Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeketeBerry

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két be jegyzést is szenteltem a fenséges hagymás rostélyosnak, amelyből ma megint sikerült ennem egyet. Vagy, valami olyasmit. Nem tudom, ér-e ez egyáltalán, de ma éltem a Teletál (ételszállító) ajánlatával. Tudtam, hogy teljesen más dimenzió lesz, mint egy frissen…..
FeketeBerry 2011.11.12 13:57:15
@freddyD: Mint hagymás rostélyos szerető ember szíves örömest ajánlom neked a Dunabogdányi forgó éttermet. Amikor oda megyek nem vagyok képes mást enni csak ezt a mennyei ételt. Mostanság argentin marhából készítik a steaket hozzá, a hagyma isteni, a krumpli is jó (hasáb). S még nincs is túl messze Pesttől. Ha egyszer megteheted feltétlenül keresd fel az éttermet ;)
Appleblog WWDC 2011 keynote - live 2011.06.06 18:00:00
Eljött a nagy nap, a Mac OS X Lion, az iOS 5 és az iCloud bemutatásának napja. A színpadra várjuk Steve Jobsot, nem most, nem kell még Steve, van még egy órád. Menj, igyál valamit a büfében, egy csengő jelzi majd, ha jöhetsz. Hétig mindenki foglalja el magát valamivel, nem azzal,…..
FeketeBerry 2011.06.06 20:28:08
@Mice007:
Igen, már látom. Szeptember messze van, ahhoz képest meg egyelőre nem egy nagy eresztés ez az iOS 5
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
FeketeBerry 2011.05.29 21:01:13
@Csaba's blog:
Szerintem, és az összes almát használó ismerősöm szerint meg igenis fontos mind az "álmultitasking", mind a mappák, és a bluetooth is hasznos dolog. Azért, mert TE nem használod a nagytöbbség igen is használja, és ha nem rakta volna ezeket bele az Apple, akkor igenis lépéshátrányban lenne, de így nincs... sőt.
FeketeBerry 2011.05.29 21:01:13
@Csaba's blog:
Szerintem, és az összes almát használó ismerősöm szerint meg igenis fontos mind az "álmultitasking", mind a mappák, és a bluetooth is hasznos dolog. Azért, mert TE nem használod a nagytöbbség igen is használja, és ha nem rakta volna ezeket bele az Apple, akkor igenis lépéshátrányban lenne, de így nincs... sőt.
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
Tíz éves születésnapját ünnepelte tegnap az Apple Store intézménye, a cupertinóiak impozáns épületei, gondosan megtervezett belső terei, később Geniusai először 2001-ben mutatkoztak be a nagyközönségnek. És akkor egy korabeli vélemény a Channel Marketing vezetőjétől, aki…..
FeketeBerry 2011.05.20 23:22:11
Én bírom az öreg Ballmert, van humorérzéke :D
www.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA
Mondjuk Bill Gatesnek is rohadt jó az "utolsó nap a Microsoftnál" videója.
(Láttam párszor és jókat szakadtam)
www.youtube.com/watch?v=i1M-IafCor4&NR=1
Steve Ballmer bejelentette, hogy év végéig egy rakás Windows 7-es tablet kerül piacra. A Microsoft állítólag több partnerrel is együttműködik a kütyük kifejlesztésében, így a Dellel, az Asussal, a Sonyval és a Toshibával.Jól látjátok, a HP már nincs a listán, pedig korábban…..
Blogos "karrieremben" voltak pillanatok, amikor döntéseket kellett hoznom, amelynél hol jól, hol rosszul döntöttem. A RPCJS blogot megnyitni nyerő dolog volt, egy életre szóló élmény, egy kaland és a tudat, hogy valamit csak megmozgattam az semmiből. Nem vitás,…..
FeketeBerry 2010.07.09 20:13:41
@freddyD:
Én se értek egyet az excsajokkal, de sokan nézik és nekem pl jól jött a Puruttyára való költözés :) Akkor max 500 mára 6000 egyéni látogatóm van, de neked nem ez volt a célod gondolom. Bár én marhára örültem volna, ha költözöl, mert egy helyen lett volna az összes jó blog ;)
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
Azt már a Bus Driver videómnál is bevallottam, hogy a játék arra kifejezetten alkalmas, hogy a KRESZ-re fittyet hányva csak úgy szórakozottan furikázzunk. Ezt gondolhatta egy úriember is, aki ügyesen feltuningolta a buszát, hogy mások testi épségére nem ügyelve száguldhasson az…..
FeketeBerry 2010.05.25 21:52:39
@balukaaaa teh master: Igen a játék zenéje!
Isteni már annyiszor kerestem, de nem találtam meg :(
Amúgy ez az egyetlen jó játék, ami valaha volt itt ;D
FeketeBerry 2010.05.26 21:39:21
@Lasereye: Köszönöm! KÖSZÖNÖM! :D Örök hála a számért!
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..
FeketeBerry 2010.04.11 20:36:23
@John A. Dragon prof:
Nekem ipod touchom van, és az applikációk kurva jók. Elképesztően jól össze van rakva nem karcolódik, de így se éri meg az árát. Ne érts félre imádom, de az apple cuccok ár/érték arányba 10-ből 3-at kapnának. iPhone 160e forint és bazmeg 3.2mpixeles kamera (vicc) nincs flash támogatottság és hasonlók... Jó cuccok, de túl hypeolt, és sznobizmus megvenni (én is amiatt vettem, mert zune hd vagy ez, és ennek már korrekt applikáció kínálata volt... annak nem)
FeketeBerry 2010.04.11 20:44:40
@Poha:
Indavideo :( meg tök fasza flash játékok
@John A. Dragon prof:
elvileg... Nem tudom, nem hiszek én annyira az applenek, de a touch tényleg jó, bár egy desirét kurvára elfogadnék!
Sziasztok! Szlovákiai vagyok, ide járok egyetemre, nincs itt TAJ kártyám, mert ha beteg voltam, haza mentem, otthon fizeti nekem az állam a tébét. Most nálam is úgy esett a dolog, hogy kellett volna a sürgősségi fogamzásgátlás, hazamenni a vizsgaidőszak közepén nem volt időm,…..
FeketeBerry 2010.04.10 20:47:12
@Humbino:
Nem tudsz normális érveket felhozni, és egyből jössz a retardáltos mondattal. Szeretnék gratulálni hozzá... (taps - taps - taps)
Akkor már egy képregény feministáknak ;-D
www.explosm.net/comics/1816/
Most, hogy lényegében megerősítették az Apple Tablet létezését, már kitérdekel-státuszba került a cucc, úgyhogy a blogon nem is írunk róla többet (not!). Annál inkább az új pletykáról, az iPhone 4G-ről, ami a 9to5Mac szerint már májusban megérkezhet. Most is egy…..
comment:com Dzsessz, nők, őrület 2009.12.17 16:30:00
Filmvonalon elég soványka nap mai, de azért érdekesnek tűnik Emilio Estevez Vietnám-szindrómás drámája a rendező mellett apuva és Kathy Batesszel a főszerepben (Házi háború, MGM, 20:30) és két magyar film is: Az örökség (Filmmúzeum, 21:00) Mészáros Márta igazán lenyűgöző…..
Novemberben volt a Tonight Show két vendége valamiféle valóságshow-s túlélési celebpár, hogy bemutassák közös könyvüket "Hogyan legyünk híresek". Már ott lehetett érezni, hogy baj van, mikor beléptek és a közönség kifújolta őket :D Ilyet még sosem láttam ebben a…..
FeketeBerry 2009.12.16 19:33:11
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
FeketeBerry 2009.11.21 12:03:12
@freddyD: A zenét meg sem említed, mint pozitívum? Mert volt amikor csak azért indítottam el a játékot, hogy a zenéjét hallgassam :D
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Tócóskert Bemozgás a Tóciba 2009.09.04 19:19:00
Üdv újra hű olvasóinknak! Remélem már tűkön ültetek a következő posztért. Ha meg nem, akkor szégyelljétek magatokat :)No de nem vagyok ám olyan szigorú, jut itt mindenkinek olvasnivaló (csak bírjátok kivárni, ha-ha!). A poszt apropója, hogy hatalmas tettet vittem…..
Nem hollywoodi akciófilmekben feltűnő gettóbeli bandák közötti leszámolás történt a Tócóskertben, az egykor volt hírek szerint "szerelmi dráma" állt a lövöldözés hátterében.Az eseménylánc alapja a magyar valóság. Helyszín: tócóskerti totó-lottózó.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
FeketeBerry 2009.06.05 23:54:49
Jó kis videó :D
rosszpcjatekok.blog.hu/2008/06/18/mission_failed_de Freddy már 1 éve is említetted ezt a borzalmat:D
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
FeketeBerry 2009.01.27 16:20:43
Rossz PC Juniorok WarRock bemutató 2007.11.13 14:35:00
Razor elkészítette első videóját...