Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jane Spencer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
Jane Spencer 2012.07.14 08:18:28
@Xezs: Beleillik a saját magadról mutatott képbe, hogy nem a "számodra idegen szó"-t vitattad.
Jane Spencer 2012.07.14 11:25:27
@Sokika: De, figyelek arra, amit írsz, ezért idéztem a törvényből, remélem, te is figyeltél.
Attól, hogy itt is hangot adok a véleményemnek, még ne gondold, hogy más helyeken nem tettem meg. Minél több helyen megjelenik, minél több ember elgondolkodik ezen, annál nagyobb esély van arra, hogy a jövőben sokkal többen gondolkodnak el az őket ért sérelmeken, kiszolgáltatottságokon, és kevesebben fogják szó nélkül tűrni ezeket.

Nyilvánvalóan ehhez plusz segítség lesz, ha az illetékes hatóságok is kiszabják majd a megfelelő bírságot ez esetben az Efott Kft-re, és utasítják arra, hogy a jövőben megszüntesse az efféle jogsértő magatartását.
Jane Spencer 2012.07.14 13:18:04
@Sokika: Ott volt a feltételes mód: "HA az illetékes hatóságok..." A feljelentéseknek és észrevételeknek átfutási ideje van, ezért nem tudsz - nem tud az Efott Kft. még ilyesmiről. Mindenesetre biztató, hogy már konzultáltál a jogászokkal. :-)