Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.tom

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissen felmerült pletykák szerint a Juventus az Udinese és az argentin válogatott középpályása, Rodrigo De Paul átigazolásának az előkészítésén dolgozik. A Calciomercato.com beszámolója szerint a bianconero klub játékosmegfigyelőt küldött az Udinese Genoa elleni meccsére, amelyet a kis zebrák…..
b.tom 2020.11.07 16:18:57
@Juvegaspy: nekünk a juveban játszó pogbara van szükségünk, akkor is, ha gáz őt visszahozni
Jó korban van, vezér a pályán, előre-hatra hasznos, top szinten tapasztalt.
Biztos van rajta kívül is jó kp, de ez az argentin 1 sokadik középszer.
b.tom 2020.11.07 16:48:59
@Leram7: azért írtam, hogy a juveban játszó pogba kell:) nalunk a világ 1ik legjobbja volt a posztján. Jelenleg 1 tulfizetett tucatnéger...
Gianluca Di Marzio beszámolója szerint sikerült megegyeznie az AS Roma és a Napoli képviselőienk Arkadiusz Milik ügyében, egy 25 millió eurós ügylet keretében, ám a csatár még mindig a Juventushoz szeretne igazolni, miközben az Öreg Hölgy inkább a tapasztaltabb Edin Džeko mellett tenné le a voksát,…..
A Villareal a Juventus védőjében, Mattia De Sciglióban látja az ideális jelöltet a sérüléssel bajlódó Alberto Moreno pótlására.  A 27 esztendős szélső védő 2017 júliusában az AC Milan együttesétől igazolt a Juventushoz, s a torinói klub most szívesen megválna tőle, a Sky Sport Italia állítása…..
b.tom 2020.09.11 21:10:48
@JuventusFanatikus: cuadradot inkább elol hasznaltuk eddig pelligrinirol nem is tudtam h visszatért...marad is?
Ha nem, máris csak 2:)
Abból 1 danilo, aki top csapatban max csere.
A Juventus nem túl meggyőző teljesítménnyel tért vissza a pályára a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált kényszerpihenőt követően, s az Olasz Kupa döntőjében elszenvedett fájó vereség után most a bajnoki versenyben próbálja tartani, vagy lehetőség szerint növelni előnyét az üldözőkkel…..
b.tom 2020.06.22 23:02:18
Több hírforrás egymással egybehangzó állítása szerint Arthur Melo kész elfogadni a Juventus ajánlatát, s így a brazil játékos Miralem Pjanić játékjogáért, illetve némi pénzért hagyhatja el az FC Barcelonát. A játékoscsere már hetekkel ezelőtt megvalósulhatott volna, azonban a katalánok játékosa nem…..
A tegnap esti legfrissebb hírek szerint az UEFA megbüntette a Manchester City egyesületét, így az arab tulajdonban lévő klub a következő két évben nem szerepelhet európai nemzetközi klubtornán, így természetesen rögtön felmerült, hogy hova távozhatna a klub katalán mestere, a valószínű opciók között…..
b.tom 2020.02.15 09:26:11
@Il Principino: pont a kamu penzek miatt kapják a büntit, szoval a 30 mihály bünti, plusz 2 szezonnyi bl penz hiánya miatt olyan nagyon nem szórhatják a lóvét.

Most agnelli biztos vakarja a fejét:) sarri mindenképp marad nyárig, és addig bármi megtörténhet... ha bl bukó mellé másodikok leszünk, elég egyértelmű a szitu. De ha meglesz a scudetto, plusz villantana máshol is, esetleg a játék beindulna...
Az a baj, h igy is vizsgalnak minket a fizuk miatt, nem? Olyan brutal nagy bevasarlast nem hiszem h tudnank csinalni.
A Bologna vezetője, Walter Sabatini nemrégiben némi tájékoztatással szolgált Riccardo Orsolini kapcsán, akit állítólag a Juventus vissza akar vásárolni, sőt, már állítólag sikerült is megállapodni a játékos aktuális klubjával egy 25 millió euró körüli árban. Az olasz játékost 2019 nyarán…..
b.tom 2020.02.11 11:37:11
A Juventus csatára a legutóbbi nyilatkozatában Paul Pogbáról is beszélt, illetve elmondta, milyen álmokat fogalmazott meg a Juventusszal kapcsolatban. „Paul és én jó kapcsolatot ápolunk, amikor pedig még a Juventusnál futballozott, mindig új módokat kerestünk a gólok megünneplésére. Sokszor…..
A pletykák szerint a Juventus nagy előrelépést tett a Parma macedón származású, ám svéd válogatott középpályása, Dejan Kulusevski ügyében, akinek a játékjoga így 40-50 millió euróért kerülhet a Juve tulajdonába, ám a játékos nyárig kölcsönben a Parmánál maradna. A svéd válogatott idén robbant be az…..
Intő jel Olaszország és az olasz labdarúgás számára, hogy a Juventus női csapatának angol válogatott csillaga, Eni Aluko megelégelte az országban tapasztalható állapotokat, a napi rutinná vált rasszizmust, s mindössze 18 hónapot töltve a zebramezeseknél, szerződése lejárta előtt elhagyja…..
b.tom 2019.11.29 22:05:23
A hétközi fordulóban a Juventus a Genoa elleni nyögvenyelős győzelemmel tett újabb fontos, ám nem túl meggyőző lépést a bajnoki címvédés felé, s ma este a torinói városi rangadón szerezheti meg a soron következő három pontot. A jelenlegi szezon során a Torino nem nyújt igazán acélos teljesítményt,…..
b.tom 2019.11.02 22:08:24
Az Atlético Madrid otthonában játszott 2:2-es döntetlennel a Juventus fontos lépést tett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza felé, s most a Lokomotiv Moszkva csapatát fogadva kerülhet még közelebb európai álmainak megvalósításához.  Maurizio Sarri mester keretéből sérülés miatt továbbra is…..
Az Inter elleni győzelemmel a címvédő Juventus a bajnoki tabella élére állt, így a hosszú válogatott szünetet követően listavezetőként készülődhet a Torinóba látogató Bologna elleni mérkőzésre. A vendégcsapat meglehetősen kiegyensúlyozott teljesítménnyel kezdte a szezont, s 2 győzelemmel, 3…..
A minap beszámoltunk róla, hogy egyes hírek szerint Mario Mandžukić szóban már megállapodott a Manchester Uniteddel, és januártól Angliában folytathatja pályafutását a Juventusnál mellőzött támadó. Sőt, a Tuttosport szerint a horvát Allegrit követné a szigetországba. Az Il Giornale azonban most azt…..
b.tom 2019.10.17 14:12:18
@rockitbaby: annyira azért nem nagy erősítés mario...a milanon meg az sem segítene, a ronit adnánk ingyen.
legalább egy 10 mihályt adjanak, és mehet a milanba.
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
b.tom 2019.10.06 21:42:16
@Contelegend: üdv! Komolyan nem kötekedés, kivancsi vagyok, te hogy latod a jatekotokat, es a bírót?
Nyilván mi mashogy nézzük...:) de en már tiszta ideg vagyok.
A bajnoki címvédő a Parma elleni idegenbeli győzelemmel indította az új szezont, s a második fordulóban igazi rangadó vár a formálódó torinói csapatra, hiszen a Napoli látogat az Allianz Stadiumba. A Napoli a nyitó forduló legtöbb találatot hozó, változatos meccsén, Firenzében aratott 4:3-as…..
b.tom 2019.08.31 21:20:47
A Serie A bajnokságát jó ideje uraló Juventus kisebb zsákutcában találta magát idén, mivel a vásárlásokat követően bevételekre is szüksége lenne. A nyáron a csapathoz érkezett Merih Demiral és Matthijs de Ligt, mellettük pedig ingyen a klubhoz aláírt Aaron Ramsey és Adrien Rabiot, viszont távozni…..
Mauro Icardi eltökélt szándéka, hogy kizárólag a Juventus kedvéért hagyja el az Internazionale csapatát, így hiába jött létre az egyezség a milánói klub és a Napoli között a vételár tekintetében, a déliek minden bizonnyal lemondhatnak a csatárról. Az argentin támadó a nyár folyamán nem volt…..
b.tom 2019.08.23 17:42:00
@Contelegend: szerintem nem a pénzhiány miatt akarunk ennyire eladni, vagyis nem a kp kell, csak hogy ne legyenek itt olyan jatekosok, akik a padra sem férnek fel 5 millas fizukkal. Nem koltottunk sokat, csak ki kéne dobni a ballasztot, hogy ne legyen még nagyobb gond. Erre meg jo megoldás a jatekoscsere.
b.tom 2019.08.23 21:43:16
@Ádám.84: teljesen kulturáltan, és értelmesen beszelgetett. Danilot a blog 90% kutyazta, szoval 1 szavunk nem lehet...
A legfrissebb pletykák szerint a Tottenham Hotspur is érdeklődést mutat Paulo Dybala kapcsán, így menekülőutat kínálva a Manchester United helyett az argentin futballistának. Paulo Dybalát nem győzte meg a Manchester United ajánlata és projektje, ezért kerékkötője lett a klubok közötti…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Paulo Dybala ügynöke tárgyalóasztalhoz ült a Manchester United képviselőivel, így hamarosan létrejöhet a csere a két klub között, melynek révén az argentin helyére a belga válogatott támadó, Romero Lukaku érkezhet Torinóba. A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca…..
A Juventus hamarosan olyan ajánlatot továbbíthat az Ajaxnak, amely tartalmazza azt az összeget, amelyet a holland klub kér Matthijs de Ligtért. A La Gazzetta dello Sport újságírója, Nicolò Schira szerint a torinóiak ezt megelőzően 67 millió eurót kínáltak a 19 éves védőért, azonban az amszterdamiak…..
b.tom 2019.07.11 08:58:13
@Direct_01: az olasz ujsagok szerint 2 hete bemutatták
A torinói Tuttosport értesülései szerint a magas európai célokat kitűző, sorozatban nyolcszoros olasz bajnok óriási ajánlatot tett Matthijs de Ligt játékjogának a megszerzése érdekében. A pletykák szerint a játékosért az FC Barcelona, a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Bayern München…..
A Tottenham Hotspur menedzsere egy, a Bajnokok Ligája döntője előtti sajtótájékoztatón különleges kérdést kapott egy olasz riportertől - tudósít a Football Italia. Mauricio Pochettino éppen a csapata előtt álló, Liverpool elleni BL-döntő fontosságáról beszélt, amikor a…..
b.tom 2019.05.28 16:04:01
@MdewC: igen, tulajdonképp az ajax oket is végig lemosta a pályáról, teljesen jogosan jutottak volna be a döntőbe. Az angoloknak volt 1 jo/szerencsés negyedórájuk...
b.tom 2019.05.28 17:45:22
@Shyr Kahn: nekem alapvetően nincs vele bajom! Az eddig felmerült, reálisan hozható nevek közül őt választanám.
Csak azt mondom, ha kizárólag a szamokat nézzük, nem várható vele előrelépés. De most már ez van, bízom benne hogy o jön, és sikeres lesz!
A Calciomercato értesülései szerint Massimiliano Allegri korszaka véget ért a Juventusnál öt nagyszerű bajnoki szezont követően, miután a klub háromfős vezetősége a távozása mellett tette le a voksát a szerda esti egyeztetésen. A hírek arról szólnak, hogy Andrea Agnelli, Pavel Nedvěd alelnök és…..
A Juventus talán kapott még egy lehetőséget Matthjis de Ligt kapcsán, miután a Sport spanyol médiaforrás szerint a tárgyalások a Barcelona és a holland klub között megrekedtek. A Barcelona számára továbbra is első számú prioritást jelent a futballista megszerzése, azonban…..
b.tom 2019.05.04 14:39:40
@alexGicamo: a holland akár 15 évre megoldaná a védő kérdést, innen nezve nem sok a 80 mihály.