Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torrhen

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
A kereskedelmi televíziózás egyik nagyasszonya, az egymást anyázó gyökereket a kamera előtt egymásnak eresztő műsorokat itthon mainstreammé emelő Maunika hamar jutott el az intézményesített megmondóassziny szerepétől a "ki ez a nő, és mit akar itt?" kategóriáig, akart ő…..
Torrhen 2012.07.25 20:46:06
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
Bár a leláncolt kiflicsücskök, meg a lemerült szadomazó akkuk foglalják el a híreket mostanság, azért jusson eszünkbe egy igencsak, valószínűleg végletekig elfáradt és elkeseredett polgártársunk, Zoltai Bence esete, aki pár napja már az Ír Köztársaság Legfelsőbb Bírósága…..
Torrhen 2012.07.13 22:22:03
@soproni1: Na látod bohóc úr.. :)

Ezért kellene abbahagynod az okoskodást.. hiteltelen ez egy udvari bolondtól..
Torrhen 2012.07.13 22:29:24
@soproni1:

Na jolvan haver.. :)

Te Istenverte faszfej... mert egy gyerekgyilkos gázoló nem köpködni való szereplő...

Nem lehet, hogy te valami beltenyészet vagy ? Attól lettél ilyen nyomorék ?

Na mind1.
Semmi közöm hozzá.

Viszlát. :)
Torrhen 2012.07.13 22:34:22
@soproni1: Hasznos a jelenléted.. épp ez az, akiben harag van az ügy abszurditása miatt, az levezetheti rajtad.

Szerintem maradj itt meg ügyeletes bohócnak. Jó szolgálatot teszel. :)
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Általános öröm a szerkesztőségben: előkerült Nastyfiú és újabb kalandját osztja meg velünk!A masszázsblog  ötödik évfolyamát írjuk és talán másodszor fordul elő, hogy olyan sztorit közlünk, ami masszázs+dugás szolgáltatásról szól, a mesterségesen ritkuló…..
Torrhen 2012.07.12 16:30:08
@ColT: Szerintem kurva szarul ír... fellengzős, nyálas, egyszerűen irritáló. Az a rímes rész meg... ááh.. :DD hagyjuk.

A másik amit nem értek, az a virág. Egy prostinak virágot ? Mégis mi a bűnbánatnak ? Azt hiszed jobban fog szopni vagy jobban fog lovagolni rajtad ?! Szegény hülye..

Villants neki egy 10-essel többet, na akkor esetleg nagyobb beleélést fog mutatni...
Torrhen 2012.07.12 16:31:56
@DocBulywood: Ezt jól kivesézted. :DDD

Jót nevettem, kösz!