Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szögletes aranyhal

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik régebb óta olvassák akár a saját blogom, akár ezt a Homeinfoval közöset, azok tudhatják, hogy nagy rajongója vagyok azoknak a weboldalaknak, ahol kreatív emberek otthonaiba lehet bekukkantani. Már többet mutattam én is nektek, és íme egy újabb megjegyeznivaló, a Berlinben…..
Régóta kacérkodom azzal, hogy a nappalinkba egy egész falat beborító képet tegyek fel. Meglehetősen drámai hatása van az ilyen megoldásoknak, úgyhogy egyelőre még nem mertem a tervezés részen soha túllépni, bár a hálószobánkban most is egy 200x150 cm-es Klimt van, az sem…..
Kicsi Ház Tavaszváró Ikea hack 2013.01.10 11:48:58
Az év ezen  szakaszában már kezdem unni a telet. Persze, most épp csodálatos a környék a hó miatt, de a városban már csak a sáros latyak és a szürke ég látszik, kezd elegem lenni a hidegből és a szomorú arcokból. Ilyenkor kell a lakásba csempészni egy csomó zöld…..
Már csak pár nap, és február 1-jén megnyílik a nagyközönség számára Nyugat-Európa legmagasabb épülete, melynek hivatalos neve "London Bridge Torony", de mindenki csak "Az Üvegszilánk" (The Shard) néven emlegeti. A londoni városképet átalakító 309,6 méter magas óriást -…..
"Shoffice" - a fészer (shed) és iroda (office) szavak felhasználásával nevezték el a Platform 5 architects építészei ezt a szobát, melyet megrendelőjük kérésére annak londoni kertjébe terveztek. A Shoffice neve is mutatja, hogy több funkciót lát el: egy irodahelyiség, valamint a…..
Imádom a nagy növényeket egy lakásban, van is egy hatalmas ficus benjaminám, ami tulajdonképpen akár fának is mondható már. Ennek a Hiroshimában található háznak a tulajdonosai (egy anya és két lánya, valamint a macskájuk) néhány szinttel komolyabban vették ezt a kérdést…..
Hát nem mondhatom, hogy rohamléptekben haladnék a fiúk szobájával, de ne legyünk telhetetlenek, kis lépések is lépések. Az első darab, amit átalakítottam nekik, ez a böhöm nagy láda lett. Nagy és ronda. Ronda de nagy. Jóóóóóó sok játék elfér benne és ez a…..
Akik ismernek engem, tudják, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem eszem édességet. Na nem valami diétázós fogadalom miatt, hanem mert egész egyszerűen nem esik jól semmi, ami édes. Nyáron néha elcsábulok egy fagyira, síeléskor egy-egy Sport szeletre, hideg estéken egy bögre kakaóra,…..
Tegnap éreztem igazán először, hogy könyörtelenül közeledik a csúnya téli időjárás, nem csak azért, mert kint tombolt a vihar, hanem mert én magam paplan alatt, teával a kezemben vacogtam megfázva. Két gyógyító alvás között volt egy kis időm szép házakat vadászni a neten,…..
Anne Geistdorfer a büszke tulajdonosa ennek a 150 négyzetméteres párizsi otthonnak, amelynek kialakításában a Double G építész és belsőépítész iroda vett részt. Nekem nagyon tetszik, a maga színes-bohókás stílusában, és szerintem rengeteg ötletet lehet belőle meríteni,…..
    Rajtunk kívül még biztosan sokan vannak, akik ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy mások otthonaiba, munkahelyére bekukkanthassanak egy-egy pillanatra. Ez inkább tény, mint valószínűség, nem hiába szaporodtak el annyira mostanában az "élő", "működő"…..