Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToTTy-Juve

0 bejegyzést írt és 905 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem mindennapi Derby d'Italiát láthattunk, sajnos szurkolók nélkül, de a Juventus játékán ez egyáltalán nem látszott meg, ugyanis a hazaiak oktatták a Nerazzurrit, egyszerűen gyönyörű volt, ahogy a Zebrák futballoztak, az utóbbi időben ilyen könnyen nem győzte le az Öreg Hölgy az Intert.…..
Paul Pogba jelenti a Juventus számára a legkomolyabb s legfontosabb célpontot a nyáron, a Bajnokok Ligája-győzelem mellett a vezetőség az ő nyári megszerzéséről álmodik. Mino Raiola természetesen már elkezdte az aknamunkát, negatív fényben kívánja feltüntetni a Manchester Unitedet, miközben a…..
Siniša Mihajlović szerint Zlatan Ibrahimović jobban érezte volna magát a Bolognánál, majd a mester megosztotta véleményét az Interről, a Juventusról és a Lazióról. „Csalódott vagyok kissé, mivel úgy gondolom, hogy nálunk jobban érezte volna magát.” - olvasható a mester nyilatkozata a La Gazzetta…..
Amit sejteni lehetett, bekövetkezett. A horvát harcos, rengeteg szurkoló kedvence, a döntőspecialista, a levegő ura,  azaz Mr. No Good továbbáll, és Katarba folytatja pályafutását, Medhi Benatiával az oldalán, az Al-Duhail csapatánál. Mario már elbúcsúzott a szurkolóktól, úgyhogy itt az ideje, hogy…..
Az év talán utolsó jelentős történése volt a Juventus háza táján, hogy a csapat elnyűhetetlen horvát támadója, Mario Mandžukić végül elhagyta Torinót, hogy az Al-Duhail színeiben folytassa pályafutását. A népszerű játékos a közösségi médián keresztül köszönt el a Juventsutól, valamint a zebramezes…..
A Tuttosport különleges hírekkel/pletykával igyekszik megörvendeztetni karácsony tájékán a bianconero szurkolókat, mivel arról számolt be a pletykalap, hogy Paul Pogba visszatérhet a Juventushoz már most januárban 60 millió euróért, amennyiben Emre Can a Unitedhez kerül. A visszatérésről már jó…..
ToTTy-Juve 2019.12.25 19:45:05
@Rocky80: "Szívembül beszíltél testvírem!"
Az olasz sajtó értesülései szerint a RB Salzburg csillaga, Erling Braut Haaland végül a Juventust választotta a kérők közül, s már januárban csatlakozhat a torinói csapathoz. A Tuttosport úgy tudja, hogy számos európai élklub mellett az AC Milan is szívesen látta volna soraiban a norvég ifjút,…..
ToTTy-Juve 2019.12.24 13:31:19
@rockitbaby: Nekem is pont ez jutott az eszembe :)
A Juventus védője, Merih Demiral a rendkívül kevés játékidő miatt a téli átigazolási időszakban elhagyhatja az Öreg Hölgyet. A calciomercato.com beszámolója szerint a 21 éves török középhátvéd, aki a Sassuolo csapatától igazolt Torinóba megközelítőleg 18 millió euróért, rendkívül elégedetlen a…..
Cristiano Ronaldo vasárnap esti meccsen történt lecserélése utáni reakciója kapcsán sokan sokféle véleményt mondtak már az eset óta. A Juventus egykori játékosa, Patrick Vieira szerint mielőbb ki kell deríteni, mi a probléma gyökere. A jelenleg a Nice edzőjeként dolgozó francia szakember a Sky…..
ToTTy-Juve 2019.11.12 23:43:35
Nekem meg úgy tűnik, hogy ez nem CR-probléma - mint itt sokan írják. Nem megy itt sem Higunak sem Costának, sem Bernának. Az utóbbi meccseinken csak kapu előtt pattogó labdából szereztünk gólt vagy Dybala (és a múltkor Costa és Higu) vállalkozik betörésre a büntető területeken belülre és cselezi magát lövésig (Roninak is volt hasonló helyzetből kapufája, de annyi).
Ha már Margit, akkor pedig ott Roni rendszerint érkezett a szélről beadott labdákra, vagy kiugratták. Nálunk egyáltalán nem játsszuk most a széleket, vagyis nem visszük le a labdát a 16-os mellé vagy az alapvonalig, hogy aztán beadjuk. A kiugratásokat pedig Khedira és Matuidi képtelen kivitelezni.
Kb. 1 hónapja nincs széljátékunk. Beadásokat szinte csak Pumuklitól láthatunk, ezért is felüdülés nézni a játékát.
Megoldás akkor fog jönni, amikor nem középen fogjuk erőltetni a támadásokat, hanem Berna visszakerül a helyére, a másik oldalon pedig Costa játszik majd és érkeznek majd beadások. Akkor majd szerintem Roni is és Higu is feljavul. Ebben a játékban viszont megint csak nem lesz szerepe Dybalának és Ramseynek, valamint Roni és Higu sem lehet majd egyszerre a pályán.
Illetve még egy olyan opciót el tudok képzelni, ha Ronit - mint anno Mandzut - kiteszik a bal oldalra (lásd a szeptemberi játékunk), középen Higu, a jobbon pedig Berna és Costa. Így Dybala és Ramsey játszhatna TKP-t.
Sajnos a sok sérülés kényszerítette ki az változtatásokat Sarritól. A következő sérüléshullám vagy vereség valószínűleg ismét változtatással jár majd. Talán akkor majd beindul a játék is. Addig is sok sörrel minden meccs nézhető. :))) Forza Juve!
Elképesztően nehéz meccsen hozta el Torinóba a három pontot a Juventus. Így biztosan továbbjut az olasz gárda a csoportból, ráadásul az Atléti vereségének köszönhetően immáron jó esély van arra is, hogy elsőként végezzen ebben a négyesben. Hatalmas tettet vitt véghez Sarri együttese, ugyanis a…..
Matthijs de Ligt továbbra sem tagadja, hogy a Juventushoz igazolása új és ismeretlen helyzetbe hozta, azonban véleménye szerint egyre jobban tud teljesíteni. „Továbbra sem nyújtom a legjobbamat, tisztában vagyok ezzel.” - mondta a védő a holland válogatott Fehéroroszországgal szembeni 2-1-es…..
A közelmúltban a Juventus elmúlt évtizedének egyik legendája, Claudio Marchisio jelentette be visszavonulását, a 33 esztendős középpályás makacs térdsérülését és egy szentpétervári kitérőt követően akasztja szögre cipőit. "Nem zártam ki semmilyen lehetőséget, de pillanatnyilag még nem hoztam…..
Mario Mandžukić nem szerepel jelenlegi csapata vezetőedzőjének, Maurizio Sarrinak a terveiben. Nem nevezték a Juventus őszi Bajnokok Ligája-keretébe, és eleddig még olasz bajnoki meccsen sem lépett pályára az új szezonban. A mellőzött támadó iránt a közelmúltban volt érdeklődés Katarból és az…..
A Juventus folyamatosan a következő nagy nevet keresi, amely nyomán meg tudja erősíteni a keretét. A közelmúlt sikeres igazolásai sorában olyan nevek találhatók, mint Cristiano Ronaldo még 2018-ban, a legutóbbi nyáron pedig Matthijs de Ligt és Aaron Ramsey érkezett, többek között. A Tuttosport…..
ToTTy-Juve 2019.10.14 15:03:32
@Nathas: Nekem is pont ez ugrott be :P
A Juventus argentin támadója, Paulo Dybala tavaly partvonalra került Torinóban, így nyáron rendre felmerült a neve az átigazolási pletykákban. A zebramezesek 10-ese az elmúlt néhány mérkőzésen remek formát mutatott, az Inter elleni győztes rangadón pedig fontos találatot is szerzett. "Nem volt egy…..
ToTTy-Juve 2019.10.09 00:12:48
@Knob: tetszik a hozzászólásod. Mióta megtudtuk, hogy Sarri lesz az edző csak azt fújtam, hogy Dybalabigyónak feküdni fog a játék. Ezt talán itt ezen a blogon is beírtam. Nem is értettem, hogy miért akarták itt sokan eladni. Ugyanakkor amit Te leírtál, azt a "számonkérés" szerűséget soha nem írtam volna le, mivel messze még a vége - mondom ezt úgy, hogy Dybala párti vagyok. A huzogatós-cselezgetős stílusából adódóan rúgják vágják a védők. Előbb vagy - és remélem utóbb - jönni fog egy sérülés és kiesik majd. A visszatérése után lesz a mérvadó mennyit is ér .De mindenképpen jár tőlem neked a plusz, amiért visszaszóltál azoknak, akiknek más véleménye nem létezik! ;)
A Juventus győztes találatát a csereként beálló Gonzalo Higuaín szerezte, s az argentin támadó boldogan nyilatkozott a mérkőzés lefújását követően. "Nagyszerű mérkőzés volt a Juve számára. Az Inter volt a bajnokság legszilárdabb csapata, hiszen hatból hat mérkőzést nyertek." - mondta a térdre…..
Amitől rengeteg szurkoló tartott, bekövetkezett. Az még hagyján, hogy távozott a portugál szélső védő, aki aránylag jó szezont zárt, de a helyére olyan játékos érkezett, akit már többször összeboronáltak a Juventusszal, de csak most érkezett Torinóba. Bizony, Danilo Luiz da Silváról van…..
A Juventus egykori csatára, Nicola Amoruso szerint Romelu Lukaku jól passzolna az Öreg Hölgy csapatához, még Paulo Dybalánál is jobban, különösen a Bajnokok Ligájában. Az olasz futballista olyanokkal küzdött a játéklehetőségért, mint Alessandro Del Piero, Filippo Inzaghi és David Trezeguet 1996 és…..
Romelu Lukaku nemrégiben ismét ajtót nyitott az olaszországi átigazolás felé, miután arról beszélt, hogy nem lenne komoly gondja a félszigeten való beilleszkedéssel, mivel már beszél kicsit olaszul testvére miatt. A belga válogatott előrehaladott tárgyalások tárgyát képezi a Manchester United és a…..
ToTTy-Juve 2019.08.03 21:38:26
@rockitbaby: Igazad van, én sem tudom elképzelni. Ahogy azt sem, hogy itt miért a rá való beívelésről beszélnek páran, amikor Sarri játéka nem a beívelgetésről szól? A sok mozgásos rövid passzos, egyérintős játék pedig sokkal inkább Dybala játéka mintsem Lukakáé! De ha létrejön a transzfer - és én már sajnos semmin nem lepődök meg idén szeretett klubomnál - akkor kívánom, hogy cáfoljon ránk és lője ő azt a nagyfülűt érő gólt.
A mai napon hivatalossá vált Gigi Buffon visszatérése a Juventushoz, amelyről a klub az alábbi közleménnyel emlékezett meg. „Miután egy évre elhagyta Torinót, Gianluigi Buffon visszatért a Juventushoz, és aláírta az egy évre vonatkozó szerződését, amely így a klubhoz köti őt 2020. június…..
ToTTy-Juve 2019.07.05 22:17:06
A Juventus spotigazgatója, Fabio Paratici a napokban találkozott a Lyon, a Chelsea és a Manchester United képviselőivel, célja pedig játékosok és a jövőbeli edző helyzetének megbeszélése. Gianluca di Marzio értesülései szerint az Öreg Hölgy igazgatója először Franciaországba utazott, ahol a 22 éves…..
Leonardo Spinazzola nagyon meghatottan nyilatkozott az első elnyert címét követően, és elmondta, hogy szívesen maradna hosszú távon a Juventusnál. „Ez az első scudettóm, a vasárnap csodálatos nap volt számomra, amit a feleségemmel és a fiammal ünnepeltem. Hihetetlen volt!” -…..
Ma pont került a Juventus jövőjével kapcsolatos egyik legfontosabb kérdésre, hiszen a klub hivatalosan is bejelentette, hogy jövőre már nem a Torinóban öt szezont töltő Massimilano Allegri ül majd a csapat kispadján. Ennek köszönhetően az olasz sajtót ismét bejárja a kérdés,…..
Massimiliano Allegri a Juventus 1-0 arányú győzelmét követően arról beszélt, hogy a vendégek gondokat okoztak az első félidőben, de a házigazdák rendezték a sorokat, majd 1-0-ra hozták a meccset. Az első félidőben az Inter előtt gólszerzési lehetőségek nyíltak, így például Roberto Gagliardini…..
ToTTy-Juve 2018.12.08 10:52:26
Az első félidőben nekem is rossz érzéseim voltak. Nagy iramot produkált mind a két csapat és éppen ez az, ami nekünk nem fekszik. Csak azt vártam, mikor talál a sintér egy gólt és ekkor jött a kapufa. A vér meghűlt bennem. Aztán szerencsére a második félidőt már úgy kezdtük, hogy lassítottuk a játékot és mi kezdtük irányítani a meccset, a mi akaratunk kezdett kiteljesedni, már koránt sem annyira, mint azt vártam. Szerencsére Mandzu az Mandzu és utána már a csapat is még nyugodtabb lett.
Sajnos Pjanicnak nagyon rossz napja volt és ez sajnos nagyon meglátszott a Kp teljesítményén, ezért nálam most Ő és Roni volt a meccs legrosszabbja.
Dybala szerintem jól játszott, rúgták is érte rendesen, valamint Bentacur is üdítő színfolt volt, sok labdát szerzett és jól is játszotta meg azokat többnyire. Chiello és Bonu is hozta a megbízhatóságot, sajnos a szélső védők már nem annyira, ill. Szchesnyi is magabíztos volt. A meccs legjobbja ezért szerintem is Mandzu.
Allegri - látta ő is, hol vagyunk gyengék, de Pjanicot hamarabb nem hozhatta le, mert Cant még lutri bevetni, más ugye meg nincs a posztra. De Sciglio kezdetése is érthető húzás, ha nem is biztonságos. Viszont ez a 4312-es rendszer nem igazán hozza ki a csapatból a maximumot. A szélső védők ebben a rendszerben kevésbé tudnak jól védekezni és a támadások sincsenek a szélen megfelelően támogatva arról nem is beszélve, hogy Costa, Berna és Cuad szintű játékosoknak csak a padon van így helyük. Lehet ezt a felállást is próbálgatni, de ha ilyen támadó szélsőink vannak, addig nélkülük játszani luxus szerintem.
ToTTy-Juve 2018.12.08 12:13:58
@delpi0823: lehet így is nézni, ahhogy te, de akkor esetleg írd már le légyszi, hogy te mégis mit vársz a játékától?

@Dr. Grant: teljesen igazad van. Először Marci majd pedig Pjanic lett ebbe a szerepkörbe kényszerítve. Sajnos ettől nem tudunk megszabadulni, viszont ha a másik oldalt nézzük, védekezés terén azóta kiemelkedő a Bonu-Chiello páros, hogy valaki mindig van előttük. Szerintem e téren változás majd csak fiatalodó védelem fog hozni. :)
Olaszországi hírek szerint a Chelsea által is megkörnyékezett Daniele Rugani mégis maradhat a Juventusnál, amennyiben jelenlegi csapattársa, Mattia Caldara Milánóba költözik. Mint ismert a Milan és a Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat Bonucci és Caldara cseréjének ügyében. Egyes hírek…..
ToTTy-Juve 2018.08.01 20:13:03
@juve28adam: egyetértek. Sajnos az üzleti megfontolást elvitte a vezetőségünk gerincét. "A Juve egy nagy család"-ból "Profitorientált világban élünk" lett. Én csalódtam az egész vezetőségben akik a játékosokat csak árucikknek tekintik.