Regisztráció Blogot indítok
Adatok
végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sima index.hu cikkbe is kemény a censúra!!! Az egyik troll nikkem letiltva a másik talán még postolhat de meddig??? EÚ hazúgságra lebbentem rá a figyelmet nyilván nem engedik sokáig lecsapnak tiltanak!!! Ez a censúra!!! Figyelem itt most élőbe követheted mikor tűntetik el ezt a commentemet is!!! Az…..
Bloggertanfolyam Jelentkezz most 2016.04.07 02:34:08
Kedves Érdeklődő! Ha ezen az oldalon kötöttél ki, akkor bizonyára szétvet a tenni akarás. Van egy ötleted, álmod, tapasztalatod, amit szeretnél megmutatni a világnak. Minden blogger így kezdi. Lehet, hogy mások sikertörténetei miatt kezdenéd álomkarriered megvalósítását bloggerként. Ha így van,…..
Ebbe a blogba jelenleg nem kommentezhetsz!!! Ez a felirat miután emg próbáltam elküldeni a hozzá szólásomat!!! Comment.com blogba keményen irtják az ellen véleményt és le tiltást kapsz csak ha troll vagy már azért!!! Szokásos előítélet és korlátolt gondolkodás!!! Mert attól ha valaki troll még lehet…..
1961. áprilisában a fenti képen mosolygó fiatalembertől volt hangos a nemzetközi sajtó. A szovjethatalom technológiai fensőbbségét hirdető, félelmetesen jól felépített propaganda mögül azonban egy kitartó, törekvő, szorgalmas, és bátor férfi portréja rajzolódik ki, akinek…..
végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll 2013.03.10 21:55:56
A fővárosi közgyűlés a múlt héten elfogadta, hogy 2013 nyarától évi 250 millió forintot fordít a budapesti kerékpár kölcsönzési rendszer üzemeltetésére. A vállalás nagyvonalú annak fényében, hogy a négy éve kezdett, egymilliárd forintba kerülő projektet olyan csend…..
A Belsőség Blog nem engedi meg jelenni a hozzászólásomat a Belsőség Blogba!!! Az egyik bejegyzéshez szóltam hozzá!!! A medvés bejegyzés egy jó nágy átverés erre szerettem volna rá lebbenteni a figyelmet!!! De több kattintsára sem jelenik meg amit irtam!!! Soha nem szóltam még…..
végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll 2012.07.12 13:48:59
@PítöR: Censúra latin szó!!! Műveltség elvtárs!!! Vandál ókori nép!!! Ember nép nem medve nép!!! Remélem érzed a különbséget elvtárs!!! Ennyi!!!
végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll 2012.07.18 15:45:20
@kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezdeni de nem baj!!! Szeretem az ilyen kisokos hozzászólókat aki értekezést ír!!! És a megtévesztés az megtévesztés hazugság remélem egyet értessz!!! Persze nem olyan súlyos eset a bensőség blog cikkje mint mondjuk amit a politikusok ahogy te is mondod és főleg az Al és Felcsúti Orbán Törpe csinál az Országgal hazudik csal és diktatúrát csinál de azért nem árt rá lebbenteni a figyelmet akkor is ha kicsi dolog!!! Szerintem!!! Köszönöm hogy te is így gondolod!!!
végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll 2012.07.12 12:33:58
@végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: Bocs Angolra!!! Helyesírás tudod!!!