Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parcihocok

26 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt az X-Faktor a hideg hétvégék kicsit műanyag szagú lélekmelegítője. Szokás szerint lemegy, hogy mi volt a múltkor. Itt le is van írva szépen, okosan. És végre Lilu is belibben Isten Bencével egyetemben. Lilu ruhája színben megy a díszlethez, de Bencére, mintha egy vak…..
Évadunk záró epizódja bosszantóan zavarosan kezdődik: egy westernfilm kocsmájában vagyunk, Murdoch, az ő régen látott apucija és valami piros ruhás macsó zorro társaságában. Majd egy gyors snitt, egy hetet előre ugrunk, van egy ablakból kizuhant geológus áldozat (Mr. Breen), az…..
parcihocok 2013.01.19 06:58:02
@Concertina, a szögesdrót: Azt hiszem, a Story4-en ment az első évad.
Szerintem Murdoch, a Tökéletes minden korszak minden szerzőjét kiválóan ismeri, sőt mi több, fejből idézi. Nem is értem, miért kellett neki a könyv:-)
Teliholdas, felhőtlen ég Toronto felett, épp kellemes idő a kutyasétáltatáshoz. Így gondolja ezt Mr. Hardy is, aki két cuki farkaskutyája után lohol a néptelen utcán, amikor valami zajra lesz figyelmes. Nosza, nekiengedi a két állatot, mert így nagyobb a biztonságérzete. Kár, hogy…..
Kínlódással kezdünk a héten: Murdoch kínlódik az Enidnek szánt levél felett, halomban állnak a gombóccá gyűrt sikertelen kezdemények, és Nathan kínlódik a zsinagógában az ima felolvasásán, de annyira, hogy a többieknek hallgatni is kínos. A sok kínlódás tragédiába fullad,…..
Szokás szerint Murdoch elmélyült babrálásával kezdünk a rendőri irodának kevéssé, inkább kutatóműhelynek beillő szobájában. Ebbe sétál be Enid, kezében egy cserepesnövénnyel, mondván hogy kell egy kis feminin hatás a nyomozó irodájába. Murdoch arca mindent elárul (te jó…..
Szokásos hétköznap az őrsön, Brackenreid vöröses fejjel kiabálva ekézi a rendőröket, Murdoch a csomagjával se-lát-se-hall módon sétál át a meeting kellős közepén, konkrétan levegőnek nézve mindenkit a csomagon kívül. Hát persze, már megint valami szerkentyűt fog…..
parcihocok 2012.12.11 21:43:31
@vitaygeorgina: Bizony, a tizedesnek néha olyan ötletei vannak, mint Rosencrantznak és Guildernsternnek a hamburger, tenisz etc., szóval zseniálisak. Amúgy meg egy cukifalat:-) Enid nekem is egy kicsit túl sok egyelőre, de végül is érthető, egyedülálló özvegy anyuka, nem lehet egyszerű, Murdoch pedig a lottóötös lehet neki.
Hetyke kislegény megy bejelentést tenni az örsre: ő biza óriás ezüst-lovagot látott a mezőn (én is szoktam orkokat látni munkába menet), oszt még lövöldözés is volt (mifelénk inkább a késelés a menő). Személyesen a nyomozó megy vele ellenőrizni a helyszínt, de mivel nincs…..
A heti gyilkosság a város egyetemére szólítja az irodájában épp a mongolok ballisztikai ismereteit modellező Murdoch-ot (ez van, mindenki másképp dolgozza fel a szakítást…), ahol az áldozat a fizika tanszék professzora, Samuel Bennett. A profot az esti egyetemi buli alatt lőtték…..
parcihocok 2012.11.28 05:29:12
@girbeguba: Bezony, az előző epizódban kiderült, hogy abortusza volt, Murdochnak pedig ez nem fér bele a világképébe, szóval hiába mondta, hogy ok, megérti meg minden, már nem ugyanúgy nézett a doktornőre, aki ezt levágta, és azt mondta, hogy akkor hagyják ezt az egészet.
hogyvolt X-faktor 3x14 - 6. döntő 2012.11.22 14:00:00
Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan…..
Az élet szép, ezt tudjuk, tudja ezt William és Julia is, úgyhogy tessék a százas papírzsepit előkészíteni, mert itt sírás lesz a héten. Bár egyelőre még minden szánsájn-hepinessz, beront Julia az irodába, rettenesen fontos a mondanivalója, mászik is bele William szájába, na az…..
parcihocok 2012.11.20 05:31:53
@vitaygeorgina: Nem derül ki egyértelműen, kitől tudott az olajról, feltehetőleg nem a dokiktól (már ha hiszünk nekik). Szóval nincs egyértelmű felelős, ez böki Murdoch csőrét is.
Juliában szerintem marhára becsülendő, ahogyan bátran felvállalja az életét. De Murdochra én egy cseppet haragudtam a végére, féltékeny volt, beleütötte mindenbe az orrát (aztán meg nem tetszett neki, ami kiderült), nekiment fizikailag és verbálisan másoknak, szóval ki volt kissé fordulva önmagából.
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
parcihocok 2012.11.16 10:20:10
@möhönce: Még egy kis csokis muffin? Esetleg duett Szabó Dáviddal?:-)
parcihocok 2012.11.16 10:23:17
@möhönce: Az a jó, hogy nevetni is lehet rajta meg sírni is: 2in1 lehetőség. Sőt, mazochistáknak kifejezetten ajánlott.
parcihocok 2012.11.16 10:37:53
@hannamontanna: A Stone-terpeszen adások óta gondolkodom: lehet, hogy ha összébb zárná a lábát, eldőlne?
Vidám „zeneakadémiai est” a „szalonban”, vagyis bordélyház, ahol lányok szórakoztatják épp a vendégeket, amikor valaki úgy gondolja, gyújtóbombával kell kifejeznie nemtetszését. A ház némiképp megég, de ez még hagyján, a nagyobb baj az, hogy az egyik lányt, Cora-t…..
parcihocok 2012.11.13 05:41:38
@vitaygeorgina: A drága katolikus nyomozónk a parkban mindent megtett volna, ha a doktornő meg nem állítja;-) Utóbbi gondolom attól tartott, hátha nem a gólya hozza:-)
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
A rendőrörsön a heti fellépő celeb maga a híres Harry Houdini, aki még a morcos Brackenreid felügyelőt is leveszi a lábáról lefegyverző stílusával. Sőt, úgy ahogy van az egész társaságot meghívja az esti előadására, Murdoch természetesen a doktornővel megy. Houdini nagy…..
hogyvolt X-faktor 3x11 - 3. döntő 2012.10.31 11:00:00
Egy hét közel sem volt rá elég, hogy kiheverjük a múltkori megrázkódtatásokat, az X-faktor máris támad a következő döntővel, amire DevilNóri James Bond főcímdal estet ígért, erre kíváncsi leszek. Ami Nórikát illeti, már ugrik is a színpadra műsort vezetni, egy kis risza,…..
Örömmel jelenthetjük, hogy az új évad első részében szívdobogva végigkövetett táncórák nem maradnak folytatás nélkül. Bár Dr. Ogden és Murdoch tett közben egy vadnyugatos kitérőt, csak eljött hát a várva várt dínóbál. Milyen romantikus, ahogy tánc közben is az új…..
A torontóiak nagy örömére a héten Buffalo Bill haknizik a városukban a vadnyugat legendás történeteivel és kalandoraival. A majálisra kivonul a fél rendőrörs, lehet lasszózással béna kalapot nyerni, és pattogatott kukoricát majszolva nézni a show-t. A csúcspont a két legendás…..
Murdoch nyomozó éppen legújabb játékszerével, az UV-fénnyel kísérletezik, hogy a rendőrségi nyomozás szolgálatába állítsa, amikor beront hozzá a mindig türelmetlen Brackenreid felügyelő és a kezébe nyom két jegyet valami dínós előadásra, mert sajna, ő éppen örihariban…..
Brackenreid-nél látogatóban jár a főkapitány, és elhúzza az orra előtt a mézesmadzagot egy előléptetéssel: zsíros állásba kerülhetne, ahol segíthetne a város befolyásos embereinek (értsd: az összes fehérgalléros maffiózónak). Murdoch ahelyett, hogy gratulálna,…..
parcihocok 2012.10.19 15:42:57
@vitaygeorgina: A kilyukasztott tehén tényleg rémes volt, viszont az esti kerti-romantika-a-csillagos-ég-alatt M. és Dr. Ogden között nagyon bájos volt:-)
A heti epizódban mindannyiunk nagy örömére királyi vérrel frissítették a sorozatot: Torontóba látogat őfelsége Viktória királynő unokája, Alfréd főherceg. A biztonsági protokoll ügyében Brackenreid főfelügyelő tárgyal David Jennings hercegi szárnysegéddel. A herceg…..
Heti esetünk, akarom mondani, Murdoch nyomozó heti gyilkosa a csuklyás Robin Hood, lenyilazott áldozata pedig Francis Groud, a Greyson Intézet alapítója, ha esetleg valaki nem tudná, ez egy híres agyturkász, pardon, agykutató központ. Murdoch, Dr. Ogden és Crabtree a hulla fölött…..
parcihocok 2012.10.02 05:32:01
@vitaygeorgina: Én arra tippelek, hogy volt rajta valami golyóálló-mellény féle, vagy Dr. Ogden volt az orvosa, aki rendkívül motivált volt a megmentésében. Vagy egyszerűen Murdoch is olyan akcióhős-féle, akin átmegy a fél világ, és semmi baja tőle. Nekem az ütött szöget a fejembe, hogy a mellkassérülésből lábadozva miért kell bottal tipegni?
Alapítványi partival indul az epizód, elhangzik a felhívás, mindenki egyen-igyon és tejeljen, hogy minél több angliai nyomornegyedből való gyereket lehessen Kanadába importálni a Baker gyerekotthonba. Van egy igazgatónk, milyen meglepő, Mr. Baker, és egy „emberbarátunk", Mr. Howard…..
Az epizód alkoholista hulláját a felszarvazott és bosszúszomjas szomszéd, Mr. Kampókéz találja meg: a piás csávó első ránézésre túlitta magát, de a nyomozó és a doktornő hamar rájönnek, hogy valami savat itattak vele. Mivel a támadó a jobb mancsának lenyomatát…..
Könnyed kis közjátékkal indul az epizód: a zseniális Murdoch nyomozó épp egy kezdetleges hazugságvizsgálót prezentál kollégáinak, és a nagyobb hitelesség kedvéért ő maga vállalkozik kísérleti nyuszinak. Az elv az, hogy a szerkentyű a vérnyomás-emelkedést mutatja, ami ugye a…..
parcihocok 2012.09.04 05:32:39
@vitaygeorgina: Tényleg szűkebb volt a gyanúsítottak köre, mint szokott lenni, de legalább volt sok csini evezős srác:-) Na meg azért megérte az elején látni, ahogy a hazugságvizsgálóra kötött M. vérnyomása mindenki előtt felszaladt a dokinő láttán.
Mozi vs. színház, avagy Shakespeare örök – lehetne a legújabb epizód szlogenje, amelyben M. természetesen a legújabb találmányt, a mozgóképet népszerűsíti kollégái körében, míg főnöke, a kinyalt Brackenreid főfelügyelő megvető horkantással hagyva ott őket színházba…..