Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juvem_2

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint a Juventus az ajánlattételt követően Javier Hernandez, Ezequiel Lavezzi és Stevan Jovetić kapcsán válaszra vár a kluboktól. Az utóbbi hetekben az Öreg Hölgyet mindhárom támadóval összehozták a pletykalapok, és a Tuttosport úgy értesült, hogy mindhárom…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megállapodásra jutott az Udinesével Roberto Pereyra ügyében, aki kölcsönben érkezik majd Torinóba, s az Öreg Hölgy opciós vételi jogot szerez az argentin játékos játékjogára, míg az üzlet részeként, az ifjú dán védő,…..
juvem_2 2014.07.22 22:03:04
@Táno: Azért az egy más Juve volt ahova a Motta befért :)
Fernando Llorente a minap azt nyilatkozta, hogy bár számos cikk szerint külföldi klubok érdeklődnek a csatár szolgálatai iránt, ő a Juventusnál kíván maradni. A pletykák arról szólnak, hogy a spanyol gólvágó center egyetlen Olaszországban töltött szezon után már elhagyja a…..
A Juventus egyik legégetőbb házi feladata, hogy megoldást találjon a közös tulajdonjogú szerződések révén félig a klub tulajdonában álló játékosok ügyében, s az Öreg Hölgy hivatalos honlapján jelentette be, hogy az alábbi játékosok esetében a tárgyalások milyen…..
Úgy tűnik, hogy miután visszautasította a Juventus kölcsönvételi ajánlatát, a Chelsea csapatának sikerült meghatároznia Romelu Lukaku értékét, ami nem kevesebb, mint 32 millió angol font, tudósít a The Metro. A belga csatárcsillag, akit szakértők nem egyszer már a Chelsea…..
juvem_2 2014.06.18 10:49:11
A pletykák szerint a Juventus által is követett Romelu Lukaku, aki hazája válogatottjával Brazíliában szerepel, elárulta, hogy büszkeséggel tölti el a torinói klub érdeklődése, azonban jelen pillanatban csupán a világbajnokságra kíván összpontosítani. A Chelsea tulajdonában…..
Hétvégén a svájci válogatott is bemutatkozott a brazíliai világbajnokságon, s ez megihlette az olasz sajtót, amely arról számolt be, hogy a Juventus szemet vetett a Bayern München kevés játéklehetőséghez jutó szélsőjére, Xherdan Shaqirire. A 22 esztendős játékos neve nem…..
juvem_2 2014.06.16 11:01:42
@MdewC: Igen, hallottam szívesen váltana ő is Torinóba mert a Realban már megnyerte a BL-t és új kihívásokat keres... :D Ennyi erővel én is lehetnék szerkesztő a Tuttosportnál
A Real Madrid fiatal támadója, Álvaro Morata, akit a Juventus is szeretne soraiban tudni, zöld utat kapott klubjától, s távozhat a spanyol fővárosból, így hamarosan Torinóba költözhet. A játékos szeretne több játéklehetőséget kapni, s bízik abban, hogy egy sikeres szezont…..
juvem_2 2014.06.10 11:23:50
@tjunior:
Háááát 4 szezonig volt itt Immobile és 3 meccsen játszott aztán folyton kölcsönadtuk. Aztán Serie B gólkirály most meg Serie A gólkirály. És most akarnánk visszahozni, ahol eddig kb csak elküldték más csapatba. Én is a Dortmundot választanám, ha már elmegy a Lewa...
Szóval olyan irgalmatlan sokat nem köszönhet a Juve-nak. Sajnálom persze, hogy nem nálunk folytatta, neki jobban örültem volna mint Morata-nak
A torinói székhelyű Tuttosport és a Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus élénk érdeklődést tanúsít a Chelsea alkalmazásában álló fiatal belga támadó, Romelo Lukaku irányában, s az olasz klub képviselői már fel is vették a kapcsolatot a londoni kékekkel.  A…..
juvem_2 2014.06.06 18:57:21
@Goku06: Hát nem tudom, hogy te láttad e már játszani Lukakut, de ezt azért erősnek tartom. Lukaku picit olyan mint Torrente, csak gyorsabb. Chelsea nagyon vissza akarta hozni, de ha úgyis megy Diego Costa akkor elmozdítható.
A Juventus a nyáron ajánlatot fog tenni az Inter csapatának középpályásuk, Fredy Guarin átigazolása érdekében, a kolumbiaiért cserébe pénzt és több játékost fog felkínálni a milánói nerazzurro klubnak. A torinói csapat már a télen előrehaladott tárgyalásokat folytatott a…..
Álvaro Morata egyre közelebb kerül a Juventushoz, hiszen spanyol AS értesülései szerint a Real Madrid fiatal támadója megegyezésre jutott az Öreg Hölgy vezetőivel, s már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással, hogy a játékos zebracsíkos mezt ölthessen…..
Spanyol hírek szerint a Valencia csapata kész „óriási összeget” felajánlani a Juventusnak csatáruk, Fernando Llorente szolgálataiért. A spanyol válogatott az elmúlt idény egyik legjobban teljesítő torinói futballistája volt, lassú kezdés után hamar hozzászokott az olasz…..
juvem_2 2014.05.31 10:36:07
A Juventus egykori sportigazgatója, Luciano Moggi úgy véli, hogy az Öreg Hölgynek minden követ meg kell mozgatnia azért, hogy megszerezze az FC Barcelona chilei játékosát, Alexis Sánchezt, amennyiben valóban versenyképessé kíván válni Európában. A barcelonai támadót, aki egykor…..
juvem_2 2014.05.27 17:01:35
@Direct_01:
Héhééééé " 21 éves,és klasszisokkal jobb lesz mint Vieira,Davids vagy Yaya Touré valaha is volt,vagy lesz." nem azt mondom, hogy nem örülnék neki... de azért ezeket a játékosokat túlszárnyalni... ez már úgy mondd "football kegyelet sértés". Ha már legalább a szintjüket eléri, már azzal is megelégednék.
Didier Drogba legutóbbi nyilatkozatában nem zárta ki a csatlakozást a Juventus csapatához, mivel beismerte, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában szeretné megmérettetni magát. Az elefántcsontparti támadó szerződése jövő hónapban jár le a Galatasaray csapatával, és a játékos…..
juvem_2 2014.05.24 14:52:09
@Goku06: Na igen, tényleg Anelka is volt. őt el is felejtettem :D
Az angol sajtó értesülései szerint a Manchester City ajánlatra készül a Juventus középpályáját erősítő Paul Pogba megszerzése érdekében. Paul Pogba szerződéshosszabbításának vagy távozásának ügye az átigazolási időszak egyik leghosszabb történetének ígérkezik,…..
juvem_2 2014.05.03 10:16:37
Az Eriksenes pletykák nem tudom mennyire igazak. DE ha jönne Eriksen, Menez, Sánchez, Immobile, Kolarov na meg még valaki meglepetésnek, engem máris kárpótolnának Pogba-ért! Nagyon jó a Pogba, de ha ilyen szintű erősítést tudunk belőle finanszírozni akkor szerintem elengedhető.
@konrad66:
Szerintem ha elmegy akkor nem City lesz belőle. PSG, Real, Chelsea 3asból valamelyik. Dzeko már 28 éves, persze az még nem túl idős, de ha megvan Immobile fele játékjoga aki az olasz gólkirályi címet esélyes, hogy elnyeri idén... akkor nem Dzeko-ra van szükség.

És mindenek mellett VIDAL-t meg kell tartani nyáron!!!!
A Juventus védőjátékosa, Leonardo Bonucci elárulta, hogy jó előérzettel várja a Benfica elleni Európa Liga elődöntőt, amelynek első mérkőzésén az Öreg Hölgy az idén szárnyaló, patinás portugál klub vendégeként lép majd pályára Lisszabonban. Bonucci egy videochat…..
A Tuttosport tudni véli, hogy Aleksandar Kolarov visszatérhet a Serie A-ba a nyár folyamán. A szerb játékos aláírásáért a Juventus és a Napoli csapata mutat érdeklődést. A védő 2010-ben hagyta el az olasz félszigetet, hogy a Manchester City együtteséhez igazoljon 19 millió…..
A Juventus fiatal elnöke, Andrea Agnelli elárulta, hogy a klub érinthetetlennek tekinti Paul Pogbát, s a játékos Torinóban folytatja majd a pályafutását- "Pogba a Juve világörökségi helyszíneinek egyike." - élt egy az alkalomhoz illő és szellemes hasonlattal Agnelli az UNESCO…..
juvem_2 2014.03.06 19:46:00
@devil-z: Egy haldokló Serie A-ban a semmiből jött vissza a csapat és a 3. scudettot nyerhetjük zsinórban ! 1 helyben toporgunk?! Hát én akkor remélem még jó sokáig egy helyben fogunk toporogni! Erősíteni meg eddig is tudunk erősíteni 100 milliók nélkül is ami egy szimpatikusabb projekt mint, hogy felvásároljunk pár nagy nevet! BL-ben szerintem inkább mentálisan vagyunk/voltunk gyengék, nem minőségileg!
Az olasz címvédők újabb győzelmet ünnepelhettek tegnap este a Sampdoria ellen. Conte legénysége 4-2-re verte hazai pályán a Mihajlović által vezetett Sampdoriát. A szakember szerint a mérkőzést a megfelelő felkészültség döntötte el. "A megfelelő módon készültünk a…..
juvem_2 2014.01.19 19:18:17
@Tony.: Igen, abszolút szimpatikus csapat ez a Samp! Remélem más nagy csapatok ellen sikerrel járnak, bár egy idei Milan vagy egy Inter ellen nem elképzelhetetlen!
A Juventus klasszis támadója, Carlos Tévez hosszú nyilatkozatban vallott a Juventusról, torinói élményeiről, s az olasz bajnokságról. "Conte egy jelenség, egyedülálló, soha sem találkoztam még olyan edzővel, mint ő. Ráadásul egy kissé őrült is." - nyilatkozta Tévez a La…..
juvem_2 2014.01.18 10:10:38
@babo0410: Azért mert a city-ben könnyedén a padon találta magát! Itt pedig alapember!
Nemrégiben az a pletyka járta át a sajtót, hogy a Manchester United szeretné megszerezni a Juventus középpályás duóját, Arturo Vidalt és Paul Pogbát. A futballszakértő, Gab Marcotti szerint a Vörös Ördögöknek bankot kellene robbantaniuk ahhoz, hogy leigazolhassák a torinói…..