar, a nő meg a pasi pénzét, hatalmát, erejét
A homo/leazbi kapcsolatokra azért ez nem áll
Ennyit a "tisztaságról"
Hacsak nem remeteként elvonulva éled az életed, minden bizonnyal találkozol emberekkel nap-mint-nap. Sőt, jó esetben te magad vágysz az emberi kapcsolatokra, ezért keresed az emberek társaságát. Minden ember egyedi, megismételhetetlen individuum. Tehát belőled is csak egy van, senki sem olyan, mint…..
Sokat vagy úton? Rendszeresen kocsival közlekedsz? És van a csomagtartóban vészhelyzeti ellátmány? Ha igen ellenőrizd, hogy minden megvan-e, ami kellhet, ha nincs, akkor ideje bepakolni a lenti lista szerint!..
Hol is hallottunk hasonlókat?..
Belzebubo 2021.01.19 21:04:01
@cicmen: így van, ô nem is árulta a hazát, mint a nagy barátja, Strache. Okosabb volt: ellopta...
Deutsch Tamás hiába alázta magát porig. ..
Belzebubo 2021.01.13 18:48:47
@cicmen: a CDU minden módon próbálja halasztani a döntést, mert a német autógyáraknak nagy szükségük van a magyar biorobotokra, különösen mostanában és nekik nagy befolyásuk van a CDU-ban
Orbán a hívei előtt az igazságot tevő, adakozó „Mikulás”, de minimum a pénzcsináló „állam-bácsi” szerepében tetszeleg. És miközben a 2020-as világjárványos év majd minden külpolitikai számítását keresztülhúzta, úgy tűnik magát ezért a belpolitikában igyekezett kárpótolni. Egyfelől – a járványra is…..
Belzebubo 2021.01.08 08:04:59
@szárny: a zsák krumplihoz, a busszal külföldrôl behozott „szavazókhoz“, a nyílt boritékban elküldött szavazólapokhoz nem kell tudás. Sokkal inkább a sok-sok lenyúlt pénz
A klímakatasztrófával, világjárványokkal és népvándorlásokkal fenyegető 21. században elkerülhető-e a rendet és biztonságot nyújtó, de kínai birodalmi hátterű világkormány létrehozása? A kérdés jogos, nemcsak azért, mert mind a kommunisták, mind az olyan magukat „nemzeti-keresztény populistának”…..
Belzebubo 2021.01.02 09:10:10
@MAXVAL birсaman közíró: persze, hogy nem, mint a neve is muratja: "Középső Birodalom"
Belzebubo 2021.01.02 09:10:41
@Belzebubo: "mutatja"
MaGYAUR Egy katartikus Himnusz 2021.01.01 13:36:25
Az RTL szilveszteri videója pont azt tartalmazza, ami hiányzik a Fidesz propagandából: az emberséget, a toleranciát és a szeretetet! (1) RTL Klub - Szilveszter 2020, BÚÉK 2021 - YouTube..
Belzebubo 2021.01.01 17:15:56
@MAXVAL birсaman közíró: mert nem a Fidesztől készült a klip...
Az EMMI minisztere úgy csal, mint egy rossz gyerek a házi feladattal...
Belzebubo 2020.12.23 21:31:27
@karygery myndenkynek kyvery: és te melyik vagy a felsorolásból?
Újabb nap, újabb erős beszólás a kormánypárttól. Az rendre megszokható, hogy általában az alacsonyabb pozícióban levők mesélnek nagy marhaságokat (lásd Nyitrai), de azért néha a nagyok is megszólalnak...
Belzebubo 2020.12.15 10:43:57
@Sir Galahad: csak annyi, hogy N. K. nem a személyes véleményét mondta, hanem az állampárt ideológiáját fogalmazta meg "nőügyekben" amivel ugye "nem foglalkozunk". Vagyis a "2-vel kezdődő sz. számú" állampolgárok másodrendű alattvalók...
Ahogy lenni szokott, egy komoly politikai perpatvar feloldásaként ezúttal is mindenki győztesként hirdeti ki magát. A jogállamisági kritérium beemelése a költségvetési kifizetési feltételek közé olyan kemény és hosszú küzdelem volt mindkét fél részéről, hogy volt idő felkészülni a várható…..
Megijedt a kizárástól a fideszes EP-delegációvezető. ..
Belzebubo 2020.12.06 11:54:49
@atomic power 1986DucaDuca: Aranykor? Milyen igazad van! Valóságos és színtiszta arany Mészárosnak, Tiborcnak, a barátoknak és üzletfeleknek, gondolom neked is...
Az EU-pénzek túlárazott improduktív beruházásokba öntésének olajozott gyakorlata, amelynek során -- hogy, hogy nem -- feltűnően sok "hazai" követ kell felhasználni és aminek magas hányadát a notóriusan rosszul átlátható építőipari cégeknek egy szűk csoportja végzi, ismert az ország lakossága előtt,…..
Belzebubo 2020.11.01 11:12:33
@Laptop7712: sok mindenben egyetértek veled, egy (2) dologban nem. Ahogy összemosod a nyugati és a hazai politikai elitet, származás/háttér/eredet/további személyes karrier
Csak két példa: Merkel és Macron. Merkelnél se gazdag papa, se politikai múlt, semmi.
Macronnak volt üzleti múltja, de nem különösebb. (3. lehetne Reagan régebbrôl)
És hogy ne legyen a kivétel erôsíti... nagyon sok ilyen van a politikai 2. vonalban (Ny-on)
Egyébként az, hogy politikusok az üzleti életbôl jönnek és oda mennek vissza, ott teljesen megszokott, sôt elônyösnek is tartják (Management típ. vezetôk), de rendkívül szigorúan ellenôrzik is
Korrupció ott is van, de elôbb utóbb kibukik (Nixon és Franz J. Strauß, bár Straußról ma már (fô)utcákat neveznek el, fôleg Bayernben.
Még egyet, ha egyszer netán ez a bolsi bagázs eltûnik, csak a legszigorúbb törvényességet betartva lehet bármiféle eljárás, Fegyôr, meg Gyurcsány-féle handabandázásnak nincs helye, kül. maradunk a mókuskerékben...
(A képen az orosz fegyveres erők most frissen felavatott székesegyháza látható, amelynek egyik mozaikján az 1956-os forradalom leverése is szerepel.) Stendhal regényének azért „Vörös és fekete” a címe, mert a francia forradalom és a napóleoni polgári jellegű császárság bukása után, a feudális…..
Belzebubo 2020.10.21 18:04:21
Belzebubo 2020.10.21 18:15:19
@midnight coder: szóval azon mosolyogtam, hogy érdekes az a süllyedő hajó, hogy inkább oda menekülnek, mint arról... A német mérnököt meg nyilván nem pótolja, de abból nekik is van elég, vagy ha mégsem, van magyar, lengyel, cseh, szlovák (meg orvos is), de segédmunkásra is szükség van.
Mindenesetre szerintem az olaj hamarabb fog elfogyni, mint az ő jólétük.
Az USA vs. Kína pedig inkább csak szájkarate, túlságosan is egymásra vannak utalva...
Belzebubo 2020.10.21 18:22:48
@MAXVAL birсaman közíró: Szörnyű gyalázatos dolgokat művelt, akár szememmel láttam, 10 évig dolgoztam Ausztriában. Képzeld el, békésen beszélgetnek a legkülönbözőbb származású emberek! Egyik se mondja a másikra, hogy szőröstalpú! Se azt, hogy bozgor! Még söröznek is egymással! Hallatlan...
„Dúró Dóra könyvet darál, Ki kérte rá, tán a halál?!” Nos, miután így adtunk egyet az 5 perc kulturhának, lássuk, hogy mitől szaporodik a magyar, vagy döglik az agysejt. Dúró Dóra főállású szarkeverő és szarkeverő kettő felesége megtestesíti számomra azt a fajta embertípust, amiből ha kevesebb…..
Belzebubo 2020.10.21 17:47:50
@MAXVAL birсaman közíró: A kisemberek leginkább jóllakni szeretnének néha, és egy zsák krumpli jó pár napra elegendő...
   "Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a…..
https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-meseorszag-mindenkie-utan-lazar-ervin-lehet-a-szelsojobb-uj-celpontja-133862?fbclid=IwAR1vQxOI2mAgQSHgYacTvPE3RkUIcyQcmT_Wv-6rYIe3EYydtPPItPY7VYU A "fekete-fehérben" gondolkodó szélsőjobb számára már akkor gyanús volt a meseíró, amikor a "Négyszögletű…..
Az "örmény-Székelyföldet", a többségében keresztény örmények által lakott Hegyi-Karabah-ot a sztálini "oszd meg és uralkodj"-politika a muzulmán "Románia-Azerbajdzsánhoz" csatolta. A Szovjetunió felbomlásakor Hegyi-Karabah az anyaországához csatlakozott, de ebbe a türk-török nyelvű azeriek nem…..
Belzebubo 2020.10.01 23:14:53
@Magyaur: az apuci kőbánya(á)i... :-)
Viselje a miniszterhelyettes, hogy a német nagykövet majd szemberöhögi, amikor a magyarországi kormány és jobboldal az antiszemitizmussal szembeni zéró tolarenciájáról értekezik neki. ..
Belzebubo 2020.08.26 09:22:41
@6.Lenin: miért lenne gyűlölet? Legfeljebb utálat és megvetés.... Utálat a tolvaj hazug csalókkal szemben és megvetés az ezeket anyagi haszonért kiszolgáló vazallusokkal (magyarul:szolgák) szemben...
Belzebubo 2020.08.26 11:55:52
@6.Lenin: te beszélsz tisztánlátásról a narancsköd-boritotta agyaddal :-) ? A türkvérű vezéredről és az oligarcha tolvaj bandájáról van szó, meg a neki tapsoló szellemi eunuchjairól, mint amilyen te is vagy..
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
Nagyot fordult a világ: a jogállamisági feltételek teljes elutasításától a Fidesz-vezér 2 nap alatt eljutott addig, hogy ő büntetné a legszigorúbban, az EU-ból való kizárással a jogállamiság sérülését...
Szeretné a nagylányod újragondolni a berendezést és a dekorációt a szobájában? A régi gyerekszoba ideje lejárt, következzenek a káprázatos hálószobák tinédzser lányoknak!..
A Fidesz-Magyarország, amely magát a világ legüldözöttebb vallásának, a kereszténységnek védelmezőjeként tünteti fel, most a muszlim (de türk és gazdag) Azerbajdzsán mellé áll, szemben a több mint ezer éve keresztény Örményországgal szemben. Lelkük…..
Belzebubo 2020.07.17 16:12:31
@szárny: mecsoda szörnyű bűn! Súlyosabb mint Schmitt Plagi bácsi összegyűjtött doktori disszertációi együttvéve...
Belzebubo 2020.07.17 16:16:08
@sync: ez nagypolitika? Szerintem inkább valami piaci kofák közötti alkudozás... Nyalizás egy kis lóvéért...