Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8lazo8

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"De milyen jogon módosították egyoldalúan a szerződést a kérdezésünk nélkül 10 éves kamatperiódusról 3 évesre? -kérdi naiv ügyfél. "Törvényileg elő van írva, és muszáj volt..." - mondja a bank. Mi meg majd megpróbálunk utánajárni, hogy ez tényleg így van-e. Tisztelt…..
8lazo8 2015.10.21 16:19:03
@bkp: kivéve ha muszáj :D Persze ha nálatok is remekül működik a családi összefogás akkor nem muszáj ;)
Elfogyott a koax kábel? Vagy mi lehet a rejtélyes anyag, ami miatt állnak a bekötési munkák a Diginél? Bár végül is, ha szaki sincs elég hozzá, akkor tényleg nem kell több drót, az ügyfél meg csak nyugodjon le a picsába, mert kap kötbért. Kár, hogy a várakozás ideje…..
8lazo8 2015.10.13 11:07:42
@lcsaszar: Attól a román cégtől két év alatt amikor az előfizetőjük voltam, stabil netet, gyorsan reagáló ügyfélszolgálatot és országos viszonylatban is nagyon jó áron nagyon gyors netkapcsolatot.
Te mit kapsz pl a T-től ezekből? :)
8lazo8 2015.10.13 11:11:22
@lcsaszar: Ja és azt a román céget egy nagyváradi magyar vállalkozó indította annak idején, aki lehet, hogy nem annyira magyar mint te lehetsz, de az biztos hogy okosabb és sikeresebb nálad. :)

Olvass, okulj: hu.wikipedia.org/wiki/Tesz%C3%A1ri_Zolt%C3%A1n
Teszi fel a kérdést kalandos házépítés gigaprojektje végefelé járó olvasónk. Válasza biztosan nem helyes megoldás, de több áll-leesős pillanat is van a levelében. Vigyázat, a posztban nagyon nagy számok és fura események szerepelnek! Csak saját felelősségre! Jó-e…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
"Az életeddel játszol, ha tésztát főzöl a Siemens főzőlapon" - kezdte levelét András, ami azért valószínűleg kicsit túlzás, egy zárlat valószínűbb, de hogy a Siemens hogy gondolja a folyadékmentes háztartást, azt ne értem. Kedves Homár! Egy Siemens indukciós…..
8lazo8 2015.04.21 09:59:37
@atpijkamo: Másfél éve azért picit drágábbak voltak még ezek az indukciós főzőlapok, a Siemens meg már akkor is túlárazott lehetett. :)
Hát én ezek után náluk inkább nem vásárolnék telefont. Tisztelt Homár!  Remélem levelem közlésre kerül, szeretném több fogyasztó figyelmét felhívni egy, a Vaterán igen aktív eladó működésére.  Naív Ügyfél a vatera.hu oldalról 2015. augusztusában vásárolt egy…..
8lazo8 2015.04.08 10:41:16
@Rosszindulatú Vászka:
Elég sáros.. :) Nem csak az ügyfeleket húzza le hanem a vaterát is :D (a sok semleges visszajelzés meg "vaterán kívül eladott" cucc)
Pénz nélküil maradni külföldön elég szívás önmagában is, az ember nem kíván még külön bosszúságokat mellé. Nem is tudom, hogy Gábort mi borította ki jobban, az ügyintéző unottsága, a helyzet lehetetlensége vagy a búcsú a kártyájától. Az OTP lenyúlta a…..
8lazo8 2015.04.06 10:31:21
@Leadfoot: Mi ez a trollkodás? :D
Mindenki tudja jól hogy a kártyája a banké, de attól még az ő neve szerepel rajta, ő kapta használatra, amíg a bank nem kéri vissza ergo az övé.
Ha elvenném a kártyádat és azt mondanám hogy csak a banknak adhatom vissza mert az övék annak örülnél?
Az otp-n meg nem csodálkozom...
8lazo8 2015.04.06 13:56:34
@Artech:
Sőt lehetne ezt még cifrázni :)
A kártyát egy kártyakibocsátó elkészíti (meg "üzemelteti") a banknak, a bank kifizetteti veled mert te használod, de a kártya a banké marad. :)
A bank a kártyád mögé állítja a számládat hogy hozzáférj kb. bárhonnan.

Érdemes külföldön használni de csak vásárlásra, az ATM-ket ilyen okból, meg a tranzakció/valutaváltás díja miatt messziről kerülöm. :)
Na elő a farbával! (Bevallom, én első blikkre nem jöttem rá, mit kell nézni.) Kedves Hilda! Hirdethetnél egy játékot: mi a vicces a mellékelt fecnin? Egy igazi homáros tudni fogja. Remélem mások is kedvet kapnak és további gondolkodtató feladatokat küldenek be…..
Teljesen érthető, hogy Mardel becsapva érzi magát, de szerintem sajnos nincs igaza. Megmondták, hogy visszavonásig érvényes a korábbi ár? Megmondták, hogy a számlalevélen fogják értesíteni a változásról? Oké, arról mélyen hallgattak,  hogy ez egyből a következő…..
8lazo8 2015.03.02 11:42:47
@Kitalátor (másként) gondolkodó:

Mobilnet van, de nem túl gyors és vannak korlátai. Műholdas net nem igazi alternatíva.
Digi 15Km-re van tőlünk légvonalban legközelebb, onnan átlőni terveztem, ismerős nincs, idegenek meg nem akarták bevállalni a közösködést. :)
Diginek írtam emailt erről a "piaci résről", másokat is csak biztatni tudok erre.
8lazo8 2015.03.02 13:53:20
@atpijkamo:

Idő közben aláírtam két évre a monopol cégnél jobb híján.

Kutyám van, de olyan messze nem szoktam elsétálni vele, ugyanakkor kiváló ötlet! :)
Csabi igazán rendes vendég. Tesztfogyaszt, feltárja az anomáliákat, jelzi a megfelelő helyen és egyben megoldási javaslatokat is küld, mindjárt kettőt. Igazán megérdemelt volna valamiféle eismerést. Mondjuk egy választ. Kedves Homár! Elég harcedzett embernek számítok, ha…..
Szegény Zsolt  csak egy univerzális feltöltést szeretett volna abszolválni aztán ni, mekkora Homár-poszt lett belőle! Mondjuk érthető, 13 ezer forintért beszélgessen az ügyfélszolgálattal az, akinek hét anyja van. Sajnos a 1430-cal kapcsolatban nem találtam külföldi…..
8lazo8 2014.12.01 10:28:45
@onlajnok: "Illetve, hogy mi az univerzális egyenlegfeltöltés? "

Abból a keretből tudsz vásárolni mobilon keresztül pl pályamatricát.
A kutya ugat, a karaván halad, olvasónk meg még mindig várja, hogy a biztosító megtérítse leégett háza miatti kárát. Előzmény1. Előzmény2. Előzmény3. Kedves Homár! Lakástüzem kálváriájáról már írtál korábban. Lakásom robbanás, tűz miatt teljesen megsemmisült.…..
8lazo8 2014.11.28 11:20:46
@Hoppácska: Van sztorim a Generalival is :)
8lazo8 2014.11.28 12:56:20
@herk: Casco? :D Ahogy a társaságot elnéztem csodálkozom, hogy kötelező biztosítása volt. Most már tudom hogy ez alól könnyen ki tud bújni a biztosító ezzel a hivatkozással, akkor még nem tudtam. És mi van abban az esetben ha még picit gurult az autó amikor már kicsapták az ajtaját? ;)
Szerintem egyszerűbb volna az élet ha minden a biztosítás tárgyát képező járművel okozott kárt fizetne (parkolóban is) és miután kijavították a kárt, - úgy ahogy a gyakorlat ma is van - megküldené a számlát a biztosítottnak hogy vagy fizeti vagy ugrik a bónusz. És mondjuk 10-20 ezer Ft-os számlát lehet megéri majd neki kifizetni.
Mindegy, legközelebb már másként állok a dolgokhoz..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
A legutóbbi posztban ott hagytam abba, hogy keréken állt a gép, és számok szerint jónak kellett lennie. Azóta sikerült kipróbálni, és minden várakozás bejött, tulajdonképpen ennyire jól sosem éreztem magam bringán. Fejleszteni való persze akadt még bőven, de sosem gondoltam…..