Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoloLaJuve

0 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus középpályása, Claudio Marchisio sérülés miatt kihagyja az olasz nemzeti csapat soron következő Európa-bajnoki selejtezőjét, amelyen az azúrkék válogatott a bolgár fővárosban vendégszerepel majd. A játékos, Alessandro Florenzihez és Manuel Pasqualoz hasonlóan, nem…..
SoloLaJuve 2015.03.27 19:36:30
@Rivendell: contet akkor sem érdekelte a bl,amikor itt volt,most hogy nincs itt,miért érdekelné
A hétközi Bajnokok Ligája diadalt követően, a Juventusnak ismét a hazai porondon kell helytállnia, hogy tovább növelhesse, vagy legalábbis tartsa a tetemesnek tűnő tizennégy pont előnyt a bajnoki tabellán. Ellenfélként az a Genoa látogat majd a Juventus Stadiumba, amely az olasz…..
A hazai pontvadászatban tizennégy pontnyi előnyt gyűjtő Juventusra rendkívül fontos és nehéz mérkőzés vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen Massimiliano Allegri fiainak Dortmundban kellene megőrizniük a Juventus Stadiumban szerzett szűkös előnyt a Borussia Dortmund…..
SoloLaJuve 2015.03.18 21:06:01
A Borussia Dortmund elleni szűk győzelmet követően, a Juventusra újabb komoly erőpróba vár, hiszen a zebramezes együttes a lendületet vesztett bajnoki kihívóhoz, az AS Romához látogat. A Juventus kilenc pont előnnyel utazik az örök városba, vagyis egy esetleges győzelemmel a…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre készülő Juventus keretet hirdetett a Borussia Dortmund elleni hazai összecsapásra, s a legnagyobb visszatérő az az Arturo Vidal, aki a hétvégi bajnoki találkozó során pihenőt kapott Allegri mestertől. A csapathoz télen csatlakozó Stefano Sturaro,…..
A Juventus kihirdette keretét az Atalanta elleni hazai bajnoki találkozóra, amely után rendkívül nehéz időszak vár a zebramezes együttesre. Az Öreg Hölgy előbb jövő kedden a Borussia Dortmundot fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, majd rákövetkező…..
A Juventus kihirdette keretét a kiesés elől menekülő Cesena elleni bajnoki találkozóra, amelyről eltiltás miatt bizonyosan hiányozni fog a góllövőlistát vezető Carlos Tévez, míg Massimiiano Allegri sérülés miatt továbbra sem számíthat a kölcsönben visszatérő Alessandro…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végig kölcsönben megszerezte a klub egykori játékosát, Alessandro Matrit. Matri két bajnoki címet is nyert a torinói klubbal, majd 2013 nyarán hagyta el az Öreg Hölgyet, s 11 millió euro fejében igazolt nevelőegyesületéhez, az…..
SoloLaJuve 2015.02.02 20:58:45
@Juvegaspy: jelenleg nem.de volt már,hogy eladták,elküldték volna őket.
SoloLaJuve 2015.02.02 21:02:43
@Goku06: miért is erősítettünk volna.továbbjutottunk az öreg buffonnal,az idegesítő lichsteinerrel,a hajmeresztő bonuccival,a paraszt chiellinivel,padinhoval,a szar marchisioval,az egyyszer köcsög máskor 100millióért se adjuk el pogbaval,a nyugdíjas pirloval,az inkább adtuk volna el vidallal,a mindenki által utált llorentevel,stb.
A Juventus kétszer is vezetést szerezve, a büntetőpárbaj során több meccslabdát is elhibázva adta át az Olasz Szuperkupa serleget a Napoli csapatának, s a visszavágás lehetőségére nem kellett sokáig várni, hiszen most a bajnokságban is összemérheti erejét a két együttes. Az…..
Massimiliano Allegri beismerte, hogy a Derby d'Italia második félidejében csapata elvesztette a fejét, azonban nem fél a Roma közelsége miatt. Carlos Tévez gólt szerzett már a mérközés első öt percében, azonban végül Mauro Icardi találatával a torinói találkozó végül 1-1-es…..
A Juventus keretet hirdetett a Malmö FF elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen csak és kizárólag egy győzelem és a három pont lehet elfogadható, amennyiben a zebramezes csapat szeretné folytatni az európai kalandot. A Swedbank Stadionban a Juventusnak, a svéd…..
Aut vincere, aut mori ("Győzelem vagy halál") szól a latin mondás, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan, idén is fel kell idéznünk a Juventus Bajnokok Ligája szereplése kapcsán. Lassan hagyománnyá válik, hogy a halálcsoportnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kvartettbe…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A legújabb csatárnév, amely felmerült a Juventus kapcsán egyáltalán nem új, hiszen Marco Borriello kölcsönben már játszott a torinói klubnál. A bianconero csapat rövid időre, „átlagos tulajdonságokkal bíró” helyettest keres az újonnan vásárolt Álvaro Morata helyére, aki…..
A Juventus csatára, Fabio Quagliarella megegyezett a Torinóval szerződése ügyében, és a napokban valószínűleg 3 millió eurós átigazolási díjért csatlakozik a Toróhoz. A játékos tulajdonképpen ismerős közegbe tér vissza, hiszen Fabio Quagliarella karrierjét a gránátvörös…..
A Sky Sport Italia hírei szerint a Juventus nem töltött sok időt azzal, hogy kiválassza a legmegfelelőbb edzőjelölteket Antonio Conte megüresedett posztjára, hisz pár órával a lemondás után a vezetőség már tárgyalásokat folytatott Massimiliano Allegrivel az edzői feladatok…..
A Juventus kijelölte keretét a Cagliari elleni hazai bajnoki találkozója, s a pályára már bajnokként kifutó zebramezes csapat előtt nem maradt más feladat, mint, hogy egy újabb győzelemmel megőrizze százszázalékos hazai mérlegét, s megdöntse az előző fordulóban saját maga…..
Juventus FC blog 32! 2014.05.04 17:35:28
A Juventus matematikailag is megszerezte zsinórban harmadik bajnoki címét, miután az AS Roma csapata 4-1-re kikapott a Catania vendégeként. A Bianconeri ma nem játszott Serie A-s mérkőzést, mivel a csapat kisebb pihenőt kapott a Benfica elleni Európa Liga mérkőzés miatt, de ez a…..
A Juventus csalódást keltő módon, gól nélküli döntetlent játszott a Benfica ellen az Európa Liga elődöntőjének hazai visszavágóján, s az eredménnyel a portugál csapat biztosította helyét a torinói döntőben. A mérkőzés után, érthető módon, Torinóban mindenki…..
A Chelsea elleni tavalyi vereséget követően, a Benfica zsinórban másodszor játszhat döntőt az Európa Ligában, s Lisszabonban mindenki abban bízik, hogy a portugál bajnok a Sevilla ellen képes lehet megtörni a legendás Guttmann-átkot. A Benfica mestere, Jorge Jesus, némileg meglepő…..