Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PutzTimi

64 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hogyan váljunk hát stílusos nővé?   Mi az a valami, ami meghatározza a stílust? Mi az a valami, ami kifejezi harmóniánkat önmagunkkal? Meghatározó a az öltözködésünk, sminkünk, frizuránk, testtartásunk, gesztusaink. Ezen apróbb-nagyobb jelenségek együttes hatása az,…..
  Íme pár kép a kiállításról, csupán ízelítőnek. Mivel 30-ig nyitva áll, tessék megtekinteni, inspirálódni!       ..
  A legújabb megjelenésünk és az ok a posztok hiányára: Kiállítás május 17-30. ..
  Méghogy nem kapni boldogságot? Óh, dehogynem!!  ..
  TiCCi Rockabilly Clothing és Ozmonda Kalap Menyasszonyi szösszenet ..
    TiCCi Rockabilly Clothing és Ozmonda Kalap Nemcsak a menyasszonyok viselhetnek kalapot  ..
Ozmonda Kalap Galéria Ticci show 2014.04.06 23:17:18
    TiCCi Rockabilly Clothing és Ozmonda Kalap A kalap nemcsak az esőtől véd ..
  És ím, egy újabb cikk, videobejátszásokkal a Ticci Rockabilly Clothing divatbemutatójáról, az Ozmonda Kalap Galéria míves kalapjaival. A Modellpress tolmácsolásában...
  Születésnapi meglepetés: a Rouge Magazine cikke a Ticci Showról, Ozmonda Kalapokról :-)..
Ozmonda Kalap Galéria Te miért? 2014.04.02 20:41:05
  Te miért hordasz ruhát? Csak a funkciójáért, hogy elrejtsd magad, vagy azért, hogy jól érezd és kifejezd magad? Akkor, szerinted, miért viselünk kalapot? ..
    Ma este rendezik a TiCCi Rockabilly divetbemutatót, az Iskola Alkotóházban, a Hegedű utcában. Az eseményen felsorakoznak az Ozmonda Kalap Galéria varázslatos kalapjai is. ..
    Szeles, nagyon szeles nap a várban, de igen jó hangulat uralkodott. Mivel felújítás alatt áll a vár egy része, elég sokat csetlettünk-botlottunk. A hely még mindig varázslatos, mindenek ellenére, ám a szuvenyír boltok megérnek egy komolyabb szociológiai tanulmányt :-) Bár…..
    lll. Tavaszváró Kalapkommandó az Ozmonda Kalap Galéria szervezésében Idén is megszervezzük kalapos sétánkat, melyre március 22-én szombaton tartunk meg délután egy órától a Budai várban, ameddig a lábunk bírja. Az eseményre mindenit szívesen látunk, aki kedveli a…..
Ozmonda Kalap Galéria 10 tévhit 2014.01.18 14:42:44
    Szeretnék megosztani veletek tíz furcsa és meglepő tényt a kalapok világából.     1. Elterjedt tévhit, hogy az ember a legtöbb hőt a fejtetőn át veszti el.  A hő, valójában arányosan távozik a szervezetből a bőrünkön át, így a fejünkön is. Azonban, amikor…..
  lll. Tavaszváró Kalapkommandó az Ozmonda Kalap Galéria szervezésében Idén is megszervezzük kalapos sétánkat, melyre március 22-én szombaton tartunk meg délután egy órától a Budai várban, ameddig a lábunk bírja. Az eseményre mindenit szívesen látunk, aki kedveli a kalapokat…..
  Kreatív folyamat Ozmondánál  Megkezdődik a munka- gondolkodom... még mindig gondolkodom... kívűlről úgy néz ki, hogy lopom a napot..... de még mindig gondolkodom, variálok, de ez a megoldás nem jó... nem próbálom ki, tudom. Közben…..
Piros fehér koktélkalap, kis kalap: ..
  Ozmonda koktél kalapok: Rózsaszín, pink koktélkalap ..
Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint az Ozmonda kalapok már a Ticci Rockabilly szalonban is megtalálhatóak! Varázslatos ruhák, nőies vonalak, stílus, elegancia, és igen, a rock and roll! Minden alkatra, minden alkalomra! Hétköznap 15.00-19.00 óra közt nyitva vannak az Iskolában!…..
Legújabb koktél kalapjaink  ..
Soha ne elégedj meg azzal, ami vagy, törekedj minden erőddel arra, ami lehetnél! ..
Bár elmondhatnám, hogy minden nő (minden férfi) tisztában van saját stílusával, rendelkezik megbízható stílusérzékkel. De nem tehetem. Van aki bele születik, és az anyatejjel szívja magába, van aki kőkemény munkával képes csak megszerezni, de megtanulja. És van a maradék 80%…..
5 dolog amit az okos nők tudnak!   5 - Az okos nő tudja, hogy mitől NŐ a nő! 4 - Az okos nő tudja, hogy mindig NŐ! 3 - Az okos nő tudja, hogy mikor legyen SZÉP nő! 2 - Az okos nő tudja, hogy mikor legyen OKOS nő! 1 - Az okos nő tudja, hogy mikor legyen BUTA…..
Nagyon virágos filc klos kalap: http://www.pinterest.com/ozmonda/hats-and-headpieces/ Kép helye: http://www.pinterest.com/pin/1337074863766486/..
2014 első félév tervezett eseményei 2.0   Február 15 – Kalapos Hölgyek Klubja - teadélután - 22-re áttéve Március 8 – Kalapos Hölgyek Klubja – teadélután 22 - III. Tavaszváró Kalapkommandó 30 – Ticci divatbemutató Ozmonda kalapokkal Április 5 -…..