Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicsu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pünkösd örömére csodálatos képek jöttek szembe a Magyarországon forgatott Borgiák című sorozat minap vetített epizódjából. Nem fogunk sokat spoilerezni, tényleg csak egy rövid magyarázat következik. Hátha van olyan, aki a kép láttán nem kattintott az Olvasson még…..
Az USA-ban április 4-én (NBC), nálunk április 10-én (AXN) mutatkozik be a Hannibal, Bryan Fuller (Halottnak a csók, Dead Like Me) új sorozata, amiben Hannibal Lecter és Will Graham még nem egymással foglalkozik, illetve nem úgy, mint később (Graham elkapta a kannibál pszichológust),…..
Vicsu 2013.03.21 22:44:05
Akár az év híre is lehetne, de már volt róla szó: az AMC ugye csak berendelte a The Killing harmadik évadát (azt követően, hogy a második után elkaszálták a sorozatot), de eddig nem volt biztos, hogy a színészekkel is sikerül-e megegyezni. Joel Kinnaman ugyanis (a sorozatnak…..
Vicsu 2013.01.17 15:01:22
Melitta rémálmával nyitjuk a mai epizódot, mármint ha az rémálomnak számít, hogy az ember épp Gannicusszal szexszel. A bűnös álom akkor válik kényelmetlenné, amikor a felszarvazott férj, Oenomaus megjelenik, és átszúrja a dugógép torkát egy karddal, amit utána Melittában is…..
Vicsu 2012.11.22 12:51:29
@efi: épp ez az! A sztori is nagyon jó, teli van intrikával, penge párbeszédekkel, kidolgozott karakterekkel, a színészek is jók....a vér és a szexualitás csak hab a tortán. Valakinek lehet, hogy pont ez rontja el a sorozatot. Az nézhet Vámpínaplókat vagy PLL-t, vagy még ezer más sorozatot!
Ja, és írhat róla hogyvoltot...én biztos nem fogom kritizálni. :)
Mivel az előző részben Crixus visszaszerezte eltiport dicsőségét, újra népszerű lett az arénában, az ő küzdelmével nyitjuk a mai hogyvoltot. Eközben Batiatus meglátogatja a küzdőtér alatti börtönben megláncolt Soloniust. A kivégzésre váró rab szokatlanul nyugodt, Batiatus…..
Legutóbb ott hagytuk abba a hogyvoltot, hogy Ilithya és Spartacus tudtukon kívül szexeltek, aztán meg a történtek hatására becsavarodott Ilithya szétverte kebelbarátnője, Licinia fejét, a Batiatus villa kövén. Újabb haláleset, ami miatt nem fogunk pityeregni. A poszt elég hosszúra…..
Vicsu 2012.09.26 12:58:56
@Gabking: akkor öntsünk szépen tiszta vizet a pohárba, hogyisvanez kérlekszépen: történetileg nagyon helyes, ahogy leírtad, azonban a másodikként forgatott előzménysorozat nem minősül 2. évadnak. Inkább -1nek. A 3. évadot jelenleg forgatják!
Kapísi?
Vicsu 2012.09.26 13:59:08
@Gabking: ezesetben én kérek elnézést! :) Szerintem nem megy most sehol!
Vicsu 2012.09.26 14:03:02
@Cecan Basescu: :D pedig sunnyogtam, hátha nem veszi észre senki. ;)
hogyvolt Spartacus 1x9 - A szajha 2012.09.19 09:00:00
A mostani epizód aztán bővelkedni fog minden jóban, elég, ha csak a címre pillantunk, és ezzel az egy szóval még nem is lőttek le minden poént az alkotók, amit a mai rész tartogat számunkra, ezért most a szokásosnál kicsit hosszabb lesz a hogyvolt, több képpel. A reggeli…..
Vicsu 2012.09.19 14:34:21
@Vizilabda: Most akkor ki a primitív? Az emberek minden korban élvezték az öldöklést, nem akarlak elkeseríteni, és élvezni is fogják! Nem primitívség ez, ilyenek vagyunk. Azért megnézném, hogy mit tenne veled, kedves kommentelő egy olyan világ, ahol vagy ölsz, vagy téged ölnek meg, vagy a családodat. Ennél még sokkal durvább, agresszívebb és véresebb momentumokat is produkált a történelem!
Nézni nem muszáj sőt, hogyvoltot olvasni sem! Lehet helyette sok más sorozatot választani, elég széles a paletta.
Vicsu 2012.09.19 16:37:06
@9Kitti2:♥
Maradok! Ha nem megy el a kedved az egésztől a negatív kommentek hatására.
Szeretem ezt a sorozatot. Vagyunk ezzel páran így. khm. Pár millióan. :)
Mi is történt ebben az évadban? Jó sok minden, összefoglalni is nehéz. Sándor a pápa továbbra is küzd Savonarola ellen. Szövetségeseket próbál szerezni, van, aki csak ideig-óráig áll mellette, van, aki sehogy. Szövetségest próbál szerezni lánya, Lucrezia kiházasításával, ez…..
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
Hotelbiznisz. Az egyik leginkább cápákkal terhelt ágazat, ahol mindig résen kell lenni. Ki más is lenne a 12 országban 30 hotelt tulajdonló fickó ügyvédje, mint Harvey fuckin Specter. A mókus próbál feltűnés nélkül operálni, de Harvey vágja, hogy éppen az egyik konkurensével…..
Vicsu 2012.09.11 15:13:01
Lucrezia párduchörgésre ébred, a fenevad valahogy visszakerült hozzá. Calvino a pápa elé járul és közli vele, hogy nem veheti el a lányát, mert az öccse, Raffaelo akarja. Sándor kérdőre vonja a hősszerelmest, vajon Lucrezia is akarja-e a frigyet, ezen kívül ugyan mire menne egy…..
A legutóbbi rész Spartacus asszonyának halálával fejeződött be, szegény ember az új epizód elején rögtön egy múltbéli vízióval kezd, amelyben Surával szeretkezik, a képsorokon egyiküknek hosszabb a haja, mint a másiknak. Párbeszédükből kiderül, hogy az immár Spartacus…..
Új ügyünk van bezony! Egy Gabby Stone nevű szőke csaj egyszercsak gondolt egyet és 20 millióval többet nyert egy tőzsdei manőverrel. Mivel ez szemet szúrt az Igazságügyi Minisztériumnak is, így bennfentes kereskedés gyanújával börtönbüntetés elé néz a kishölgy. Harvey és…..
A tisztán látás végett ez történt eddig: Az első részben megkapta mindenki a magáét. Jockey ugyan szarul néz ki, de a szívében fortyogó olajtól nem úgy néz ki, hogy mostanában fogja feldobni a veszkó csizmát, ezzel ellentétben Bobby inkább a sírgödör felé kacsintgat.…..
A készítőktől kapunk egy kis hogyvoltot, visszajön néhány régi, szinte elfeledett szál, felpezsdülnek az események. Római képpel nyitunk, a pápa Cesaréval és Vittoriával ünnepel, az ál-ágyúkészítés rejtelmeiről szól a diskurzus. Érkezik Micheletto, így Cesare otthagyja…..
hogyvolt Borgiák 2x02 - Paolo 2012.07.19 10:00:00
Vidéki képpel nyitunk, Paolo szamaragol (de lehet, hogy öszvéregel, bocsássák ezt meg nekem a téma szakértői) Róma felé, közben parasztoktól kérdezi meg, jó-e az irány, mire azok kérdik tőle, hogy érzi-e a bűzt, meg egyáltalán, mi dolga ott, egyértelműen célozva arra, hogy…..
A második évad egy kis emlékeztetővel kezdődik, frissítésnek tulajdonképpen megteszi, aki meg nem látta az első évadot, annak úgyis mindegy. Adott a Borgia család, aki sokaknak a bögyében van. Apu (Rodrigo később Sándor) lesz a pápa, akinek egész népes famíliája van, de nem…..