Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GhostR

92 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
GhostR 2015.03.17 20:19:48
@dhrbikes:
Hát nem sokkal. Idei indy gépek:
www.youtube.com/watch?v=SPDPl4C-8Zc
Lehet jó kritikát is írni, de ahhoz jó lemez is kell. Szerencsére most itt van pár, amit érdemes beszerezni, köztük Funktasztikus új cumója, vagy Gazsi és Robotdeck közös őrülete. Az igazán szenzitívek azonban saját érdekükben ne olvassák tovább, mert folytatódik a…..
Hörcher Ferenc Egy jobboldali párt nemzeti és nyugatos, atlantista és európai, egyszerre jövőorientált és hagyománytisztelő, és nem akarja a realitásoktól elrugaszkodva, kormányzása négy éve alatt felforgatni a világot.     Az amerikai diplomáciai konfliktus és a…..
GhostR 2014.11.03 14:41:05
@Szúnyog:
Mégegyszer: Az ha kimegy orbán istenné avatásáért és újabb adóemelésekért rendezett birkamenetre az oké, de ha kimegy egy pártfüggetlen eseményre az már nem? Újabb példa rá hogy az agyhalál után is van élet.
GhostR 2014.11.03 18:39:38
@valasz a KE-nek:

"Valóban? Csak nem azokról a franciákról van szó, akik a finnek erőművét is elkezdték, de aztán a sokszoros csúszás és költségnövekedés miatt a finnek végül az oroszoknak adták a munkát? "

Látom megtanultad a leckét a mejnfűrertől és hazudozol orrba szájba. Finnországban semmilyen atomerőművet nem kezdett el építeni az edf. Volt egy pályázat ők adták be a legjobb pályázatot oda csak ott is a rosatom lett a befutó mert az orosz állam részesedést vett a cégben. Nálunk meg kilóra megvették orbántól az országot.
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
Ez nem egy világbajnokság, nincsenek benne milliók, sztárgázsik és csillogás. Nem közvetítik az összes kontinensen, nem lepik el a celebek, na meg sokaknak nem is érdekes. Hiszen túl egyszerű, túl pronyó, koszos, sáros, veszélyes és... ...és valószínűleg ők erre pont tesznek…..
GhostR 2014.09.07 22:07:17
@eszkütyü:
Az egésznek kb annyi a lényege, hogy régen(100-110 éve) a legnagyobb sebesség elérése volt a cél, nem az hogy gyökkettővel körbedöcögjenek egy bonyolult vonalvezetésű pályán. Eleinte Európában is oválok voltak az első állandó pályák majd itt elkezdték bonyolítani Amerikában meg máig megmaradtak az oválok. Kb ennyi a sztori. Ma meg Amerikában az a tradicionális itt meg rali meg az f1.
Az Index nemrégiben írta meg, micsoda riasztó látogatottságot ért el a Magyar- és az előtte megtartott Német Nagydíj. Pedig egyik sem volt rossz, de azért ne dugjuk homokba a fejünket, pláne annak tükrében sem, hogy a Német Nagydíj idején megtartott kamionverseny-hétvégére…..
GhostR 2014.07.31 12:30:05
@TK86: Most komolyan azzal a valósággal köszönőviszonyban sem lévő holivúdi szutykot hozod példának? :DDD Ezen besírtam.
Végleg lelepleződött az idei Festival of Speeden. Mert ennyire ember nem lehet ott gyors, semmivel, soha. Oké, hogy azt az autót neki építették, rendben, hogy erős és könnyű. De hogy ennyire megverjen mindenkit, gyorsabb-erősebb autókat is, legalább olyan legendás pilótákkal... na…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
GhostR 2014.07.14 11:46:43
@milkacica:
A repedt sarkúak mindig jobban kerestek mint a becsületes dolgozó emberek.
..
...hangzik az örök baromságok közül az egyik. Tessék, mutassanak majmot, amelyik mindezt kezelni tudja mondjuk 300-as tempó fölött. Ez a Sauber idei versenyautójának kormánya. UPDATE: Huh, látom, hogy itt nem okozna gondot senkinek, talán ez jobban elmagyarázza. És ez tavaly volt,…..
GY(Í)K Blog No comment... 2014.04.18 13:04:42
..
GY(Í)K Blog Orsós-Olstein... 2014.04.15 21:27:19
..
Hiába igaz, hogy az 500 eurósokat szinte kizárólag a bűnözők használják, a magas címletű bankjegyek egyszer már megmentették az eurózónát.Miért van szükség az eurózónában az 500 eurós bakjegyekre? A több mint 150 ezer forint értékű címletet a hétköznapi emberek úgysem…..
Ami a futballnak a Maldini-, a Busquets- vagy éppen (hogy magyar példát is hozzunk) az Albert-család, az az autósportnak Villeneuve-ék, Andrettiék vagy éppen a McRae-família. Apák és fiaik, akik ugyanabban a sportágban vitték sokra. A napokban jelentették be, hogy a 23 éves Max…..
Itt a szezon vége, mely egyben a számvetés időszaka is. A minap volt szerencsém olvasni a The Guardian nevű brit lap pilótákról való értékelését, és úgy gondoltam én is leírom a véleményem néhány sorban a versenyzőkkel kapcsolatban.. Az értékelés természetesen szubjektív!..
Gumifüst Blog Ovált az F1-be! 2013.02.05 23:51:37
Ecclestone mostanában azon van, hogy minél több verseny legyen az Amerikai Egyesült Államokban. Ezt elsősorban értem is meg nem is. Köztudott hogy az amerikaiak nem nagyon foglalkoznak a száguldó cirkusszal, hanem megvannak a maguk jó kis NASCAR-jával. Amivel semmi gond, nincsen…..
GhostR 2013.02.09 17:17:01
@TeamOrder:
Igen. Sokan összemossák utólag, de két külön fogalom volt. Az F1 nem 1950-ben kezdődött a vb meg külön élt az F1-től. Volt olyan szezon amikor F2-es futamokból állt a vb. 1984-ben vált a két dolog eggyé azóta minden vb futam F1-es és minden F1-es futam vb futam.
Michael Schumacher Suzukában bejelentette, a 2012-es szezon végén befejezi az F1-es pályafutását immáron második alkalommal. Azt követően, hogy a múlt héten kiderült, a hétszeres világbajnok helyére a jövő évben Lewis Hamilton kerül, Schumacher sajtótájékoztatót tartott…..
Az amerikai USAC Sprint Car sorozat Eldorai versenyén Kyle Larson nagyot bukott. A fiatal versenyző sérülés nélkül úszta meg a balesetet. ..
Nelson Piquet Jr. az idei második győzelmét szerezte meg a Las Vegas Motor Speedwayen. 17 verseny után 8. helye áll a NASCAR harmadosztályának számító széria bajnokságában. ..
Perez egy zsák pénzzel győzte meg a McLaren vezetőségét, hogy ő a legalkalmasabb Hamilton pótlására. Ennek "jeleit" az autókon is észrevehetjük majd jövőre...
Április 14 Silverstone 6 Hours Május 4 Spa 6 Hours Június 22/23 Le Mans 24 Hours Augusztus 24 Sao Paulo 6 Hours Szeptember 22 Austin 6 Hours Október 20 Fuji 6 Hours November 10 Shanghai 6 Hours November 30 Bahrain 6 Hours ..
A McLaren péntek délelőtt hivatalos is megerősítette, hogy Lewis Hamilton elhagyja az istállót, helyét pedig Sergio Perez veszi át 2013-ban. A McLaren sajtóközleménye ugyan nem részletezik Sergio Perez szerződését, ám a kiadott sajtóközleményben többéves szerződést…..