Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bébarabás

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet az, hogy – hacsak valami csoda nem történik, vagy a vártnál előbb nem omlik össze az ország – Orbán kacagva nyeri a jövő évi választásokat. Az ember persze reménykedik, várja a csodát, de… A „ki lesz a miniszterelnök egy év múlva” játéknál – amelynek…..
ras2 Apokalipszis holnap 2013.07.21 10:00:00
TGM, persze. A fenti cím egyébként tőlem van, ő a szelíden tárgyilagos Mi lesz a választások után? címmel írt két teljes oldalt az És-ben arról, hogy nincs remény, Orbán marad, mert nincs ellenzék, nincs ellenzéki narratíva a világról, amiben élünk. Közepesen nehezen…..
A világ legjobb Pride-jai New Yorktól Isztambulig. A 444.hu összeállítása "Jónak lenni nem mindig könnyű..." ..
Sokak számára a materiális és eszmei-politikai vasfüggönyt átvágó reformpolitikus, sokak számára gyűlölt "pufajkás"; van, akinek európai léptékű politikus, van, akinek populista tahó. Én elfogult vagyok, mert egy fél évig mellette dolgoztam - tudom, hogy dörzsölt, mindenre -…..
Azt írja Máté a blogján  - utalva melegek házasságát engedélyező törvény elleni párizsi tömegtüntetésre -, hogy nem érti a franciákat (meg általában az embereket, miért vált ki ilyen i dulatokat, gyűlöletet két azonos nemű ember házassága. Az indít kommentárra,…..
"...Szövetkezhet-e a hazafiság a faji elvekkel? A rasszizmussal, az antiszemitizmussal, az idegengyűlölettel? Hogyne, bármikor. Csak gyomor kell hozzá. Meg néhány ravasz hangadó, akik rendet vizionálnak. Az erőfitogtatás bajnokai mindig is tudták, milyen hatalmas a fegyelmező…..
Orbán: – Elmondom, hogy csinálta Bethlen Gábor Erdélyben. Körbement az országban, és azt mondta, el vannak hanyagolva a házak. Egy éve van mindenkinek, hogy rendbe hozza, és aki nem, az szorulni fog. Nem is, azt mondta: annak szoros lesz. Tarlós: – Adsz ilyen jogosítványt? – Ha ez…..
bébarabás 2013.05.07 11:54:10
Egy iranyba gondolkodik:
www.origo.hu/itthon/20130506-a-kormanytol-ker-segitseget-terezvaros-a-balettintezet-ugyeben.html
Egyebkent Romaniaban, kulonosen Bukarestben regota problema, hogy korabbi tulajdonosok vagy leszarmazottjaik visszakaptak regi, gyonyoru epuleteket, meregdraga telkeken. Az epuletet hagyjak lepusztulni, majd lebontjak es epitenek helyette tarsashazakat. Sokkal tobbet keresnek rajta. Az allam tehetetlen. Szoval igy se jo.
ras2 Orbán, az anti-Midász 2013.04.28 12:14:04
A mitikus Midász király ha bármihez hozzáért, az arannyá változott. Az antimitikus, nagyon is valóságos Orbán és csapata kezétől - és szájától - minden szarrá változik. Különösen így van ez, bizonyos, társadalmilag, történelmileg respektált, erkölcsi tartalommal is…..
ras2 Búcsú a Kossuth Rádiótól 2013.03.19 22:13:30
Az új szignáloktól csordult ki a pohár, nem hallgatom többé a Kossuth - most éppen 180 perc-nek nevezett - reggeli krónikáját. Sem. Valójában már régen hallgathatatlan, vállalhatatlan egyoldalúságával, lihegésével, seggnyalásával. De odakötött a gyerekkorom óta tartó…..
Nem tudok olyan higgadtan, sőt vidáman reagálni, mint Szily László, arra, hogy Sz. F. megkapta az (állam által osztott) legmagasabb újságírói szakmai kitüntetést Úgyhogy inkább belinkelem az ő bejegyzését, valamint ugyancsak az ő révén Szaniszló egyik legutóbbi monológját.…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
apablog Fantomokkal suttogó 2009.07.14 00:19:00
Sosem voltam egy földhözragadt típus. Akartam is hinni az asztrológiában, a horoszkópban, a tenyérjóslásban, a grafológiában, meg a láthatatlan, ámbár bennem rejlő erőkben, amikkel - egy gyorstalpaló, de annál misztikusabb tanfolyam után - pikk-pakk megtanulom átlátni az…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
Az elmúlt napokban hirtelen két helyen is "temetik" az Origó-t. Először ott van az a HVG-s hír, hogy mégsem adják el a céget. Aztán ott van a Kreatív Online "jövőképe", ahol ez olvasható: " A Magyar Telekom aktuális német vezetője a Kreatívnak elismeri:…..
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Szerintem nem jár könyörület a líbiai terroristának, aki a hülye ügye miatt felrobbantott egy Pan Am gépet húsz éve, ezzel 270 ártatlan ember halálát okozva.Most az egyetlen elítélt elkövető, Al Megrahi kegyelmet kért, tekintettel arra, hogy rákos és az utolsó stádiumban…..
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
Az ideológiai tévék azért is jók, mert ott nincs ez a gusztustalanul hosszú nyári szünet. De azért a politikai újságíró is szabadságra megy néha, így Kálmán Olga is.Az utóbbi időben rákaptam az Egyenes beszédre, ezért ezen a héten is nézem. De sajnos most Bánó András…..
bébarabás 2009.08.06 14:05:25
bébarabás 2009.08.06 14:10:29
@Noname Cowboy: Ott a pont :D Mellesleg nem tudom, miért rühellik annyira Havast, szerintem ő az egyetlen a magyar médiában, aki tud kérdezni, releváns dolgokat. Aztán hogy gennyes a stílusa, hát istenem. De legalább megtudok valamit az interjúkból.
Másfél éve ismertem meg Benit.Csak egy "ártatlan kis" egyéjszakás kalandnak indult, amikor elmesélte nekem hogy 8 éve párkapcsolatban él, akkor abban a pillanatban ki szerettem volna esni az autóból és csak egyre az járt az eszembe h bármennyire is tetszik, nem kellene…..
bébarabás 2009.08.06 14:08:21
@AzHofi: persze, a muzulmánoknál ez bevett szokás, csak itt vagyunk ilyen fene civilizáltak.
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
bébarabás 2009.08.06 11:46:12
@Caddy-Samantha in SBp: a kiegészítés lényege "dugjál meg, de azért kicsit kelletem magam".
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..
bébarabás 2009.07.20 14:55:57
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
bébarabás 2009.07.13 09:58:20
@Asszem: de, kettő is van és tündériek, és néhanapján én is feltolok egy-egy jópofább képet, de viszolygok az ilyen "annyira boldog vagyok-nekem van a legszebb gyerekem-és annyira büszke vagyok-nézze meg mindenki" stb. Broáff. Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkinek magánügye a gyerek meg hogy milyen boldog, ha épp nem zöldet szarik, de hát istenem, rakja fel. Nekem meg jogom van ahoz, hogy ne legyen gusztusom hozzá, ennyi.
BorBoy Bormámoros fesztiválszezon 2009.07.08 14:50:00
Minden hétre jut az ország valamelyik szegletében egy borfesztivál, de legalább egy fesztiválocska. Azaz, Albert gazdát plagizálva: fogják a poharukat... és tegyék be a csomagba a ruhák mellé, amikor nyaralni indulnak. Egerben a bikavér tiszteletére rendeznek ünnepségsorozatot…..
hogyvolt 24 6x01 - 6:00-7:00 2009.06.26 13:01:00
Ott maradt abba a 24 ötödik évadja, hogy Jacket elvitték a gonosz kínaiak egy tanker fedélzetén, még a negyedik évadbeli követségi lövöldözés miatt. Azóta eltelt 18 hónap, és Jack hatodik hosszú napjának reggelén megtudjuk, hogy Amerika konstans attak alatt áll, az elmúlt 11…..