Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vamvend

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
vamvend 2012.08.12 09:35:49
@kvadrillio: Ez rendkívül szánalmas még egy drogostól is.
Fricz Tamásnak Kedves Tamás! Szóval egy új kor jött el, amelyben lehetséges, arról beszélni, hogy... És itt felsorolsz néhány témát, amelyekről eddig is lehetett beszélni. Nemcsak Magyarországon, hanem a szabad világban mindenhol. Legfeljebb kritikák érték, akik…..
vamvend 2012.08.12 04:44:10
@Putyilov gyári melós: Nem tudom ki a nagyobb szarházi, és ki a nagyobb "elvtárs", te vagy a Frizt.
Olvasom, hogy a mikrovállalkozásoknak szánt – zömében uniós – források közvetítésének zsíros üzletét jelentős részben „kormánypárti kötődésű” (de szépen van ez mondva! mennyivel jobban hangzik, mint a „csókos”, „hátszeles”, netalán az elcsépelt „haver”…..
Kertészmérnökként nem állok napi kapcsolatban a mezőgazdaság történéseivel, ugyanakkor figyelemmel követem az agrárium híreit. A napokban két dolog is a kukoricára irányította a figyelmemet. A sajtót bejáró hírek szerint az idei kukoricatermés  mintegy 40%-a megsemmisült…..
vamvend 2012.08.11 04:47:05
@nick rivers: És a nem GMO-ban érdekeltek által támogatott kutatások, sem tudtak kimutani semmi negítv hatást, csak annak az elméleti lehetőségét. (Ami minden új, eddig nem használt, ismeretlen dologra igaz lehet.)
Tisztelt Praxis!   Az én történetem nem olyan vérlázító, mint amilyeneket az önök blogjában szoktam olvasni, mégis kifejezetten dühítő.  Orvoshoz kellett mennem a múlt héten. Kifejezetten ritka az ilyen alkalom, jó, ha évente, kétévente egyszer sor kerül hasonlóra.…..
vamvend 2012.08.10 05:00:41
@Zsandár: Én írok példát rá. Nekem egyszer azt mondták három órai várakozás után, hogy mára több beteggel nem fogalkoznak. Erre kicsit elkezdtem ordítozni, mire mégis ráértek még egy tíz percet. De, ha nem ordítozok, akkor elhajtanak.
vamvend 2012.08.10 05:49:30
@droid_: A képességeid is láthatan hiányoznak hozzá. De egy orvostól többet vár az ember, mint tőled. Elárulom, nyugaton még többet várnak tőle.
Két év után visszatér a képernyőre Gáspár Győző, de le kell fogynia kell, mert csak így engedik táncikálni a Szombat Esti Lázban, írja a mai Bors. A cikk így folytatódik: "– Tény, hogy mndig az RTL Klub csapatához tartoztam, s az is, hogy a csatorna munkatársai mindig,…..
vamvend 2012.08.06 09:36:59
vamvend 2012.08.06 09:38:43
@Belagezapista: Én nem néztem. Max fél percekre, míg tovább nem kapcsolat. Tudom, ettől kétmilliós lett a nézettség, de szerintem a 90% max így látta.
Nemcsak Orwell világában dúl a demokrácia, hanem kicsi hazánkban is. Eddig is sejtettük, hogy nem minden gyermek születik egyenlőnek, de most már tudjuk is – már az első években sem mindegy, kinek milyen (és mennyire) funkcionárius a papája vagy a mamája, a luxus együtt jár a…..
vamvend 2012.08.06 05:29:09
@Riz Ottó: Azt te csak hiszed, hogy olyan egyszerű. Tipikus, nem tudok smmit egy ügyről, de okos vagyok hozzáállás.
Ghostwriter A vak ló bátorsága 2012.08.01 15:48:53
Debreczeni József az ATV-ben, és – szerintem akaratlanul – bedobta az ötletet: az ellenzéknek meg kellene fontolnia a 2014-es választás bojkottját. Nem hinném, hogy a DK bármilyen vezető testülete ezt már megvitatta volna (mert akkor azt nem Debreczeni és nem az ATV-ben jelenti be).…..
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
vamvend 2012.08.01 06:05:48
@Könnyen elkaptuk, uram!: Csak szólok. Kínaiakkal üzletelek. Ők utálják a zsidókat. Ez van.
Nam unius linguae uniusque moris regnum, imbecille et fragile est. A Véleményvezér mai cikke igen fontos és aktuális témát feszeget, miközben véleményem szerint nem fejti ki annak teljes mélységét. Amit állít: gyakorlatilag Orbán egyszemélyben határozza meg a jobboldal…..
vamvend 2012.07.31 05:54:12
@Belnc: Még KISz titkár is? És még te beszélsz jellemző viselkedésről? Ez igazán szánalmas.
vamvend 2012.07.31 06:32:28
@K.Tomoceusz: Azért az jó, hogy a baloldalon csupa okos ember van, jobbon meg midneki hülye. (Már mega az ilyen vélemény erősen megkérdőjelezi bárki komolyságát.)

Csak akkor miért vagyunk ötvenpár évnyi uralkodásuk után ennyire lemaradva Európától? '38-ban még többet kerestünk mint az olaszok, az írek, a görögök, stb (lazarus.elte.hu/hun/dolgozo/jesus/otka0810/peldak.htm), és 2003-ban többet mint a tótok, a lengyelek, az észtek, stb. 2010-ben meg az előzők két-négyszer többet kerestek mint mi, az utóbbiak meg szépen megelőztek, hét év alatt, pedig harmic százalékkal le voltak maradva.
vamvend 2012.07.31 06:35:38
@nu pagagyí: Mondja a baloldal, aki elvette a magántulajdont és mikor már tarthatalan volt a bolsevizmus, kiosztották egymás közt a másét. Nem visszaadták mint a csekek, tótok, oláhok a régi tulajnak, hanem ma is a gazdagok elkobzott villáiban élnek és gyáraikból szerzik a jövedelmet.
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
vamvend 2012.07.29 10:14:37
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
Katalin úgy gondolta, hogy az első használat alkalmával leváló sarkú szandálja helyett inkább nem hoz el egy másikat a XX. kerületi Interspar cipőboltjából, hanem visszakérte a pénzt. Bár az üzlet a cserét szó nélkül felajánlotta elsőre, ezután már várni kellett a…..
vamvend 2012.07.26 11:15:40
@shitgun: Ki hiszi arról, hogy az a westend?
vamvend 2012.07.26 11:23:39
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Örülök, hogy nem kevesen tudjuk.
vamvend 2012.07.26 11:28:20
@csakolvasok11: Dehogy jogellenes. Ö semmit nem tehet, csak jogellenesen. De tudod ezt te is, meg ő is. Szép is lenne, ha nem mondhatnám el más vásárlóknak a tapaszatalataimat.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
vamvend 2012.07.25 10:42:12
@Dövan: Mondom! Szolgálj ingyen, ha akarsz! Meg fognak dícsérni a tescók! És az a legfontosabb egy kis szolgának, nem?
vamvend 2012.07.25 11:21:08
@68nyara: Kétekedsz mondod, de akkor ide berakom, válasz egy (midnekire tartozó részét, bár gondolom te ezt sem hiszed majd el, de ezzel lezárom részemről a veletek való vitakozást. Semmi értelmét nem látzom ezen a szinten, tovább bármit írni:

"Köszönöm, hogy megtisztelt 2012. július 23.-i elektronikus úton történő megkeresésével, megtisztelt minket bizalmával és megosztotta velünk, automata kasszáinkkal kapcsolatos gondolatait, véleményét. Számunkra nagyon fontos, hogy megismerjük Vásárlóink igényeit, és amennyiben lehetőségünk van rá, kezeljük az esetlegesen felmerülő problémákat.

Az Ön érdeklődésére az alábbi tájékoztatást tudom nyújtani:

Számunkra nagyon fontos, hogy Vásárlóinkat első osztályú kiszolgálásban részesítsük. E törekvésünk szerves részre az is, hogy folyamatos fejlesztéseket, újításokat hajtunk végre, annak érdekében, hogy Vevőink részére a mindennapos vásárlást kellemessé tegyük, és a kor igényeinek is megfeleljünk. Manapság már egyre több önkiszolgáló hátterű fizetési rendszer működik az élet számos területén. A rohanó életstílus mellett, egyre népszerűbbek az Internetes vásárlások (vonatjegy, repülőjegy, mozijegy), parkoló és jegykiadó automaták, ital-étel automaták. Úgynevezett Asco kasszáinkat is azért hoztuk létre, hogy Vásárlóink számára egy korszerű lehetőséget biztosítsunk."..........
vamvend 2012.07.25 12:11:05
@68nyara: Gondoltam, hogy valami hasonlót írsz. Igaza van annak, aki azt mondja, nem érdemes itt semmit leírni. A tömegesen jelenlévő kis prosztók, úgy is belekötnek, ha igaz, ha nem.Ez az egyetlen örömük.

Te sem akartd, hogy átküldjem neked a bizonyítékot (pedig felajánlottam), hanem csak szövegelsz, mert jobb, ha tudatlan vagy, és hiszel a multikban. Ne is törekedj rá, hogy több legyél!

Én midnenestre szánom a fajtádat, ha te azt is hiszed, neked a jobb. Fogalmad nincs az igazi életről.
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
vamvend 2012.07.24 14:27:00
@Rosszalvó:"Akkor félművelt hőbörgő türhő vagy kedves posztoló"

Amit itt felvezettél ezen mondatod után, nem ő a nagyobb.
vamvend 2012.07.24 14:30:54
@rxtr: Messze nem így van. Sokmindenre ad, mire kérünk, de címenként. Amire nem, azt nem fogja erőltetni, hiszen ahhoz a pénzhez, amit "ingyen" ad, Magyarországnak is hozzá kell járulnia. Ez tény, nem csak úgy gondolom.
 " Magyarországon a kommunizmus idején politikai cél volt, hogy megutáltassák az emberekkel a futballt. Ez nem összeesküvés-elmélet. A kommunista vezetés ’56 után általában veszélyesnek ítélt mindent, ami nemzeti összetartozást és – mint 56-ban – közös cselekvést…..
vamvend 2012.07.23 04:21:32
@sutyerák: Rengeteget okoskodsz, de az írásképed műveletlenségre utal. Szerintem jobban tennéd, ha ilyen kérdésekben hallgatnál.
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
vamvend 2012.07.11 12:44:12
@Counter: Ja. Ez is egy tipikusan politikai téma.:)) Azért is kell a fidesz összes bűnét itt újra felsorolni. Megértem. Első a párt.:))

További jó pártoskodást, minden témában! El ne felejtsétek a fidesz bűneit midne témához egytől egyig felsorolni, ha odaillik, ha nem! A fideszesek meg a bolsik bűneit nehogy kihagyják, ha az anyám tyúkja is a téma!
vamvend 2012.07.11 13:09:36
@is: Olyan jó, mikor az ostoba elvtásak nem akarnak emlékezni rá, hogy így hívták (boslevik) szovjetek kommunista pártját:Szovjetunió Kommunista Pártja vagy SZKP (oroszul: Коммунисти́ческая па́ртия Сове́тского Сою́за, rövidítve КПСС) az Oroszországi Szociáldemokrata Munkáspárt bolsevik szárnyának utódpártja volt 1952 és 1991 között. A kommunista név már jóval előbb bekerült a párt elnevezésébe: 1918-tól Oroszországi Kommunista (bolsevik) Párt (OK(b)P), majd 1925-től Össz-szövetségi Kommunista (bolsevik) Párt (ÖK(b)P, Всесоюзная коммунистическая партия (большевиков), ВКП(б)) volt a neve, a Szovjetunió Kommunista Pártja nevet 1952-ben vette fel.

Na most, ha okosnak akarsz tűnni (nagyon erőlködsz), talán ne gondold, hogy te tudsz valamit amit mások nem. Innen bolsik a bolsik., ha tetszik, ha nem. Ha sért, ha nem.

De ez itt nem téma "elvtárs"!
vamvend 2012.07.11 13:15:30
@Counter: Jó hagyjuk!

Tudomásul vettem, hogy a pártkatonáknak minden témánál kötelssége felsorolni az ellentábor összes bűnét!

Hogy emiatt élhetetlen lassan az ország, mert még egy adóproblémát sem vagyunk képesek megbeszélni pártpolitikai fikázás nélkül, az meg hol zavarja azt, aki hisz a nagy eszmében? Minél rosszabb a polgároknak, a pártcsicskás gazdáinak annál jobb. És hátha leesik valami morzsa a nagyurak aszatláról. Gratulálok!