Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trabant 601

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
trabant 601 2014.01.08 11:09:30
@BMW MB: kepfeltoltes.hu/view/140108/be_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1.44-nél hd felbontás teljes képernyő és tisztán látszik a rendszám.
Olyan megoldást találtunk, amely kicselezi Orbán Viktort – jelentette ki Bajnai Gordon, miután közel tíz hónapos „előválasztási” harc után ma megállapodtak Mesterházy Attilával abban, hogy a két párt nem állít közös miniszterelnök-jelöltet, külön listán indul, de…..
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
Igen, ilyen a jó marketing: Giacomo Agostini, a legendás motorversenyző bemutatja Loverét, a települést, ahol született. A lombardiai Iseo-tó partján található város sokak szerint Olaszország egyik legszebbje – már a negyedik századtól lakott, így nyugodtan mondhatjuk,…..
trabant 601 2013.03.11 18:16:27
@baowah: Gratula a kincset érő hozzászólásodhoz.

Én inkább don't irányvonalát folytatva a következőt javasolnám.
Egy ismert autóversenyzőt (pl. Loeb) beültetnék egy autóba aki úgy menne végig a városon, hogy közben végig bénázná az egészet. Pl. lámpánál elaludna mert a zebránál álló csinos csajokat bámulja. Rendesen rádudálnának. Indulásnál meg lefulladna a motor. Miközben kanyarodik be egy utcába nem veszi észre a hatalmas kátyút (ami rohadt nagyot üt) mert a sarki étteremből akkor hoz ki a pincér egy szép sült csülköt, stb. Loeb kiér a városból leparkol egy parkolóba. Beszáll egy kék ikaruszba ami tele van munkásokkal és visszamegy azokra a helyekre.
Joshua Topolsky azon kevés szerencsés közé tartozik, akik már ma kipróbálhatták a Google Glass-t. Érdemes végigolvasni az egész postot. Akik rohannak, azoknak itt az 5 és fél perces videó:  Több érdekes megállapítása is van a cikknek. Az egyik, amit a Google Glass…..
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Az első pár hónap tapasztalatainak kiértékelése után nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a dohánytermékek csomagolására vonatkozó szabályozás. A figyelmeztető szövegekkel kombinált elrettentő képek (rohadó fogak, öregedő bőr, rákos tüdő, ciklámen öltöny…..
Ellenzéki összefogás nélkül aláírták a halálos ítéletüket – idéztem már egy január végi bejegyzésben is a köztévé műsorvezetőjének sommás véleményét, amelyet az LMP akkor megválasztott frakcióvezetőjének mondott.  A magabiztos verdikt számtalan formában ma is…..
trabant 601 2012.09.22 11:06:02
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Hát izé... azokról a dagadó keblekről tudnál küldeni néhány fotót?
Ha van olyan ezen a blogon, hogy hagyományos bejegyzés, akkor ez a mostani biztosan nem tartozik ezek közé. Korábban azt ígértem, hogy időnként beszámolok majd képviselői tapasztalataimról, egyelőre azonban csak egy saját beszéddel és egy ünnepi beszámolóval terheltem ezt az…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
trabant 601 2012.06.19 13:37:36
@Leadfoot: Na az tényleg hír lenne!

Egyébként egyforma ruha? Tegnap a hírtv déli híradójában a hírolvasó felolvasta a sporthíreket, miszerint kiesett az orosz csapat és így a lengyelek mellett az eb másik rendezője is kiesett.
Én meg azt hittem, az ukránok rendezték.
trabant 601 2012.06.19 17:55:20
@Max val Birca: Jaj! Félelmetes vagy!
"Sokat elárul az Orbán-kormányról, hogy már az első „igazi” kormányátalakítást meg sem várva távozott belőle az a két szakpolitikus, akik a leginkább jövőorientált stratégiai ágazatokat, a földet és az energiát felügyelték." - írja a NOL.hu-n…..
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
trabant 601 2011.11.04 16:56:20
@THY Rokk 'n' Troller: Azt hittem hozzáfűzöd: Ha nem ön el a csaj akkor is!
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
trabant 601 2011.03.06 10:47:22
Őszintén nem lóg ki az átlagból ezzel az rtl.
Ezt nézzétek a 7.00-tól (max 10 másodpercig):
tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-adas-2011-01-30-vasarnap

Ezek meg földrajzból zsenik. Valószínüleg a google mapot használták helymeghatározásra (és még olvasni sem tudnak rendesen).
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..