Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Enrico Palazzo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
Dr. Enrico Palazzo 2012.07.11 22:14:20
@Xezs: Úgy tűnik, Magyarországon az emberek szeretnek ráfizetni, és élvezik, ha átkúrják őket. Hát tényleg senki nem érti, hogy ez már rég nem a fesztiválról és a pár száz forintokról szól? Senkit nem háborít fel, ha hülyének nézik? Csak legyint, hogy hát persze, ez van, ilyen egy fesztivál. Nos, nem, egy fesztivál NEM ilyen. A pár száz forint meg nem pár száz: az Efott kft-nél már pár millió. Mit is mond a Ptk.? Jogalap nélküli gazdagodás. De neked persze ez semmit nem mond, te épp a faszt keresgéled, hogy valaki seggébe dughasd. Semmi baj, a mocskos munkára is kell ember.
Dr. Enrico Palazzo 2012.07.11 22:25:22
@Xezs: Lassan írsz, és lassan gondolkodsz. Lassan értelmezel. Lassan ébredsz. Csak bégetsz. Tipikus példája vagy annak, akit ha átkúrnak, még tapsikol és bólogat is hozzá. Mindegy, ha nem veszed a fáradságot, hogy olvass és gondolkozz, marad a faszkeresés a seggekben. Tényleg nem kell megértened. Nyilván fogalmad sincs a jogaidról. A társadalom célja, hogy sok ilyen embert termeljen ki. Nálad teljes a "siker". Nem irigykedem.