Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gicica

518 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak." /Everett W. Lord/ Attól, hogy nem szólok, még nem jelenti azt, hogy nem tudok semmit! Vigyázz, hogyan bánsz másokkal, mert az élet azt visszaosztja Rád, még ha nem is attól akitől várnád! Vigyázz mit cselekszel,…..
..
Vigyázz!! ..
Gicica Pokol és Menny 2014.04.22 19:18:00
Chico Xavier: Pokol és Menny..
Gicica Időről időre 2014.03.15 15:00:00
Idézett cikk helye: http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/a-rak-lelki-hattere Melyik probléma, milyen daganatot okoz? NEMCSAK EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK MENTÉN ALAKULHATNAK KI DAGANATOK. ISMERD MEG A HAJLAMOSÍTÓ LELKI TÉNYEZŐKET!   Daganatos…..
..
Az időutazó felesége..
"Én abban a csodálatos, régimódi szellemben nevelkedtem, amely a másikat előbbre valónak tartja magunknál." (Audrey Hepburn) "Nagyon szép a szerelmes asszonyok zokogása, és az anyáké. Ezt a kettőt Isten egyenrangúnak veszi az imádsággal. Ezek olyan őszinték és fájdalmasak, mint…..
Gicica Találkozunk még! 2013.08.22 18:10:00
Örök az arcod, nem száll el szavad, Minden mosolyod szívemben marad.Most már nem fáj semmid, az álom szép, Majd a fényes felhőkön túl, találkozunk még! ..
Azt mondják, hogy kőből van a szívem… - Ez így is van! - Tudod miért? - Mert amit kőbe vésel az örökre ott marad.. Így akit egyszer a szívembe írtam, az örökre ott marad! Te is!!! "Arcodat őrzi az arcomKezedet őrzi kezemLéptedet őrzi a léptemSzemedet őrzi a…..
..
Gicica Help! 2013.07.16 15:21:33
Segítség! ..
Gicica Nem gondolkodni lenne jó.. 2013.07.15 20:47:00
"Már nem akarok, semmit se akarok, aludni akarok, és nem gondolkozni, nem tudni a létezésemről. Ki akarom iktatni magam a világból, vagy a világot akarom eltüntetni körülem..." "Próbálok nem gondolni sok mindenre mostanában. No, nem úgy hogy arra gondolok, hogy ne gondoljak bizonyos…..
Gicica most már fáradt vagyok.. 2013.07.15 20:15:00
Dsida Jenő: Mindent megpróbáltam Most már igazán mindent megpróbáltam, fáradt vagyok és nem megy tovább. Hatalmas Szépség-tömbök görögnek át a lelkemen a reggel frissharmatú mosakodásában, fényesen, csillagszórósan, tűzijátékosan hömpölyögnek. Utánuk rohanok, alájuk…..
Gicica "Jól vagyok...!?" 2013.06.16 20:33:00
..
Gicica Valakinek a Paradicsomban 2013.06.15 17:40:00
Edgar Allan Poe: VALAKINEK A PARADICSOMBAN Te voltál minden, édes, miért törődtem én, forrás a szirten, édes, sziget a víz szinén, csupa gyümölcs, csupa virág, s minden virág enyém. Ah csillagos remény! Tulfényes álom, mely csupán leszállni tűnt elém. "Tovább! tovább! a…..
Gicica Szerelmem! 2013.05.28 21:40:00
Edgar Allan Poe: F-nek Szerelmem! Földi utamat Bánatok tolongják körül (Kietlen sivatag, Hol rózsa nem fakad!) - De lelkem mégis földerül, Mert rólad látok álmokat, S szelíd Éden fogad. Emléked olyan hát nekem, Mint messzi mámoros sziget Háborgó tengeren - Körös-körül az…..
Gicica Álmok 2013.05.28 21:37:55
Edgar Allan Poe: Álmok Bár volna örök álom életem! S ne kelnék fel, csak majd, ha reggelem Az öröklétnek hozza egy sugára. Sőt! Ha e hosszú álom kínra válna, Az is jobb volna, mint a lét rideg, Éber világa, annak, akinek Szíve ez édes földön csupa mély Érzés káosza volt s…..
Szeress engem, hogyha kérlek, Hideg szél fúj, nagyon fázom, Szeress engem hogyha kérlek, Szeress engem minden áron! Kígyók között fekszem éjjel, Kígyók között fekszem éjjel, Nem álmodom a reménnyel, Nem álmodom a reménnyel. R. Varázsolj a szívemmel! Varázsolj innen el!…..
Azért jöttem a földre, mert Téged kerestelek, A teljességet, az örömet, Téged, az életemet. Azért van a szívem, hogy Téged szeressen, Azért van a szemem, hogy Rád tekinthessen, Azért van a fülem, hogy meghalljam Szavad, Azért van a szám, hogy megszólítsalak! És azért van a…..
"Van, hogy már annyira fáj minden, hogy csak ordítanál... Legszívesebben csak lerogynál a földre, és teljes torkodból, teljes szívedből kiáltanál... Hogy hallja ...meg a világ, te sem vagy törhetetlen! De nem teszed. Mégis csak állsz csendben, s nézel... Néha egy-egy könnycseppet…..
Gicica Csodás álmok jönnek 2013.02.03 20:36:58
"A gondolat él, a valóság káprázat!" 00:36:10 lelki társ..