Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dawinD

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Bigyóblog Élet a legóházban 2009.12.22 11:55:08
Az ágy kemény, a tető beázik, a mosdóból folyik a víz. De a tulajdonosa mégis elmondhatja magáról, hogy ő aludt a világon először egy igaz legóházban. Via Gizmodo..
dawinD 2009.12.22 13:58:13
Jövőre ezek a fantasy-és kalandfilmek várhatóak, a 9. legió története több filmest megihletett, két alkotásban tűnnek majd fel görög istenek, de lesz itt néhány könyvfeldolgozás is. Ezúttal is csatolom az adott produkcióhoz a trailert, posztert, ha már van hozzá. Az amerikai…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
Ian Fraser (UK) 2009. 09. 29-én megdöntötte az expert világcsúcsot. A tábla nagyon könnyű, mindössze 102 3BV-s, ugyanakkor profi módon oldotta meg a feladatot.   ..
Hiába tart december 12-én kongresszust az MSZP – tényleg, tudja valaki, idén ez már hányadik? –, a párt eseménynaptárából ez nem derül ki. A párt eseménynaptárából semmi sem derül ki, mondhatnánk, ha nem lenne az egy szem Varga Zoltán, aki december 9. és 21. között…..
Birtokunkba került két példány a nemrég megjelent játékból, amit kisorsolunk köztetek. Mi még nem próbáltuk ki ugyan, de a játék leírása ezt mondja: Ha sokszor veszitek elő otthon, koliban vagy munkahelyen az Activity-t és már kezdenek unalmasak lenni a szavak, kifejezések, akkor a Beugróval…..
Ahogy befelé sétáltam a szokásos útvonalon és elhaladtam a toi toi wc-k mellett, megcsapott a jól ismert illat és magával ragadott a felismerés: már megint itt vagyok. Első utam szokásomhoz híven az ex Bahiához vezetett, ahol most az MR2 Színpad található. Idén ez a helyszín…..
Az utóbbi hetekben többször előjött, hogy minek posztolok olyan kongás játékokat, amikhez badge van, ezeket a főoldalon úgyis megtalálja mindenki. Nos, azért, hogy nyoma legyen a blogban is, tudjátok értékelni, kommentezni róla, ha nyer valami díjat, vagy jön a folytatás, és…..
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
dawinD 2009.03.28 13:46:08
MacGyver volt az a személy, aki egy marék szemétből is képes volt valami használható cuccot összerakni, nem volt olyan dolog, amit ne tudott volna felhasználni ötletei megvalósításához. Mikor Magyarországra befutott a sorozat a "Nem vagy egy Grabowski-t felváltotta a "Nem…..
Mester Tamás némi pókerrutinnal, kínai piacon vásárolt cowboy-kalapban pókerezni próbált a TV2 komolynak semmiképpen sem nevezhető celeb-röhejében. Kiesett, aztán bebunkózott. Amit művelt, azért szolídabb helyeken véresre veri a kidobóember, de van, ahol egyszerűen tökön…..
dawinD 2009.03.16 17:17:50
Nyolcvanhét munkahelyet szüntethet meg az RTL csoport alá tartozó brit Channel 5, az átszervezésre a válság miatt van szükség. A csatornánál összesen 354-en dolgoznak, azaz a teljes munkaerő negyedétől válnának meg. Még több, összesen hatszáz dolgozót küldenek el a legnagyobb…..
dawinD 2009.03.07 17:28:24
Kellemes hétvégét Mindenkinek! Szombati posztunkat hullámpapír becenevű olvasónknak köszönhetjük, aki élete első munkahelyén szembesült a szexuális zaklatás fogalmával. Nyári munka, ismerősöknél (!), pontosabban csak az asszonyt ismertem (tanárom volt még általános…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Olyan történt, ami miatt ki kellett hoznom a raktárból a Napi Borzasztó Szóvicc lilomokkal, angyalokkal és ál 3D-hatású fostalicskákkal hímzett selyemzászlaját, hogy háromszor is meghajtsam a föld felé. Publikálták ugyanis a magyar sajtó történetének legfantasztikusabb…..
Unatkozó titkárnőknek kedveskednék a WetDike-kal, amit Gergő küldött be. Át is adom neki a szót: „A Windows pasziánszának feltupírozott változata: remek zene, pop art stílusban újrarajzolt kártyák, igényes kezelőfelület. Háttérben futtatva zenelejátszónak is…..
dawinD 2009.01.08 13:59:43
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
A Blikk.hu azzal dobta fel újonnan fejlesztett rss-olvasóját, hogy beleintegrálta Hornyák „Dundika” Hajnalkát, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy amikor frissül az oldal - vagy bizonyos időközönként ettől függetlenül is - Dundika besétál a képbe, és kicsit illegeti…..
Verebes megint nagyot alkotott. Neki a promóinterjú a testhezálló műfaj, ez már kiderült a múltkor, amikor az Örömtáncot (MTV-s műsor) kellett volna promotálni a Nap-keltében, Verebes meg végig a Megasztárról (TV2-s műsor) beszélgetett. Olyan interjúkkal, amiket néha Verebes…..
Balázs éveken át vihogott a tinikkel, meg a tiniken, kikacsintott és megértett, sőt erkölcsi tanulságot vont le. Ő volt Mónika azok számára, akiket az igazi túlságosan emlékeztetett a poszterrel takart ajtó túloldalán tanulásról, drogokról meg szexuális szabadosságról morgó…..
Néhány napja már láthattunk szexi képeket Angelina Jolie-ról a Wanted című filmből, de most még szexibb képeket találtam a Daily Mail oldalán. Itt látszik a teljes deréktetkója, ami nem ér ám véget a derekánál :)Angelina Jolie feneke:..
Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Joshi Bharat csúnyán szerepelt, a számok is ezt mutatják. A tegnapi nézettségi adatok szerint az indiai tenyérjós "sorselemző" műsora 15,4 %-os közönségaránnyal igencsak alulmaradt, nem a Mónikával, hanem a Kaméleonnal szemben…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..