Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rikster

0 bejegyzést írt és 371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A Juventushoz a téli átigazolási időszak utolsó napján csatlakozó Carlos Alcaraz ma az ilyenkor hagyományos sajtótájékoztató formájában mutatkozott be az olasz újságíróknak. "Egy hete vagyok itt, boldog vagyok és jól vagyok. Együtt edzek a csapattal, amely kiváló fogadtatásban részesített. A…..
A Juventus kapcsán a médiában ma kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az edzőkérdés, Massimiliano Allegri helyzetéről nemrégiben Romeo Agresti is nyilatkozott, podcastjában arról beszélt, kizártnak tartja, hogy az aktuális mester lejáró szerződéssel kezdje meg a következő évet. „Az elmúlt szezon…..
A Juventus és az olasz labdarúgás ma egy újabb legendától köszönt el, a zebramezes védelem megkerülhetetlen és megrendíthetetlen oszlopa, Giorgio Chiellini bejelentette, hogy játékosként a mai nappal lezárta pályafutását. "A püthagoreus iskola számára, amely több, mint két évezreddel ezelőtt Magna…..
A Fiorentina elleni győztes meccs után Wojciech Szczęsny több csatornának is nyilatkozott, a Sky Sport számára inkább a meccsről, míg a DAZN munkatársának Fabio Miretti kapcsán mondta el a gondolatait. „Hogy a hétpontos előny az Atalantához képest, vagy a kétpontos lemaradás az Interhez képest…..
A Juventus ma hivatalosan is megvált csapatkapitányától, Leonardo Bonuccitól, aki az Union Berlin játékosaként folyathatja pályafutását. A veterán védő a személyes Instagram-fiókján búcsúzott a zebramezes klub szurkolóitól. "Leonardo Bonucci vagyok, 19 éve professzionális futballista. Ebben a…..
A Bologna elleni hazai döntetlent követően a Juventus segédedzője, Marco Landucci értékelte a csapat teljesítményét, mert Massimiliano Allegri nem érezte jól magát. "Megfázott, s nem érezte jól magát, de semmi komoly. Két eltérő félidőből állt a meccs. Elmondtuk a csapatnak, hogy nagyon jó második…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel kezdte a szezont, s a Bolognánál töltött kölcsönből visszatérő Andrea Cambiaso nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá a három bajnoki pont begyűjtéséhez. "Kiváltságot jelent itt lenni, s nagyon boldog vagyok. A bejárt út jó volt, az…..
A Juventus újabb fiatal játékos továbbadásával szűkítette keretét, a nagy reményekkel Torinóba visszatérő Nicolò Rovella két évre szóló kölcsönszerződéssel, kötelező kivásárlási opcióval igazolt a Lazio együtteséhez. "Nicolò Rovella pályafutása Romában folytatódik, a Juventus középpályása két évre…..
Umberto Calcagno, az Olasz Professzionális Futballisták Szervezetének az elnöke egyértelműen állást foglalt Leonardo Bonucci mellett, akit a Juventus kereten kívül rekesztett, és a szakember szerint a klub eltiporja a játékos méltóságát, és azonnal vissza kell őt illeszteni a csapatba. „A helyzet…..
Rikster 2023.08.16 19:04:14
@alexGicamo: Én pontosan ezt írtam meg le valamelyik korábbi cikk alatt. Ha akkor tisztelettel van valaki a klubja irányába, akkor ha már nem tud segitséggel lenni irányába, akkor ne a szerződését tartsa tiszteletben a magas fizetésével, hanem a klub érdekeit. Nála ez a mutatvány megbukott. Ha annyira szereti a klubot, akkor nem volna ez a cirkuszi bohózat sem, amit kezd egyre csúnyábbá válni.
Romeo Agresti tegnap megerősítette az este szárnyra kapott pletykákat, miszerint a Juventus szakmai vezetősége valóban közölte Leonardo Bonuccival, hogy többé nem képezi a felnőtt csapat keretének a részét, és így nem tarthat a csapattal az amerikai túrára, illetve a jövőben az edzéseket sem…..
Rikster 2023.07.14 07:52:37
@venember83: Ez egyszerűen értelmezhetetlen. 2-3 éve nincs helye itt egyáltalán. Külföldi fórumokon oldalakon is teljesen ki vannak ezen akadva.
Rikster 2023.07.14 08:03:13
@venember83: Én titkon bízom, hogy Cambiaso igen is megkapja a bizalmat és maradhat. Nevetség tárgya, hogy balra Alex Sandro akárhanyadik opcióként maradhat.
A TuttoJuve mai értesülései szerint ezen a héten új szintre léphetnek az egyeztetések a Newcastle és Federico Chiesa képviselői között. Az olasz játékosért a pletykák szerint 50 millió eurót is kifizetne a keleti tőkével rendelkező PL-klub. Gianluca Di Marzio szerint 40 millió eurós ajánlat…..
Rikster 2023.07.10 15:33:48
@Rikoo: Nem mellesleg még Parisi is ugrik. Totál üres a kassza, akivel szóba hoznak minket azt más leakasztja...
Maurizio Sarri a Sportitalia munkatársának adott interjút a Juventus kapcsán, és elmondta véleményét Cristiano Giuntoli érkezésének várható hatásairól is. „Cristiano Giuntoli a megfelelő ember a Juve ezen történelmi pillanatában. Újjáépítésre van szükség, Cristiano Giuntoli pedig egy fenomén ilyen…..
Rikster 2023.07.06 13:15:56
@Del Pybala: Szerintem van esély erre, hogyha keményen beragadunk a rajtnál. De fél éve biztos hogy van, hogy bármilyen sz***k is leszünk.
A Juventus elbúcsúzott a mai napon Juan Cuadradótól, de a kolumbiai sem volt rest, és a közösségi hálózatokban közzétett búcsúlevelében elköszönt a szurkolóktól és a klubtól. „Köszönöm, Istenem! Csodálatos szerelmi történet. Ennek a végét jelenti számomra a mai nap, miután az elmúlt nyolc évben a…..
Romeo Agresti értesülései szerint a Juventusra átmeneti év vár, mivel a Bajnokok Ligájában szereplés nélkül a Juventusnak meg kell takarítania 120-130 millió eurót. Ángel Di María távozott, Leandro Paredes visszatért a PSG-hez, Adrien Rabiot is közel áll a távozáshoz, Arkadiusz Miliket pedig nem…..
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
Rikster 2023.06.10 14:32:05
@venember83: még csak pleytkaszinten került szóba náluk, de már tiltakoznak. Ez is csak azt bizonyítja milyen minőségű munkát végzett itt két év alatt.

Csak vigyék valahogy.
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a Sky Sport Italia munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a klub és a csapatot irányító Massimiliano Allegri helyzetéről is. "Allegri soha sem volt téma. Teljes az egyetértés a jövővel kapcsolatos forgatókönyvek tekintetében,…..
Elsőként a spanyol Relevo számolt be arról, hogy a Juventus értesítette az ügyben mindeddig makacsul kitartó másik két klubot, a Real Madridot és a Barcelonát, hogy kezdeményezte az Európai Szuperligából való kiváláshoz vezető jogi eljárást. Az eljárás több hetet vesz igénybe, de a döntés…..
Massimiliano Allegri és a Juventus helyzete a bajnokság lezárultával is kiemelten érdekli a klub szurkolóit, s az újságírók mindent meg is tesznek, hogy kellő mennyiségű információval bombázzák az érdeklődőket. A klubhoz közelinek tekinthető Romeo Agresti szerint a fogaskerekek a klubnál már…..
A szezon utolsó mérkőzésére készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri a szombati sajtótájékoztató során beszélt csapata állapotáról, s visszatekintett a most záruló szezonra is. "A csapat jó formában van, jól edzettünk, s pozitívan akarjuk zárni a szezont Udinében, azt követően, hogy…..