Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.martin91

0 bejegyzést írt és 8680 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válogatott szünet kiváló alkalom a pletykalapok számára átigazolási értesülék közlésére, s természetesen több pletyka is felmerült a Juventus kapcsán. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus balhátvédet igazol vagy igazolhat télen, s az egyik kiszemelt az algériai Ramy…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
m.martin91 2022.09.01 22:14:09
@Pavel1988: Ha adtak volna lehetőséget a klub pénzügyi helyzetének tanulmányozására, és kiszámoltunk volna egy összeget, amit játékosvásárlásokra, illetve fizetésekre lehet költeni, egyedül jobban megoldottam volna, innen Magyarországról a Juventus nyári mercatóját úgy, hogy senkinek a tanácsát nem kértem volna ki a Juventus vezetőségéből, beleértve az edzőjét is. És nem viccelek. De jobbat mondok. Budapesten összegyűltünk volna, a blog keménymagja, felvázoltuk volna az alaptervet, kiértékeltük volna a lehetőségeket (nem úgy, mint a Juventus vezetősége, hanem valóban szakmailag), és meghatároztuk volna az irányvonalat, egészen biztos vagyok benne, hogy különb, értékesebb, és sikerekre esélyes keretet hoztunk volna létre. Mi, szurkolók.

@Rikoo: Szerintem idáig játszottak három védős rendszerben, amíg nem jöttek meg a középpályások. Galtier négyvédős rendszerben játszatta a csapatait, arra nagyjából megvannak, öten is képesek belső védőt játszani. De télen biztosan újrapróbálkoznak majd nagyértékű középső védőt igazolni.
m.martin91 2022.09.28 16:51:04
@Rikoo: Számtalan szerződés nélküli vagy lejáró szerződésű játékossal meg lehetett volna erősíteni a csapatot az elmúlt években, ahogyan most is. De koncepció nélkül, inkompetens vezetéssel nem lehet csapatot építeni. Amíg ezek az emberek itt vannak, addig nem fog történni semmi, csak vegetálni fogunk. Hiába hoznak ide egy-két jó játékost véletlenül, rájuk hoznak három sz@rt is, és ugyanott vagyunk, ahonnan elindultunk. Erről a blogról jobban igazolnánk együtt, mint bármelyik Juventus vezetőségében lévő "szakember". Ezt már korábban is mondtam.
Alig egy hónapja zárult le a nyári mercato, de a sportlapok már a következő átigazolási időszak terveiről cikkeznek, úgy érkezők, mint távozók tekintetében. A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége Carlo Pinsoglio lejáró szerződésének a meghosszabbítását fontolgatja. A…..
m.martin91 2022.09.27 19:55:38
"A CalcioMercato szerint kapus poszton a nyár komoly változást hozhat, mivel a vezetőség David de Gea esetleges leszerződtetését vizsgálja, a spanyol kapus Wojciech Szczęsny helyére érkezhet, és vonzó opciót jelent, mivel minőségbeli ugrás a lengyel hálóőrhöz képest, illetve lejáró szerződése miatt átigazolási díjtól mentesen megszerezhető."

Ez valami tréfa? Hogy merte ezt bárki leírni? Látta már életében De Geát játszani? Ebben a szezonban? Konkrétan a Manchester United történetének legrosszabb kapusa címet adományozták neki többszörösen a saját szurkolói. Az egykori hősből egy kiutált lúzer lett, aki a 20 milliós gázsija miatt távozni sem hajlandó csapatától. Olyan helyzetben van a szurkolók szemében, mint nálunk Rabiot, vagy Ramsey volt.

Ennek a Deschamps-nak a nevétől meg konkrétan már a hányinger kerülget. A bukott EB után kellett volna elzavarni a franciáknak a büdös picsáb@ ezt a szerencsétlent. Van vagy három csapatra való játékosa, aztán majdnem kiesett az A ligából ebben a Nemzetek Ligájában. Egész Európát végig kéne vernie azzal a csapattal, de a borzalmas válogatási rendszere, és az elképesztően gyenge edzői kvalitásai miatt folyamatosan a kirúgás szélén áll. Zidane fogja váltani a VB után, akármi is lesz, de ha ez az ember a végén a Juventus kispadján, én ott befejeztem azt egészet, egyetlen egy mérkőzést sem lennék hajlandó megnézni ezzel a bohóccal a kispadon. Persze, világbajnok lett az űrválogatottal, micsoda siker, csak ő lett volna képes erre, senki más ezen a világon. Előtte is, utána is csodálatos eredményei voltak Európa messzemenőkig, fényévekkel legjobb csapatának az élén. A legnagyobb kerékkötője a francia válogatottnak ez az ember. Egy óborzalom, egy rakás szerencsétlenség, egy ultrafos hulladék szerencsétlen edzőként az az ember. Én írni sem fogok többet róla. A Juventus közelében nem szeretném látni. Inkább legyen az edző egy olasz középsz@r, hányingerem van a látványától is. A világ egyik legjobb, Európa legjobb csapatával bohóckodik. Egy kártevő a francia labdarúgás számára. Nem mintha érdekelne a francia válogatott eredményei.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
Massimiliano Allegri a minap a Corriere della Sera munkatársának adott interjút, s természetesen a beszélgetés fő témája a Juventust sújtó sérülések és borzasztó formája volt. „Nagyon sajnálom ezt a helyzetet, és gyakran megkérdezem magamtól, hogy hibáztam-e. Az első válasz, ami beugrik, hogy a…..
m.martin91 2022.09.17 14:45:50
Allegrinek nyilvánvalóan van igaza is, elsősorban a sérülteket illetően, ha másban nem is. Minden csapatot megviselne, ha egyszerre több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellene. Ugyanakkor ez nem váratlan esemény, előre ki lehetett számítani. Chiesa eleve sérült volt, Pogba és Di Maria sérülékeny játékosok, ahogyan Paredes is, ott is csak idő kérdése, mikor tűnik el először. Egyértelműen frusztrálja Allegrit, hogy ilyen problémákkal kell szembesülnie, de a sérülések hozzátartoznak a játékhoz. Eléggé beszédesnek érzem azt a kijelentését, amikor a középpálya összetételéről nyilatkozik, főleg Locatelli esetében. A nagy igazolás, megváltóként kezelt olasz középszerű játékos Allegri szemében is cserejátékossá minősült, s ha mindenki egészséges volna, inkább a lejáró szerződésű Khedira-utód Rabiot-t kezdetné az általa kívánt registával, és a celebbel együtt. Ezek elég kemény szavak nekem. Én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a végén hosszabbítunk a franciával, már ha Allegri marad az edző. A taktikát illetően viszont tulajdonképpen beismerte, hogy az égegyadta világon semmilyen játék nincs a fejében, a játékosok minőségétől reméli a jó eredményeket, magyarán szólva ő maga semmit nem tud hozzátenni a csapat játékához. Ez egy edzőtől egészen elképesztő beismerés, és én még sohasem olvastam hasonlót senkitől sem. Felmerül a kérdés, hogy ezek alapján mire kapja az igen magas fizetését, és legfőképp az, hogy mi történt az előző érában, miért volt jó az a Juventus, miért nyert öt bajnoki címet zsinórban, és hogyan tudott két BL-döntőt játszani, továbbfejlesztve a Conte által lerakott alapokat. Rejtélyes az egész történet, és maga Allegri is, hogy ki is ő valójában, és milyen szintű edző. Ami még főleg a taktikai részéből adódóan felmerült bennem, hogy már érthetőnek tűnik, miért húzódott Kostic leigazolása. Allegri 4-3-3-as felállást képzelt el ennek a csapatna, ahol a szerbnek tulajdonképpen nincsen igazi pozíciója. Valószínűleg a sérülések, és az ad hoc jellegű felállásnak köszönhető Kostic megszerzése, hiszen normál esetben nem lett volna szükség a játékára ebben a formációban. Leigazoltuk, mert valakit hozni kellett, aztán lesz, ami lesz, majd csak találunk neki helyet a pályán. Tipikus Juventus igazolás. Ezen kívül, úgy tűnik, Allegri is látja, hogy a szélső védőink már alkalmatlanok a feladatuk ellátására, és mindkét oldalon fiatalabb játékosokba kéne fektetni. Az az érdekes, hogy ezeket a problémákat már megoldhattuk volna korábban is, de még ezen a nyáron is, de a hozzáértés hiánya miatt nem sikerült. Ezért a kialakult helyzetért felelős Allegri, a vezetőség, Nedveddel, Agnellivel az élen. Allegri elveszített valamit a két év kihagyás következtében, a vezetők viszont egy lépést sem tudtak fejlődni, inkább csak visszafelé.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
A PSG elleni meccset követően a L'Équipe szerint Gianluigi Donnarumma elhagyhatja a párizsi csapatot, és a Juventus továbbra is szívesen leigazolná a játékost, és következő nyáron ismét próbálkozhat. A forrás szerint az olasz kapus teljesítménye nem volt mindig meggyőző az elmúlt időszakban,…..
m.martin91 2022.09.09 16:39:59
Szegény Donnarumma. Igazából volt neki egy kimagaslóan jó EB-je, és nagyjából ennyi. Azt sosem felejtjük el neki, történelmet írt, mindig emlékezni fogunk rá, mi, olasz fanok. Iszonyatosan fiatalon berobbant, de a mai napig nem tudta kihozni magából, amit beleláttak korábban. Maignan leigazolásával nem is emlékeznek már rá Milánóban. Megcsinálták a sz@rt a néhai ügynökével, és a feledés homályába merültek. Senki nem beszél róla, senkit nem érdekel, és senki nem várja vissza. Párizsban is gyakorlatilag minden második meccsre jut egy komolyabb hibája, amiből nem mindig kap gólt, de például ellenünk kapott. Egyáltalán nem stabil kapus, mondjuk senki sem az a mai futballban. Buffon volt igazán stabil kapus, de ő egy legenda, minden idők legjobbja. Hiába 23 éves Donnarumma, tisztán látszik, hogy minőségileg sohasem fogja megközelíteni Buffon szintjét, bármennyire is akarják, tolják a szekerét. Többet nyerhet, de egyénileg sohasem nőhet fel az ő szintjére. És senki sem. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a PSG megválik tőle. Nem azért igazolták, hogy a fiatal, de már nevet szerző kapust két szezon után eltávolítsák. Pláne, hogy ezen a poszton opciók sem nagyon vannak a piacon.

Szczesny-vel kapcsolatban, amelyik újságíró egy mondatban szerepelteti a nevét a Chelsea-vel, azt azonnal eltávolítanám az állásából. Az őságyús, a mai napig Arsenal meccseket követő, Arsenalos cikkeket lájkoló Szczesny-t London kék felén láttatni számára megalázó lehet. Azt hiszem, azt nyilatkozta korábban, hogy szerződése lejártával Spanyolországba igazolna, mert van ott egy háza, és nagyon tetszik neki az ország.
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Roma elleni meccset megelőzően a DAZN stábja Maurizio Arrivabenét kapta mikrofonvégre, s először a telt ház kapcsán a szurkolóknak mondott köszönetet a vezérigazgató, majd szóba került a Sampdoria elleni meccs, illetve a mercato. „Először is úgy helyes, ha köszönetet mondok a szurkolóknak, akik…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
m.martin91 2022.08.27 20:37:46
@Pjanista: Akik a fél szezont a kórházban fogják tölteni? Mindig rájuk fogunk várni, mert mindig sérülésből fognak visszatérni. Ahogy Dybala is tette.
m.martin91 2022.08.27 20:43:55
@Rikoo: Ez ad hoc jellegű volt mindig is. Értelmetlen igazolásokat magyaráznak taktikai döntésekkel, meg kiértékelésekkel olyan emberek, akik a reklámtáblát rugdossák a meccseken, és szakembereknek csúfolják magukat. Nincs elképzelésünk, nincs identitásunk, nincs koncepciónk, csak véletlenszerű mozgásának vannak a játékospiacon.
m.martin91 2022.08.27 20:49:44
@Rikoo: De Allegri nem látja. Neki Milik kellett meg Paredes. És várjuk a nagy Pogbát, hogy nyerje meg a bajnokságot a JMedicalból. Nagyon sok meccset kell majd lejátszani nélküle meg Di Mária nélkül a szezonban, erre fel lehetett készülni.
A Sampdoria otthonában elért döntetlen során nyújtott rendkívül gyenge teljesítményt követően a Juventus egy nehéz mérkőzésnek néz elébe, hiszen szombat kora este az AS Roma csapata látogat az Allianz Stadiumba. "A holnapi lesz az első egymás elleni mérkőzés egy jó teljesítményt nyújtó Roma ellen.…..
m.martin91 2022.08.26 23:01:43
@Wizzurah: Én nagyon remélem, hogy meg sem fordul Allegri fejében, hogy az egy hónapja nem védő kapust beteszi a kezdőbe a Roma ellen. Aztán majd rá lehet fogni, hogy azért rugdossa a gólokat a Roma, mert sz@r a kapus, meg nem tudja irányítani a védelmet. Kapja csak a gólokat Perin holnap este.
A Juventus egy újabb támadóval erősíti meg keretét, az Olympique Marseille csapatától érkező Arkadiusz Milik tegnap megérkezett Torinóba, s sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött. "A Juventus Football Club…..
m.martin91 2022.08.26 12:21:16
Milik jó igazolás... Vlahovic cseréjének. Minőségi játékos Vlahovic mögé. Most akkor a kezdőcsapatba is kéne igazolni egy kreatív támadót, merthogy Milikkel a kreativitás egy centit sem nő a Juventusban. A Vlahoviccsal elképzelt kétcsatáros játék pedig időutazás, vissza a múltba, 20-30 évvel ezelőtti játék két középcsatárral. Szeretem egyébként a régimódi dolgokat, csak nem biztos, hogy a Juventust ezt előrefelé mozdítja. Amit mindenképpen viccesnek tartok a történetben, hogy a nagy taktikus Allegri, akiről mára kiderült ugyebár, hogy a kihagyott két évében összeomlott és megőrült (a Real Madrid összeteheti a két kezét, hogy végül Ancelotti került vissza, főleg az azóta elért eredmények tudatában) azzal indokolta Milik leigazolását, hogy neki kell egy játékos, aki megtartja a labdát, mert Vlahovic ügyesen mozog az üres területekre. Na, hát Milik nem ez a játékos. Aki látta már játszani a lengyelt, az tudja, hogy ő tulajdonképpen egy ficsúr, akinek van érzéke a gólhoz, jól érkezik középre a beadásokra, a bepasszolt labdákra, de ő nem az a játékos a maga alkatával, aki majd a 190 centis, jól megtermett Vlahovicnak megtartja a felrúgott labdát, és kiugratja ziccerben a kapussal szemben. Milik kerüli a párharcokat, félti is magát a sérülései miatt, szóval ez az egész egy kicsit felfoghatatlan kategória, már ami az ő leigazolásának a miértjét taglalja. Ugyanis amiért szerződtettük, legalábbis ami kommunikálva lett ezzel kapcsolatban, azt a feladatot Milik nem tudja ellátni. De majd Allegri kitalálja, hogyan lehet a Benficát megelőzni a második helyért a BL csoportkörben, és hogyan lehet bejönni a 4. helyre a bajnokságban.
m.martin91 2022.08.26 18:03:56
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Pavel Nedvěd a Sampdoria elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy milyen fejlemények vannak a támadósor tekintetében, ahova érkeznie kellene még valakinek, s az újságírók arról kérdezték, hogy fel kell-e gyorsítani a folyamatokat, hogy minél hamarabb érkezzen az erősítés. „Nincs szükség a…..
m.martin91 2022.08.23 15:10:58
@Mark Szabo: Köszönöm. Tudnék ettől én sokat cifrábbat is írni Nedveddel kapcsolatban, kifejezetten visszafogtam magam. A valódi véleményem köszönőviszonyban sincs azzal, amit feljebb olvastál.
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
m.martin91 2022.08.22 19:51:12
@Apuleius: Szeretnék gratulálni Allegri mesternek a kiváló választásaiért, mert Rugani és Rabiot minőséget képviselnek, és igazi tökös húzás játszatni őket, főleg egy első osztályú ellenféllel szemben. Annyiban vagyok csak elégedetlen, hogy szívesebben láttam volna Rabiot-t Kostic helyén, a balszélen, mert ott mindig emlékezetes teljesítményt nyújtott. De ami késik, nem múlik.
m.martin91 2022.08.22 20:16:53
@venember83: Engem már most nem érdekel az egész. Nem vagyok kíváncsi ezekre a kétballábas szerencsétlenekre. Borzasztó, hogy ilyen játékosok a Juventus keretéhez tartoznak. Nem is tudom, melyik a rosszabb, Rabiot vagy Rugani. Előbbi egy pénzéhes, arrogáns féreg, utóbbi egy töketlen lúzer, aki akárhányszor játszott, mindig megbukott. Nem Serie A szintű játékos.
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus közel került a megegyezéshez az Olypique Marseille csapatával Arkadiusz Milik ügyében. A zebramezesek szeretnék egy rutinos támad leigazolásával tovább erősíteni keretüket, azt követően, hogy Álvaro Moratát nem sikerült Torinóban tartani. Az első számú…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az AS Monaco egyeztetéseket kezdeményezett a Juventusszal Denis Zakaria ügyében, miközben Massimiliano Allegri továbbra is Leandro Paredes leigazolását szorgalmazza a Paris Saint-Germaintől. Az argentin középpályás a Juventus legfőbb célpontjává vált,…..
Memphis Depay közel került ahhoz, hogy szerződése felbontásával ingyen szabaduljon az FC Barcelonától, azonban Gianluca Di Marzio jelentése szerint mindeddig nem született megállapodás a Juventusszal, mert a játékos magasabb igényekkel állt elő. A katalánok szeretnék felbontani a 28 esztendős…..
m.martin91 2022.08.20 19:39:55
@Apuleius: Ennek tökéletesen így kellene történnie, de ismerjük már a vezetőségünket, szerintem még az is előfordulhat, hogy új szerződést kínálunk neki, és megveregetjük a vállát, hogy maradt.
Ami a leginkább vicces az egészben, hogy miután Rabiot (ill. az anyja) visszautasította a Manchester Unitedet, olyan részletek jelentek meg a dologról, hogy állítólag Rabiot azért is döntött a maradás mellett, mert a VB évében, három hónappal a kezdete előtt, nem volt biztos abban, hogy az a helyes döntés, hogy megkockáztasson egy új szerződést egy másik csapatnál, inkább a Juventusban folytatná, amit ismer, és boldog, hogy Allegrivel dolgozhat...
A sajtónak ma bemutatkozott a Juventus mezével Filip Kostić, s a szerb futballista nagyon boldogan nyilatkozott a sajtótájékoztatón. „Nagyon boldog vagyok. Ugyan nem követtem túlságosan a tárgyalásokat, amelyek végül a Juventushoz hoztak engem, az első pillanattól az utolsóig elmondhatom, hogy…..