Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steven-h (törölt)

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár a BL-sorozat előtt Antonio Conte a tavaly megszerzett tapasztalat fontosságát emelte ki, az idei európai menetelés az egy évvel ezelőttihez rendkívül hasonló módon indul, a Juventus két mérkőzés lejátszása után a csoport két gyengébb ellenfelétől mindössze két pontot…..
steven-h (törölt) 2013.10.03 21:55:56
@babo0410: Igen akkor se ment, de van különbség helyzet és helyzet között is, csak meg kell nézni a 2 éve 4-3-3-as felállás támadásait és lehetőségeit és a mostaniakat...Amíg most a 27 kapuralövésből igazán helyzetnek mondható az 5-6, persze ennek is elég kellene lennie egy mérkőzés megnyeréséhez, addig a 4-3-3-ban 27 kapuralövésből legalább 12 az helyzetnek is mondható volt, nem csak helyzetecskének, ha abban a 4-3-3-ban Tevez a center, vagy akár egy Llorrente aki nem hagy ki 1 évet, akkor már ott sokkal több gólt lőttünk volna.
steven-h (törölt) 2013.10.03 21:58:01
@steven-h: Jah és még valami, kicsit feltűnő, hogy itt a blogon többen nézhetetlennek nevezik a mostani Juvét a két évvel ezelőttihez, pedig papíron erősebbek vagyunk...akkor hogy is van ez?! Oké, akkor is volt már 3-5-2 a vége felé, annyira nem is tetszett, mint előtte a 4-3-3, de ott még volt kis meglepetés meg ötlet benne, ma már nincs...
steven-h (törölt) 2013.10.04 11:17:16
@Apuleius: Egyet értek veled, ez a játékos keret jó, legalábbis egy bitang kezdő 11-et ki lehetne állítani, sajnos mélységben messze vagyunk, és úgy látszik tényleg inkább Conte érte el a határait, de abban nem vagyok biztos, hogy nem tudna továbbfefjlődni, egyszerűen annyira makacs és "ostoba", hogy nem látja be ha valami nem működik, és annál görcsösebben ragaszkodik hozzá. Hangoztatja itt, hogy erre alkalmas a keret, nem, ez a felállás arra alkalmas, hogy a kedvenc játékosait egyszerre pályára tudja küldeni, tavaly is nem taktika miatt álltunk át 3-5-1-1-re hanem azért mert Pogba bevált a jól bevált 3-asából senkit nem akart padra ültetni, ezért helyet csinált mind a 4-nek, ugyanez van a védelemnél is, 4 védőnél Barza Bonu Chiellini hármasból egyik pihenne mindig, mert Ogbonna sztem jobb lenne balbekknek, vagy még oda akár asamoaht is be lehetne tenni...De nem ő ehhez ragaszkodik, be akarja mindenáron bizonyítani hogy neki van igaza, és sajnos lehet, hogy ebbe fog belebukni, én már kezdem azt hinni, hogy anno a 4-3-3-ra is azért álltunk át, hogy Vidalnak helyet csináljon, nem azért mert akkora zseni volt, ami igazából bevált, ez most nem vált be...
Leonardo Bonucci vállalta a felelősséget a Galatasaray elleni mérkőzés első találatáért, ám kihangsúlyozta, hogy véleménye szerint a Juventus „nagyon kevés kockázatot vállalt”. „Az én hibám volt, mivel a visszapassz túlságosan rövid volt, és Didier Drogba ügyesen…..
steven-h (törölt) 2013.10.03 17:38:15
@Apuleius: Engem is idegesít ez a sok süket duma, mert k*rvára nem látom, hogy győzni szeretnénk, ha így lenne akkor mindenki 100%-osan, 100%-on koncentrálva tenné oda magát, ez azonban a keret igen kevés tagjára mondható el.

Egyébként sajnálom Bonuccit, nagyon stabil volt, remélem több ilyet nem látunk tőle, de várható volt, úgy látszik idén a védelmünk a hibáiról lesz megismerhető...
A balul sikerült mérkőzést követő nyilatkozatában, a Juventus veterán védője, Andrea Barzagli elmondta, hogy a felelősség egy része őt illeti a Galatasaray kései egyenlítő találata miatt. "Őszintén szólva, a felelősség egy részét magamra vállalom a második gól miatt." -…..
Az önmagát kereső Juventus, nyögvenyelős döntetleneket és győzelmeket követően, a városi rivális Torinóval csapot össze. A Bikák elleni mérkőzések kiemelt jelentőséggel bírnak, amelyeken nem számít, hogy a csapatok a tabella melyik pozíciójából várják a…..
steven-h (törölt) 2013.09.30 21:56:08
@Apuleius: Immobile lassan = Paolucci...Komolyan legközelebb olyan csatárokat hozzunk a primaverából akik nem döntenek meg semmilyen rekordot, belőlük lesz akkor valami...
Én azért sajnálom, kellenek a saját nevelésű fiatalok, hisz bennük zsigerből ott kellene lennie a spirito juvénak... Dehát vannak kivételek úgy látszik... Mondjuk ezekkel a tranzakciókkal pont kineveljük belőlük.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Az olasz bajnokság hétközi játéknapján a Juventus a Veronában hagyományosan nehéz ellenfélnek számító Chievo csapatához látogatott. Az Öreg Hölgy előtt sűrű hetek állnak, így Antonio Conte több játékosának is pihenőt adott. A mindeddig állandó kezdőnek számító…..
steven-h (törölt) 2013.09.26 12:03:48
@juve13: Peluso még talán annyira nem is volt szar, annyi a baj, hogy ő meg csak beadni tud, össze kellene őt gyúrni lichtivel vagy valakivel, de Isla az botrány, jó passza nem volt, azt hitte hogy az idegenbeli mezben vagyunk vagy mi??? Egyszerűen hihetetlen, nem hiszem el hogy a primaveraba nincs olyan játékosunk aki ne lenne képes egy ilyen botrányos teljesítményt felülmúlni...Csak elherdálunk lassan mindenkit, közbe meg azt figyeljük, hogy manchesterben épp ki az új pogba, nézzünk körül előbb a saját házunk táján és akkor talán nem kellene nézni Isla, Peluso, vagy akár Padoin szerencsétlenkedéseit...Juventus szégyenei, attól eltekintve h Peluso most tényleg nem volt annyira rossz.
steven-h (törölt) 2013.09.26 14:53:00
@Goku06: Lassan körülményesen, Isla meg már már botrányosan száműzném egy ilyen után Torinóból is nemhogy a keretből...
A Dinamo Moszkva vezetőedzője, Dan Petrescu meglepő kijelentést tett a Sport-Express szaklapnak adott interjúban, ugyanis azt állította, hogy a számos élcsapat által keresett elefántcsonti csatár, Lacina Traoré januárban csatlakozik majd az olasz bajnoki címvédő Juventus…..
steven-h (törölt) 2013.09.11 15:05:17
@RuidaRobert: Teljes mértékben egyet értek veled, én őt már idén itt tartottam volna, nem is erről van szó...Csak Gabbiadinin kívül talán még Boakye van aki megérett a Juve mezre, melléjük még mondjuk Traoré és elég jól megfiatalodott a támadószekció.
2013. szeptember 2. 23:00 Immáron hivatalosan is lezárult a nyári átigazolási időszak Olaszországban. 22:45 Paratici távozott az ATA Hotelből, így nagy eséllyel Quagliarella marad a Juventusnál és a mercato a csapat számára befejeződött. 22:20 Paratici is megérkezett az ATA…..
steven-h (törölt) 2013.08.30 11:34:56
@hellan: Szerintem nem a primaverába fog érkezni, ott nem szoktunk kölcsönügyletekkel szarakodni... Mondjuk a 3,5 euró az nem valami nagy összeg...
Az idén nyáron jelentősen erősödő, ám a címlapokra mégis inkább Gareth Bale galaktikus kivásárlási ára miatt kerülő Tottenham Hotspur szemet vetett a Juventus fiatal csillagára, és kész huszonkét millió fontot kifizetni a Torinóban bizonyító Paul Pogba…..
steven-h (törölt) 2013.08.27 12:41:38
@juventino92: +100
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Juventus támadója, Fabio Quagliarella Angliában folytathatja pályafutását, s néhány nappal az átigazolási időszak lezárulta előtt a West Ham United és a Norwich City vív harcot egymással a játékos aláírásáért. A Sport Mediaset értesülései…..
steven-h (törölt) 2013.08.23 10:15:11
@hellan: Ezzel a teljesen érthető módon dologgal azért vitatkoznék, de a lényegen nem változtatna, Q távozik...
Juventus FC blog Boakye orvosin 2013.08.13 12:00:00
A Juventus fiatal csatára, Richmond Boakye túlesett az orvosi vizsgálatokon, és végre csatlakozott a Juventus csapatához. A 19 éves játékos eddig jól megérdemelt szabadságát töltötte, miután a ghánai válogatottal bronzérmet szerzett az U20-as Világbajnokságon. A pletykák…..
steven-h (törölt) 2013.08.13 14:16:17
Az elmúlt napok során az angol sajtóban nem kevéssé megdöbbentő pletykák kerültek napvilágra, ugyanis a Manchester Cityhez közeli belső forrásra hivatkozó SportsDirect News értesülései szerint, a Juventus 30 millió font fölötti ajánlatra készül a 25 esztendős Sergio "Kun"…..
Az amerikai túra zárásaként a Juventus az örök rivális Inter ellen lépett pályára. A versenysorozat eddig egyik csapat számára sem hozott túl sok sikert, hiszen míg a Juventus előbb az Everton ellen maradt alul az 1:1-es döntetlent követő büntetőpárbajban, majd sima vereséget…..
steven-h (törölt) 2013.08.07 13:19:37
@Goku06: Egyet értek nagyrészt, de ezt a gyalázatos ötlettelen játékot nem tudom csak a fáradtságra fogni, mivel mi vagyunk olaszországban az egyetlenek akiknek gyakorlatilag kész a keretük csak 1 2 játékost kell beépíteni, de ezek a meccsek meg mintha pont az ellenkezőjét mutatnák játűékban...
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta az átigazolási piaccal kapcsolatos pletykákkal, így Mauricio Isla távozásával, valamint Zúñiga esetleges érkezésével kapcsolatosan adott válaszokat a sajtó képviselőinek.  "Isla a mi játékosunk." - nyilatkozta Marotta a Sky…..
steven-h (törölt) 2013.07.31 14:13:53
@Goku06: Szerintem Giak helyére nem fogunk senkit igazolni hanem Conte Rossit fogja itt tartani véleményem szerint, nem hiába kap annyi lehetőséget a felkészülési meccseken
Az olasz bajnokcsapat a hírek szerint újabb ifjú tehetségre pályázik, a kiszemelt ezúttal is a Manchester Unitedtől érkezne, a játékos neve pedig Adnan Januzaj. A tizennyolcéves belga játékos jó teljesítményt nyújtott a Manchester United távol-keleti mérkőzései során,…..
Tévez, Llorente, Ogbonna - a Juventus idei szerzeményei. Minden Juve-érzelmű ember szemébe könnyeket csal a tudat, hogy július elejére ez a három játékos már megérkezett Torinóba. Mi tagadás rá is fért a támadószekcióra a vérfrissítés, mert évek óta a leggyengébb…..
steven-h (törölt) 2013.07.25 23:13:45
@Hoods121: 95 óta vagyok Juve szurkoló én se ma kezdtem az ipart és igen ez a Juve nem mérhető az akkori Juvékhoz, de én is örülök Marrottának mivel nehézkesen indult az ő szekere is mivel volt egy csúfos 7. hely, de azt a koncepció nélküli, dobálózunk 6 milliós fizetésekkel a szar játékosoknak Secco ténykedést én már nem bírtam volna tovább. és igen hozzá képest valóban megváltás Marrotta mivel van koncepció, van biztos háttér, nem dobálózunk a pénzzel és valóban csak egy "szar" Tevezt tudott idehozni, de se Jovetic se Higany nem ért volna annyi pénzt mint amennyit kipengettek érte, értem én hogy elszabadultak az árak, de attól még nekünk nem kell hülyének lennünk és mindenféle árlicitbe belemenni.
A legújabb hírek szerint a Juventus elutasította a Norwich City 10 millió eurós ajánlatát, amelyet az angol klub a torinóiak csatára, Fabio Quagliarella leigazolása érdekében tett.  A Sky Sport Italia arról számolt be, hogy a két klub tegnap ült tárgyalóasztalhoz…..
steven-h (törölt) 2013.07.18 13:24:55
@Ádám2000: Igazából Matrinak volt egy 20-as szezonja, mikor idejött előtte 11-et lőtt a Cagliariban majd nálunk 9-et, Vucinicről nem tudok nyilatkozni, meg amúgy is én őt adnám el...
A hírek szerint a Juventus és a Napoli közel áll ahhoz, hogy megkezdjék az egyezkedést, amely során Alessandro Matri és Juan Camilo Zúñiga csapatot cserélne. A Paris Saint-Germain csapatába tartó Edinson Cavani távozása miatt a Napoli új edzője, Rafael Benítez egy középső…..
Úgy tűnik, hogy a Juventus játékosai népszerűek Angliában, legalábbis a sajtó számára. A legfrissebb információink szerint, Fabio Quagliarella nevét ezúttal a Norwich csapatával boronálták össze. A Kanárik, a Premier League tizenegyedik helyén végeztek az előző szezonban és…..
steven-h (törölt) 2013.07.14 19:44:28
@Ádám2000: Van valami abban amit írsz, így elsőre átgondolva.
A spanyol világbajnok tegnap esti Summer Village-ben tett látogatása során beszélt arról, hogy milyen gyorsan alkalmazkodott a torinói élethez. "Szeretem a várost és a csapattársaimmal is jól kijövök." - mondta a csatár. Llorente végig mosolygott, amikor tegnap este Chatillonban a…..
steven-h (törölt) 2013.07.14 16:25:02
@fire06: +1000
steven-h (törölt) 2013.07.14 19:41:39
@FinoallaFine: Több volt az mint 1 év, de a lényegen nem változtat igazából és nem is kötekedésként írtam, csak ez még jobban mutatja a hozzáállást, még akkor is ha Krasic mikor idejött mindenki várta tőle a kiváló teljesítményt
A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta felfedte, hogy klubja azután állapodott meg a Sunderland csapatával Giaccherini átigazolásának összegéről, miután maga a játékos kérte a távozását. A Fekete Macskák már szinte magukénak tudhatják a Juve - Konföderációs…..
steven-h (törölt) 2013.07.14 16:20:01
@fmsteve: +1 az utolsó mondathoz
A Juventus vezetősége mindent elkövet, hogy a nyáron leigazolja a Bologna energikus és gólerős játékosát, Alessandro Diamantit, és úgy tűnik, hogy a Bologna kész saját előnyére kihasználni a helyzetet. A torinói bajnokcsapat körülbelül hét millió eurót kíván felajánlani…..
A legfrissebb hírek szerint a Juventus középpályása, Luca Marrone szerződéshosszabbítást írhat alá a bajnokcsapattal, azonban ezt követően előfordulhat, hogy kölcsönben fog szerepelni egy másik, olasz első osztálybeli csapatnál a következő szezonban. A huszonhárom éves…..
steven-h (törölt) 2013.07.08 12:43:41
Tegnap számoltunk be arról, hogy a Sunderland és más angol klubok is érdeklődnek Emanuele Giaccherini iránt. Az olasz középpályás ügye, a Konföderációs Kupán nyújtott meggyőző teljesítményét követően újra a középpontba került. Információink szerint, a Sunderland…..