Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sleepy8

0 bejegyzést írt és 1793 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
sleepy8 2024.04.24 15:48:56
@venember83: Jó tudni hogy csak Allegrinek van szüksége erős csapatra, nem a Juventusnak.
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
sleepy8 2024.03.06 18:42:16
@Rikoo: Én ezt értem, csak ezeket a nem kész játékosokat szerintem nem 75-80 millákért kéne megvenni. Arról nem is beszélve, hogy itt mindenkinek habzik a szája, hogy a Mister azt meri mondani hogy a top4 a cél, aztán helyette legyünk egy szutykos nevelő klub?

Egyébként az Inter jelenlegi helyzetéhez mennyi köze van Marottanak? Mert bevallom nem kovetem tételesen, de azért amennyire kovetem Ő most se költ sokat.
sleepy8 2024.03.06 18:45:16
@Rikoo: Illetve ebbe a koncepcióba hogy fér bele a 30+ F.Anderson meg az 50 millas 25-6 éves Koopmeiners?
sleepy8 2024.03.22 16:48:40
@Rikoo: Lassan ezt is el kellene fogadni egyébként minden szinten, hogy azért az emberek nagy része egy ACL szakadás után sose lesz a régi. Sokkal darabosabb, lassabb és körülményes lett, amin csak ront hogy mellé gusztustalanul önző.
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
sleepy8 2024.03.19 15:39:53
@Gaben Smith: Nálam mondjuk abban rejlik a nagyság ha valaki évekig hozza a szintet. De kinek mi. Teljesen meddő a vita addig, amíg szerinted a tavalyi vagy az idei nem eredmény, szerintem meg az.

De amúgy tovább nincs kedvem ismetelgetni magamat. Nyugodtan olvassátok el a következő Capello interjút, ott összefoglal majdnem mindent amit gondolok röviden, tömören.
sleepy8 2024.03.19 17:57:48
@Gaben Smith: Oké

@Rikoo: Tartom magam ahhoz, hogy ha (amint Te is írtad) belatjuk azt, hogy a következő edzőnek is jelentősen erősíteni kell a keretet, akkor miért is van edző kérdés?

Conte nálam mondjuk a 100 euros nyilatkozattal ásta el magát, nem kellett az inter hozzá. :D De ettől függetlenül egyetértünk, hogy a Juventus mindenkori legjobb edzői közt a helye.
sleepy8 2024.03.19 18:11:18
@Gaben Smith: Te azt írod, Xabi ezzel a kerettel előzné az intert, Én azt mondom 6.-7.-8. lenne. És ez le is írja mekkora szakadék van kettőnk között, és hogy miért látom Én úgy, hogy teljesít a Mister folyamatosan, Te pedig miért nem.

Jobban járunk mindketten, ha egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet. :)

@gomorra21: Az ilyen játékosokat hívják "vezérnek". És ilyen a következő edzőnek se ártana legalább kettő.
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
sleepy8 2024.03.19 13:39:16
@venember83: Az, vicc. Attól még tény, hogy a jelenlegi keret legjobb, legkomplettebb játékosa.
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
sleepy8 2024.03.06 17:46:48
@JuveMI: Milyenekből? Utoljára Kenan január elején verte meg egy az egybe az emberét, azóta a 3 együtt semmi. Vlaho sokkal több helyzetet hagy ki mint amennyit berug (Higuaint a feléért kiutálták a válogatottból). Fedenek meg az egesz szezonja erről szól, hozza a szarabbnál szarabb döntéseket, aztán néha akkora makja van hogy pont elfer a vedo lába között a labda. De legalább olyan önző mellé mint a faszom.

Aztán lehet edzőzni erre is gyerekek, csak akkor Douglas, Mandzu, Tevez, Higany, Dybala, Cuadrado miért tudtak focizni Allegri taktikai hadrendjeben is?
Vagy a mostani kp miért szezononkent éri fel annyiszor a kapu elé, mint Khedira két meccs alatt? Miért nem adnak olyan forintos labdakat mint Pjanic vagy Pirlo? Miért nem robotolnak ugy box to boxba mint Vidal, Marci, vagy Matuidi? Megsugom, nem az edző a különbség a két keret között.
A Juventus a Napoli ellen 2-1-es vereséget szenvedett idegenben, és Massimiliano Allegri csapatának volt oka a szomorkodásra, mert megvoltak a helyzeteik, azonban Dušan Vlahović kihagyta ezeket, a győzelmet pedig a Napoli egy Wojciech Szczęsny által védett büntető nyomán kipattanó labdából szerezte…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
sleepy8 2024.02.18 17:33:09
@gomorra21: Azt még azért hozzá tenném hogy nem állítottam amúgy sem hogy ugyanolyan fos a keretunk mint a Veronaé. Kérdést fogalmaztam meg az előző kommenteddel kapcsolatban. Amiben ugye Te akartál érvelni az ellen hogy a mi keretunk szar, azzal hogy megkérdezted hogy a Veronaé mivel jobb. És jelzem, továbbra sem értem, hogy azon hogy a játékosaink nagy része lofaszt nem tett az asztalra, mit segit az, hogy a Veronaiak sem?
sleepy8 2024.02.18 20:32:44
@gomorra21: Én pl nem merném oda tenni a kezem, hogy a Roma, vagy éppen az Atalanta kerete gyengébb lenne a miénknél. És de, az amikor profi játékosok nem tudnak egy az egy ellen megnyerni egy párharcot, az a játékos minőségét mutatja.

Én sose vitattam, hogy ha működik is közel nézhetetlen a Mister focija, ahogy Capelloe vagy Lippie is az volt 100x komolyabb kerettel.

De azt hogy folyamatosan egyéni hibák után kapjuk a gólokat, vagy hogy rendszeresek a labdakezelesi problémák és a pontatlan passzok, ezeket ha rugtál már 2x labda, nem foghatod az edzőre.

Az már csak hab a tortán, hogy hiába próbálta a földön tartani Őket minden nyilatkoztával Allegri, láthatóan a játékosok is elhittek hogy a bab is hús, aztán most hogy pofan baszta őket a valóság, meg össze vannak zuhanva.
sleepy8 2024.02.18 20:48:53
@Attilio79: Az Ő felelőssége hogy egy bal lábas középső védő van a keretbe?(Mondjuk Én se jatszatnam, ebben megegyezhetünk.) Amíg az a forras, hogy szerinted, addig Pogbarol beszélni se érdemes.

Továbbá meg mindig nem kaptam magyarázatot a kb 5x féltett kérdésre, miszerint mi koze a taktikanak, meg bárminek ahhoz, hogy nem tudunk passzolni, meg labdat kezelni? Vagy esetleg Gatti menetrendszerinti balfaszkodasához?

Sose arról volt híres az ember, hogy sémákra épülnek a támadások. Ez volt benne anno az egyik fő pozitívum. Semmi más nem változott azóta, csak már nem Pirlok, Marchisiok, Tevezek meg ilyen bohoc Higuainok, Pjanicok, vagy Mandzukicok szaladgalnak a pályán. Ez van.
Gabriel Arias, a Racing kapusa és Carlos Alcaraz egykori csapattársa a Tuttosport számára beszélt a Juventus téli szerzeményéről, aki előtt fényes jövőt lát. „Charly Alcaraz nagyon dinamikus középpályás. Megkérdőjelezhetetlen könnyedséggel jut el az ellenfél térfelére, majd okoz ott problémákat a…..
Massimiliano Allegri az Empoli elleni döntetlen után a DAZN stábjának értékelt, s természetesen a legfőbb kérdés az volt, miért Arkadiusz Milik kezdett az elmúlt időben jó formát mutató Kenan Yıldız helyett. „Arkadiusz Milik kiválóan érezte magát, míg Kenan Yıldız nem játszott jól Leccében, és…..
sleepy8 2024.01.28 00:14:52
@venember83: Ha azt nézed hogy az előző három szezonban kb attól is szétestek a fiuk, ha kicsit jobban fújt a szél, mint várták.. Szerintem igen, ennek a mainak örülni kéne.
Massimiliano Allegri a Sassulo elleni keddi meccs előtt arról beszélt, hogy több játékosára nem számíthat, ám ennek ellenére a cél nem lehet más, mint a győzelem megszerzése. „A keret jól dolgozott, mint mindig, s tisztában vagyunk a Sassuolo elleni meccs fontosságával, hiszen legutóbb négy gólt…..
sleepy8 2024.01.15 22:12:16
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
sleepy8 2024.01.04 22:49:48
@Attilio79: Ilingen azt lehetett érezni amit eddig is, hogy irtó buta ehhez a sporthoz. Mellé ma meg ugyetlenkedett is rendesen.

Timothy kozben. Hát ez mi gol volt.
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
sleepy8 2023.12.01 22:45:29
@Ethan Hunt: Ja, meg előtte 1 percel (megint) kaptunk róla egy gólt.
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
sleepy8 2023.11.05 23:03:52
@Rikoo: Azért Gattinal néha kilóg a lóláb, oda elferne a csk már csak a jelenléte miatt is. Azért az őrült lónál biztos több van neki.
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
sleepy8 2023.10.28 22:43:18
Több forrás szerint Douglas Costa felajánlotta szolgálatait a Juventusnak. A Goal értesülései szerint a klub vezetősége mérlegeli egyelőre a játékos leigazolásának az esetleges pozitív hatásait, de nincsenek teljes mértékben elragadtatva a lehetőségtől. Nicolò Schira szerint a játékos hathónapos…..
A La Gazzetta dello Sport cikke a scudetto egyik esélyeseként említi a Juventust, miután a milánói derbin az Inter egyértelműen bizonyította felsőbbrendűségét. Az első fordulókat követően a táblázatot négy győzelemmel az Inter vezeti, a második pedig Massimiliano Allegri csapata két ponttal…..
sleepy8 2023.09.18 14:20:01
@Thuglife!: Ez a cikk az élő példája, hogy miért teljesen fölösleges ilyen random cikkekkel folgalkozni, nemhogy még vitatkozni rajta.

Balotellinek ritkan van igaza, de abban van némi igazsag hogy a mai világban az "újságírók" nagyresze teljesen vilagtalan.
Massimiliano Allegri az Empoli ellen 2-0-ra megnyert meccs után arról beszélt, hogy csapata a BL-helyért kell versenyben legyen, nem a scudettóért, de az értékelést Paul Pogba esetleges sérülésének ecsetelésével kezdte. „Még nem tudunk semmit Paul Pogba kapcsán, combja hátsó részénél érzett…..
sleepy8 2023.09.04 21:09:39
@Thuglife!: Még szerencse hogy nem küldenek el valakit, azért mert ki meri mondani az igazságot. Ezer más (jogos) okkal el lehetne küldeni ha akarnák.
Ahogyan az a tegnap esti pletyka alapján várható volt, a Juventus meghosszabbította Kenan Yildiz szerződését, s a fiatal támadó 2027-ig kötelezte el magát a zebramezeseknél. "Kenan Yildiz 2027-ig megújította szerződését a Juventusszal. A török támadó, aki 2022 júliusában csatlakozott a Juventushoz,…..
sleepy8 2023.08.31 13:01:35
@Rocky80: +1
A tavalyi szezont lényegében teljesen kihagyó Paul Pogba csereként lépett pályára a Bologna elleni hazai bajnoki mérkőzésen, s szerepet vállalt a a Juventus egyenlítő találatával záruló támadásban. "Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem a pályára, s azt tehetem, amit szeretek. Segíteni akarom a…..
Az új szezon kezdetéhez közeledve a Juventus lejátszotta hagyományos felkészülési mérkőzését, s összemérte erejét a klub Next Gen csapatával. A zebramezesek első csapata végül 8.0-ás győzelmet aratott, a végeredmény Kaio Jorge triplájával, Dušan Vlahović duplájával, valamint Moise Kean, Arkadiusz…..