Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukifalatka (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
cukifalatka (törölt) 2012.07.10 22:17:25
Nem történt semmi komoly rendbontás a melegfelvonuláson, kb. semmi sajtója nem lett volna az eseménynek, unalomba fulladt, ezért kellett egy hír, amivel lehetőleg a Jobbikot lehet lejáratni.
Na most ez is megvolt, lehet ujjongani.
A Fidesznél meg örülnek, hogy nem a gazdasági válság, Matolcsi, az új adók, a nemzetközi megítélésünk, a sosem látott mértékű munkanélküliség és a fiatalok tömeges külföldre menekülése a téma.

Kellett több tízmillióért rendőri biztosítás. Hogy lehetőleg balhét is generáljanak még egy rakás kutyát is kivittek. Ment az erődemonstráció, mint a TEK is teszi mostanában, hadd érezze a polgár, hogy itt a rendőrség az úr, a Fidesznek valami eszelős vonzalma van az egyenruha iránt.

Elárulom, hogy egy rokonom hetente több kutyát is megöl, de nem kell hörögni, mert hivatásos vadász és a vadak védelmében teszi. A kutya csak a budapesti puhányok szemében isten, többet költötök rájuk, mint az emberekre, kinyalják a seggét, szaratják mindenhova. A Budapest belvárosi értelmiség, akik itt hörögnek, hogy egy kutyát bántott valaki, azok jobb, ha megbarátkoznak azzal, hogy az is csak egy állat, nem kell fetisizálni, babusgatni.

Amúgy meg nem tudom ki találta ki, hogy a kutyát megrúgó pasi jobbikos... nyilván a liberális média, azoknak meg lehet hinni, hogyne. Látta valaki a párttagsági igazolványát?
Amíg nem, addig mindez rágalmazás.

A Jobbik olyan jól áll a közvélemény kutatásokban, hogy már minden eszközzel le kell járatni? Ennyire még nincsenek a nyakunkon a választások.
cukifalatka (törölt) 2012.07.10 22:22:05
@LenaLondon: A heterok sem vonulnak, a szexuális beállítottság ugyanis nem érdem.
Még Zagyva György is azt nyilatkozta, hogy őt nem érdekli, hogy ki kivel dug a hálószobája magányában, de azt ne reklámozza nyilvánosan.
Én annak se örülnék, ha a heterok vonulnának a szexualitásukat mutogatva.
Senki nem nyomja el a melegeket, senki nem tiltja nekik, hogy egymással szexeljenek, élettársi kapcsolatot is köthetnek, mindenben egyenjogúak a heterokkal.
Akkor ki is balhézik itt feleslegesen?

Amúgy meg ha valaki rendezvénybiztosítást kér a rendőrségtől, azt elég keményen meg kellene fizettetni a szervezőkkel. Focimeccsre sem ingyen mennek.