Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mearov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
utahu blog zsúfolt hétvége... 2013.09.12 16:21:51
Pénteken csak azért aludtam itt a TOBBos koliban, hogy minden cuccomat átvigyem, mert én is segíteni akartam havuçnak költözni, és nem tudtuk mennyi táska kell tőlem hozzá. Végül a nagy hátizsákomat el se kellett vinni, szóval nagyon jól sikerült összepakolnia. Bár a hostel a…..
utahu blog hétfői terror 2013.08.26 18:31:29
Bár azt mondtam tuti nem írok pár napig, de a mai haldoklásomat muszáj kiírni magamból, mert borzasztó volt :P A napom egész jól indult, mert tatával álmodtam és egy csomót nevettünk benne. :) még sosem álmodtam vele, akkor sem amikor élt, szóval tényleg jókedvvel vágtam neki…..
utahu blog tartalmas hétvége 2013.08.19 17:50:40
Mivel itt a TÖMER nyelvsuliban, köcsögmódon 4 napig tanulunk, így mondhatjuk hogy 3 napos a hétvégénk. Ami így ebben a formában derék dolog, csakhát én meg törökül szeretnék megtanulni :P Mindegy, tudom, nekem soha semmi nem elég, úgyhogy ezen igyekszem kevesebbet fennakadni, és…..
háááááát, azt kell hogy mondjam, nem csalódtam a tatárokban :D valami eszméletlen ami itt van :D okééé ha a felszínt nézzük, minden csillog villog :) elrepültem egy noszlopy-nyi váróból és most megérkeztünk egy komplet ferihegyni reptérre :) váróval gyorsvasúttal a…..
Haha, amikor Ferihegyen beléptem a poggyászkiadó-részre, az első felirat, amit kiszúrtam az az Ahlan wa Sahlan volt, pedig a magyar felirat közelebb volt :) Megmosolyogtam :) SOS jöttem haza, szüleim (és pénztárcájuk) nagy örömére, a két nagyanyám bánatára :) Azért megnyugodtam,…..
utahu blog KSZJUSA GÉPÉNÉL 2012.07.31 19:14:57
itt valamiért a hívó fél sose mutatkozik be…. amikor babuska nem tudja felvenni a telefont mindig ott kell velük barkóbázni, mert ugye első kérdés általában: Luba, te vagy az?? vagy Ez meg kinek a hangja, ki vagy?!? Na ha ilyenkor nem adsz elég gyors választ az illető zokszó…..
Azért tényleg borzasztó ha az ember semmilyen nyelven nem beszél elég jól :P tegnap egész jó napom volt, de sikerült egy elég lehetetlen szituációba kerülnöm, ahonnan nem sikerült kikecmeregni, mindenki a másiknak magyaráz, én meg végülis tudom hogy én vagyok a hibás, mert nem…..
utahu blog átkeresztelődtem... 2012.07.14 08:24:00
Már hallgatok a Dianára, mert senki nem képes elvonatkoztatni anyától ^^' szóval kétszer még próbálkoztam, hogy engem eszternek hívnak elnézést, de végül feladtam és reagálok a diankára.... de már észre se veszik. nehéz az élet a nagymamákkal... kösd össze a hajad, hogy…..