Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heródesch

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid (BKK) sajtótájékoztatóján bemutatták a már elindított FUTÁR projektet. A kijelzőkön tényleg a következő megálló lesz majd látható - és még sok-sok újdonság jön több mint 2000 járművön, a megállókban, és a mobilodon. A projekt támogatási szerződését…..
Heródesch 2012.07.12 01:43:46
@Gáborom:

Nem várja senki, hogy 2 év alatt minden rendbejöjjön, de mondj egyetlen egy eredményt, ami azt bizonyítja, hogy legalább jó irányba fordultunk 2010-ben! Csak egyet! Bajnai 1 évig volt kormányon, de az alatt az egy év alatt legalább előre mentünk, most viszont fénysebességgel száguldunk hátrafelé.

Az autópályák talán most olcsóbban épülnek? Vagy a vasútfejlesztések lettek olcsóbbak? Ugye viccelsz?! PPP projektek helyett most mindent államosítunk, miközben télen iskolák vannak fűtés nélkül, aztán nevezgetjük ki a Fidesz kádereket és adjuk a Fidesz cégeknek az immár államosított megrendeléseket. Köszi szépen, tényleg jobb mint a PPP. Közgép?! Kell még mondanom erről valamit? MOL részvények 500 milliárdért, amik ma érnek vagy 400-at? Rába 10 milliárdért? Állami mobil szolgáltató 100 millárdért? Malév? Ezekkel mi van? És ez még csak a jéghegy csúcsa.

Aztán hol vannak a reformok? Adóemelések vannak minden héten, de a strukturálisan semmi sem változott, csak ömlik ki a pénz az ablakon végtelenül.

Sok 100 milliárdot húztunk le a WC-n pusztán az IMF-es "szabadságharc" miatt, amiből semmi hasznunk nem volt, csak annyi, hogy a kormány pár hülye hívének előadhassa, a de kurva kemények vagyunk műsort, aztán két saller után visszakullogjunk ugyanoda ahonnan indultunk. Erre ment el 2 év, de minek?

Az összes létező mutatónk romlott 2010 óta, a forint negatív rekordot döntött az unortodoxia csúcsán, a vállalati hitelezés gyakorlatilag leállt, a gazdaságunk iránti bizalom romokban. Sőt, a gazdaság már recesszióban van, miközben a régió emelkedik. Hetente kerülünk a világsajtó címoldalára hol demokratikus intézmények/fékek lebontása, hol a sajtó/szólásszabadság, hol a növekvő antiszemitizmus-rasszizmus, hol az unortodox gazdaságpolitikának nevezett ámokfutás miatt. Hetente jön ki egy újabb statisztika amiben a régió utolsó helyén díszelgünk. Ez is mind az elmúltnyolcév eredménye lenne? Aligha.

"Tíz éve nem volt ennyi bűncselekmény, mint tavaly"
hvg.hu/itthon/20120711_polt_peter_buncselekmenyek

"Az elmúlt 20 évben sose volt ilyen magas a magyarok körében a migrációt tervezők aránya"
index.hu/belfold/2012/05/24/sosem_emigralt_volna_meg_ennyi_magyar/

"Soha nem született még olyan kevés gyermek - 88 050 -, mint 2011-ben"
index.hu/belfold/2012/07/11/nepesedesi_vilagnap_ksh/

"Magyarországon megy csődbe a legtöbb cég - 2012 első három hónapjában több mint 20 ezer cég vált fizetésképtelenné Európában, ebből minden negyedik, 5700 magyar cég volt"
index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/27/magyarorszagon_megy_csodbe_a_legtobb_ceg/

Akarod tovább?

Ha az elmúltnyolcév rémálom volt, akkor ez szerinted mi? Gyurcsány katasztrófa volt, Megyó méginkább, de Orbánnál basszus még ők is jobbak voltak, hiszen itt az élő példa: a Fidesz még most, 2 évvel a kormányváltás után is az elmúltnyolcévvel parádézéik. Akkor a sok szar mellett legalább néha történt valami előrelépés, legalább történetek beruházások, jöttek befektetők, lettek új munkahelyek. Most? Ki franc kezdene bármilyen fejlesztést egy olyan országban, ahol bármikor véletlenszerűen kívetnek rá visszamenőleg bármekkora adót?

Ilyen ámokfutást mint amit a jelenlegi kabinet művel, a kommunizmusban látott utoljára ez az ország. És ebbe beleértem a pátoszoktól tocsogó populista néphülyítést is, alkotmány asztalostól, Hoffman Rózsástól, NYENYI-stől, Nyírőstől, mindenestől. Cáfolj meg, ha tudsz. Sok sikert!