Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A×y&BiLl

51 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát..sziasztok! ^^Namost..tudom, hogy 9 hónapja nem írtam ide semmit- és nem azért, mert szülni voltam. :D Egyszerűen..Nemtudom.. A lényeg, hogy most van rész, nem? Mellesleg azon, amit Molli írt, besírtam..szóval tessék olvasni. ja és hozzá kell, hogy tegyem, hogy szeretem Tomot. :D…..
Hát az vicces volt..XD (jó, tudom, hogy nem illik ilyet mondani ilyenkről, de TÉNYLEG AZ VOLT. ^^) Jöttek litván néptáncosok suliba..5.órában magyar helyett azt néztük (H) és kint voltunk az udvaron..volt "táncház".. bazinagy körbe táncoltunk a totál piaszagú…..
My wish for you - Billvideo made by: Dreamingsecretlyés itt a teljes dalszöveg fordítása. :) Remélem tetszeni fog. ;) véleményeket várom kommentben. Köszi. (:Rascal Flatts - My wish Remélem a napok könnyen jönnek és a pillanat lassan múlik el És minden út oda vezet, ahová menni…..
Hát..*zavartanvigyorog* most jutottam el odáig, hogy blogolni tudok újra.. (: Történetek is jönnek, mostmár TÉNYLEG.addigis itt van pár link, amin elérhető vagyok. formspring.me feel free to ask. ;DMySpace add me ;DYouTube Twitter  XoXoLexa (:..
The Pain Of Love.. i'm really sorry 2009.12.09 20:00:00
Sziasztok!Először is..NAGYON NAGYON SAJNÁLOM, hogy eddig nem írtam! Annyira nem volt időm..Ez az egész felvételi dolog..kikészít.Részek őszintén szólva nem tudom, mikor lesznek..valószínű január 23-a után.Tudom, hogy több mint 2 hónapja ígérgetek, de még egy kis…..
Hello.Ahogy ígértem itt van az új story első része.[Éjfél előtt 1 perccel, szal még ma.XD]Remélem tetszik majd.;) 1. rész A kórházban [Zene: Bon Jovi – It’s my life]   Ahogy belépek az ajtón, meglátom Billt. A homlokán ragtapasz, és elég sápadtnak…..
Hallo.. (: Igen, tudom, rész kéne nem egy sz*r fordítás.. XD De nyáron fordítottam egy csomót, és hát ja.. kiváncsi vagyok a véleményekre. (: szóval légyszi írjatok valamit..annyi is elég, h "sz.r vagy"..vagy akármi. XD Csak legyen valami. Köszii. :) Szóval a szám.…..
Hallo Raumschiffkapitän.. :DMost idenézel, és csodálkozol.. "Jé, új blogbejegyzés" vagy éppen a fejed vered a falba, hogy " Biztos már megint kitalált valami hülyeséget.." vagy azt hiszed, hogy részt írtam, és örülsz..vagy nem..XDNaszóval..mint látjátok, több…..
The Pain Of Love.. ÉN 2. rész 2009.09.19 20:14:15
Hellooo.. : DTudomtudom.. tegnapra ígértem a részt.^^ De este megint szarul voltam, felállni sem volt lelkierőm, nemhogy gép elött ülni. Sorry.  A lényeg.. itt a rész. Nem ajánlatos közben enni, inni, vagy telefonálni. én szóltam. (: Ja és mégvalami. Nem vagyok kiváncsi arra,…..
Hey, wir sind TOKIO HOTEL. helyett Hey, ich bin Lexaaa. : DIgenigen. Molli volt olyan drága[ezúton is köszönöm<3], és kiírta, hogy nyaralni vagyok. Az meg olyan szépen és esztétikusan mutatott ott, hogy nem akartam írni. ^^ DE! Most itt vagyok, éppen egy fordításon dolgozom,…..
Sziasztok Molli vagyok. (:Ma reggel Lexa küldött nekem egy smst, hogy íram le a blogjába nektek, hogy szeptember 6-ig nyalarni ment. Puszi, Molli. [:..
Hi there! : ) Tudom, hogy beígértem a storyt.. de inkább rakok be helyette [most tényleg] sok aranyos, vicces, illetve idétlen videot.. :'D meg egy német srác YouTube Channel-jét..érdemes meghallgatni azt is, ahogy beszél "Und..Ehm..Ja.." Ismerős?:D Ha valamihez kell…..
The Pain Of Love.. Mike Muller 2009.07.31 01:33:00
Halii. :) Gondolom mindenki ismeri Mike Muller-t. Na most, ő éppen beteg.. és gondoltam  csinálhatnánk neki egy "Jobbulást" videót. Tetszik az ötlet? Csak annyit kell tenned, hogy küldessz magadról egy képet a lexaundbill@gmail.com e-mail címre. A képen szerepelnie…..
The Pain Of Love.. Gondolatok.. 2009.07.29 00:24:25
Sziasztok! :)Újabban megint minden sírok. Bármin. Tegnap írtam egy kis szösszenetet angolul.. és lefordítottam. Itt is van..Bill?Hol vagy?Hiányzol.Arra születtem, hogy elmondjam, szeretlek.Életem végig itt fogok várni, hogy elmondhassam.Egyszerűen azt szeretném, hogy boldog…..
nahello.. :'DIgenigen.. 2 nappal korábban, de ittvagyok. Nem azért, mert nem volt jó Sopronban, hanem mert máshogy nem tudtam volna hazajönni. :S Meséljek erről a 12 napról, amit Dancsival töltöttem? Hát fogok.. de csak keveset mert fáradt vagyok..^^ Tehát...Siklós.. ;DMegnéztük a…..
The Pain Of Love.. Wilkommen... x) 2009.07.14 02:46:08
... im Tokio Hotel, Zimmer 483. ×DIzé.. most ide kell valmit firkálni nem?xD De. Szóval. A Történettel az van, hogy a véleményt köszönöm Kölyöknek. Meg az is van vele, hogy a folytatás kb 2 hét mulva jön. Miért? Mert jön barátnőm 1 hétre ide Pécsre, aztán én megyek…..
Hey! :'DIgenigen.. Jól olvasod. Új story. :) Hoztam róla pár infot, és egy pici idézetet az első részből. ;)Cím: Életünk Napjai.. [Igenigen.Túl sokat néztem  Jóbarátokat napokban :'D]Szereplők: Én[Lexa] - Bill barátnőjeMolli - Tom barátnője, Lexa legjobb b.nője.…..
Jóestét Kívánok Minden Kedves Olvasónak! :)Aki régebbóta látogatta az előző blogomat, az rájöhetett, hogy imádok angolról magyarra fordítani.^^ Most berakom ide az egyik számomra legfontosabb dal magyar szövegét.[meghallgatom.] Véleményeknek örülnék. ^^ Köszönöm.…..
Hey!Ebben a bejegyzésben nem fogom agyondícsérni a TH-t, de ettől függetlenül SZERETEM őket ugyanúgy. Egyszerűen sok volt ez a mai nap, és valahol le kell írnom a véleményemet. Lehet hogy nem fog tetszeni, de ez van. Sprite.Naszóval..Gondolom mire ezt olvassátok, mindenki látta azt a…..
A×y&BiLl 2009.07.06 04:15:18
@:)XDKÖLYÖKXD:): Öhm..hát..nem kislány.köszi.(: Nálunk osztályszinten semmi gon nincsen, imádjuk egymást.. :D Néha összeveszünk.. de ennyi. A lemezt am márciusra ígérték..de mindegy is.. Gondolom hallottál olvastál a Chantelle-ügyről.. Na hát rá gondoltam, csak elfelejtettem idézőjelbe tenni a barátnője szót.. XD
A×y&BiLl 2009.07.06 04:16:49
@P B !: Mollcym[ezértmég kapnifogok, de muszáj. :P]Nincsmit.. Tudod, ez alap..x3 ;)
Guten Morgen! x)Hátboccs de ezt muszááj.. :D Molli engedélyével természetesen..x) Perverzek vagyunk/voltunk, tehát ha nem bírod akkor inkább ne olvasd. :P [Pain of love c. számról volt szó[meghallgatom], ha nem vetted volna…..
Tokio Hotel&Me. Új blog. :) 2009.07.01 15:01:00
Hey! =)A napokban gondolkodtam, hogy kéne valamit kezdeni a bloggal.. Tehát fogtam magat, és csináltam egy teljesen új oldalt. :) [blog.hu-n természetesen.^^] Mostantól oda fogok írogatni, ezt pedig így hagyom ahogy van. Viszont ezentúl ide nem írok semmit. Köszönöm a [viszonylag sok]…..
Sziasztok. (:Amint látjátok, átköltözött a régi blogos oldalam.. Tudom, hogy azt ígértem, folytatom a régi sztorit, de most újra elolvastam, és egyszerűen belekeveredtem. Lesz helyette másik, nyugi. ;) Ha minden jól megy, akkor már ezen a héten. Elvileg Tom is ír már ezen a héten…..
Hello There! (:1000 bocs, h eddig nem raktam fel részt..totál elefeljtettem.. :$. Pedig ez a rész nekem kifejezetten tetszik..^^ Szomorú, meg minden, de jó volt az Ő szemszögéből írni..^^ Nem is írok több hülyeséget, olvassátok! ;) 5. Rész Emlékek.   Bekanyarodott a…..
A×y&BiLl 2009.06.26 07:45:40
@:)XDKÖLYÖKXD:): Köszönöm. (:
Na Hello..(: Tudjátok, beszéltem róla, hogy a Together Until The Death Amy oldalán lesz majd olvasható.. (: Na, ez meg is valósult, tehát azt a storyt mostantól úgy olvashatod, ha IDE kattintassz. ;) Köszönöm az itteni véleményeket mindenkinek, aki írt. ;) Ajánlom Amy oldalát,…..
Hello! (:Akármilyen hihetetlen, itt vagyok a 4. résszel..(: Esetleges hibákért elnézést kérek, nem tudok most figyelmesen átolvasni semmit..^^ [Kicsit túlpörögtem..:] ]Am a linkek.. Tudom, hogy nem működnek, de eze a héten még orvosolni fogom a problémát, és talán még a modulokat…..