Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goku06

0 bejegyzést írt és 3040 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtóban terjengő hírek szerint a Juventus, az Ajax és Mino Raiola között zajló tárgyalások nyomán a megkötendő szerződés részét képezheti egy kivásárlási záradék. A minap a De Telegraaf cikke komoly pletykákat indított be, és számos médiaforrás átvette az…..
Goku06 2019.06.23 23:51:03
Nem akarok g*ci lenni, de szerintetek Ronaldo megbánta hogy ideszerződött?
A BL kiesés után megmondta hogy ezekkel a játékosokkal maga mellett nem lehet BLt nyerni, és nekiállt egyből követelőzni hogy igazoljunk új játékosokat...

De Ligt okos hogy akar egy menekülőutat mert mi van ha pl bedől a jövő évi csapat? Mi is panaszkodunk hogy minden évben erősödik a csapat de hagyunk egy nagy lyukat ami miatt a komoly meccseken leszereplünk..
Can, Matuidi, De Sciglio szintű játékosokkal Ronaldo sem tud BLt nyerni.

Ha De Ligt a Juvét választja a Barca helyett, az bizony egy lutri a számára. A Barcában kb mindent megkapna amit itt. Talán a két kivétel a biztos játéklehetőség, amit itt 100% megkap, ott meg 90% lenne csak. A másik pedig az olasz iskola. Védőként sokat fejlődhetne és tanulhatna itt... bár amíg itt védekezni tanul meg, addig ott belenevelik hogy nyerjen. mert pl a kib*szott Sergio Ramos egy féreg, de tudja hogy a fontos pillanatokban, a fontos meccseken mit tegyen, míg Chiellini és Bonucci, hiába jobb védő mint ő, megremeg egy BL döntőben.. Pique ugyanez. Mellette is megtanulná De Ligt a védő-mesterséget. Itt király és kapitány lehetne 5 év múlva. Ott nem? Dehogynem.

Szóval örüljünk hogy minket választana amikor egész Európa őt akarja. És a kivásárlási záradék? Lehet hogy a háttérben még azt is kérte hogy erősítsük meg a keretet, mert nem akar megragadni egy csapatnál ahol igazából nincs pénz arra hogy hosszútávon is BL-ért küzdő csapatot építsünk. Elvégre az elmúlt években mindig jók voltunk de végül leszerepeltünk, majd egy európában semmit sem bizonyító, az emberek nagyrészét megosztó edzőt választottunk...
150 milliós kivásárlási ár pedig oké, ha a csapat jó lesz, akkor neki sem lesz indoka elmenni. A helyében én is ugyanilyen szerződést akarnék, win-win szitu az ő számára.
Paulo Dybala számára nem kezdődött valami fényesen az új szezon. Ronaldo érkezésével egyelőre Max Allegri nem találja azt a taktikát, ahol mindkét sztár a kezdőben kaphatna helyet, a helyzet vesztese pedig egyelőre a fiatal argentin támadó, aki az első három mérkőzésből összesen egy alkalommal…..
A Juventus rendületlenül dolgozik a jövő csapatán, s az olasz sajtó értesülései szerint a klub 2 millió euro fejében megszerezte az Arsenal ifjúsági csapatának és Anglia U20-as válogatottjának tehetségét, Stephy Mavididit. A Sportitalia és a Sky Sport Italia egyaránt arról számolt be, hogy a fiatal…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson két fontos játékosával, a SportItalia szerint Miralem Pjanić és Alex Sandro hamarosan elkötelezi magát az Öreg Hölgy mellett. A tegnap esti jelentés szerint a bianconero együttes számára fontos a két futballista…..
Goku06 2018.08.11 15:00:56
@The king of alibis:
Jelenlegi állás szerint semmiképp.

De akkor nézzük meg 3 év múlva.
"A" lehetőség:
A Juventus ebben a 3 évben szépen szerepelget, BL elődöntők-döntők, semmi extra. Scudettok. A csapat egy helyben toporog. Caldara kiröhög minket ha vissza akarjuk hozni.
"B" lehetőség:
A nagyon durván megnövekedett bevételek és az esetleges BL győzelmek után a csapat legalább a Real-Barca-Bayern szintjén van, stabilan!(Nem úgy mint jelenleg, hogy egy-egy jól sikerült sorsolás/szezon mellett, nagy szerencsével és küzdéssel valahogy beverekedjük magunkat a BL döntőbe, amolyan "meglepetéscsapatként). A csapat nem árusítja ki a legjobbjait hogy valakit vehessen, és a Real Madrid szurkolók úgy ülnek le egy BL elődöntő sorsolást megnézni hogy "istenem, csak kerüljük el a Juventust... kapjuk meg a Bayernt vagy a Barcát, csak az olaszokat kerüljük el"...
ebben az esetben Caldara (ha valóban beválik addig. Ami az olasz fiatalok esetében több mint kérdéses) boldogan térne vissza Juventushoz hogy eredményeket érjen el egy olyan csapatnál aki olyan távol van a milantól mint ahol a Barca-Real van jelenleg a spanyol középcsapatokhoz...

Szerintem a jelenlegi fejlődést és marketinget elnézve teljesen elképzelhető hogy a "B" variáció következik be. De az teljesen biztos hogy a vezetőségnek ez a terve. Ronaldo leigazolása azt jelenti hogy a Juve teljes mértékben ki akarja aknázni ezt a 3 évet amíg Ronaldo a pályán és a pályán kívül is hatalmas különbséget jelent.
19re lapot húzott a Juve, de ha bejön, akkor Caldara simán visszajönne.. Bár ha tényleg bejön, akkor nem is biztos hogy a Juve megelégedne egy Caldarával.

ettől függetlenül én sem értek egyet ezzel a Caldarás üzlettel, de próbálom hosszútávon - és pozitívan - értékelni a transzfert.. aki leigazolja CR-t, az nem lehet olyan hülye hogy gondolkozás nélkül elherdálja Caldarát. De Higuaintól meg kellett szabadulni bármi áron. Ha ő marad akkor kb esélyünk nem lenne BL-t nyerni, mert egy 90 milliós játékos nem ülhet a padon, ergó valahogy be lett volna nyomva a csapatba CR mellé, amivel a fontos meccseken a BL álom véget is ért volna. Messi tudna erről mesélni.
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus vezetősége megegyezésre jutott a Genoa képviselőivel Andrea Favilli tekintetében. A támadó a griffek csapatához kerül a következő szezonra egy 5 millió eurós kölcsön keretében, a szezon végén pedig a rossoblu egyesület 7 millió euró fejében…..
A világraszóló üzlet nyélbe ütése után, megszólalt Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes is, aki elárulta, a Juventus lesz az utolsó csapat a portugál klasszis életében, s így Torinóban zárja fantasztikus és eredményekben gazdag pályafutását. Az ötszörös aranylabdás…..
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
Több forrás szerint a Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat a Cagliari fiatal középcsatára, az észak-koreai Kwang-Song Han ügyében. A tizenkilenc éves futballista jelenleg a Perugia együttesénél szokja az olasz környezetet és tanulja a szakmát az olasz másodosztályban, és ez elég jól megy…..
A 2017-es esztendő utolsó megmérettetésén a bajnoki címvédő az újonc Hellas Verona otthonába látogat, s nem lehet más a feladata, mint hogy győzelemmel és a három pont begyűjtésével búcsúztassa az óévet. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányozni fog Gigi Buffon, Mattia De Sciglio és…..
A Juventus megerősítette, hogy Gonzalo Higuain műtétje sikeresen befejeződött, azonban a klub nem tájékoztatott a felépülés várható idejéről. A csatár várhatóan pénteken nem fog Napoliba utazni a forduló rangadójára, miután eltörte bal kezének harmadik kézközépcsontját. A mai napon a Sedes…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Barcelona elleni gól nélküli döntetlen csodálatos meccs volt taktikai tekintetben, és arról beszélt, hogy örült a védekezésben nyújtott fejlődésnek. „Csodálatos meccs volt taktikai szinten, a szezon első gól nélküli meccse számunkra,…..
Goku06 2017.11.23 16:38:31
@Rikoo: @fire06:
egyszer már belefutottunk abba hogy "na Vidal, most megmutatjuk hogy hiba volt elmenned"... inkább ne sorsoljanak össze a MUval minket, mert Pogbával ugyanígy beégnénk
Sami Khedira nemrégiben arról beszélt, mennyire elszomorítja az olasz futball által megélt hullámvölgy, illetve elmondta, rossz érzés volt csapatkapitányát látni, ahogy könnyekkel küszködik a Svédország elleni elbukott pótselejtező után. „Nem mondhatom, hogy boldog lennék.” - idézi a német…..
Goku06 2017.11.16 19:35:33
@Tony.: több esély van arra hogy Gigi trófea nélkül marad mint hogy BL-t nyerjen.. :/
Fontos mérkőzés vár az olasz válogatottra, hiszen a világbajnoki selejtező rájátszásában a svéd nemzeti tizenegyet fogadva, a San Siro gyepén kell ledolgoznia hátrányát a múlt pénteken, Svédországban elszenvedett 1:0-ás vereség után. A Solnában lejátszott első mérkőzés végeredménye sovány svéd…..
Beppe Marotta véleménye szerint a fiatal argentin csatár bajnokká válhat, azonban ehhez békén kell hagyni a játékost, még ha most kicsit terméketlenebb időszakot is él meg. Paulo Dybala tíz góllal kezdte a szezont, ám a BL-be eddig beletörött a bicskája, és szeptember 23-a óta csak egyetlen gólt…..
Különleges nap a mai, hiszen százhúsz évvel ezelőtt született meg mindannyiunk imádott, gyönyörű Öreg Hölgye, aki fennállásának egytucatnyi bámulatos évtizede alatt az olasz labdarúgás legnépszerűbb és legsikeresebb klubjává vált. A klubot 1897 november 1-én alapították a Massimo D'Azeglio Líceum…..
A Juventus legendás kapusa, Gianluigi Buffon ismét megerősítette, hogy a szezon végén felhagy az aktív labdarúgással és ez alól csak egyetlen kivételt enged, ha a csapat idén elhódítja a Bajnokok Ligája trófeáját. Az ikonikus hálóőr a 2018-as Világbajnokság utánra tervezi szögre akasztani a…..
A Juventus több pénzt kasszírozott a Bajnokok Ligájában való szereplésből, mint bármely másik csapat, kivéve a két spanyol óriást, a Real Madridot és a Barcelonát. A bianconero csapat az elmúlt három évben kétszer is döntőzött, azonban a sorozatban győzni igencsak régen…..
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő vereséget követően, a Juventus most a Sassuolo vendégeként próbálhatja meg folytatni az eddig hibátlan bajnoki sorozatot. Természetesen a Mapei Stadiumban sem lehet más a cél mint a győzelem, s az ezért járó újabb három pont begyűjtése. A…..
A Juventus tegnap rendkívül gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett súlyos vereséget az FC Barcelona otthonában, s így nehéz helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Aligha illeti dicséret a zebramezesek argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, aki szinte…..
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
A Sampdoria első embere, Massimo Ferrero úgy gondolja, a Juventus már most bánja, hogy végül nem igazolta le Patrik Schicket, aki így végül az AS Romához kerül majd. A cseh támadó már szinte a Juventus játékosa volt, a kötelező orvosi vizsgálatokon azonban szívritmuszavart…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta véleménye szerint a futball komoly átalakuláson megy át az elmúlt pár évtizedben, és vége a romantika időszakának. A márciusban hatvanadik életévét betöltött sportvezető a negyvenéves tapasztalatáról beszélt nemrégiben, és nem tagadta, hogy a régi idők…..