Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palestinenser

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Palestinenser 2012.11.07 22:49:01
@radikalisviccek:
Éljen Geréb Ágnes az otthonszülés apostola!
Én is az otthonszülés híve vagyok:
a bornaifélék szüljenek Izraelben, a Sztojka Ivánok pedig Indiában.
Vagyunk néhányan, úgy 14-15 milliónyian, elvakult, nacionalista, beszűkült tudatú magyarok, akiknek olimpiai sikereinkről olyan idejét múlt és politikailag inkorrekt dolgok jutnak eszünkbe, mint a nemzeti dicsőség, vagy sportolóink nagyszerű egyéni és csapatteljesítménye. Még…..
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
Palestinenser 2012.10.20 19:00:52
@town: Ezen a hsz-en majdnem sikerült megfulladnom a röhögéstől
A II: kerületben már visszatekerték a parkolóórákat téli időszámításra, úgyhogy aki egy órára fizet be, annak pont le is jár a parkolása, amikor elkezdi. Szerencsére lefotózta, így nem kellett kifizetnie a büntetést. UPDATE 10/17: A II. Kerületi Önkormányzat szerint senkinek…..
Palestinenser 2012.10.16 16:50:52
Rihaj!van ez a leszármazottam, kettő van, de csak egyikük fiú, név szerint Péter, becenév szerint Kisember, Peti, Fickó, Muki, Jakab, Gumiarc, Mókásember, Rumcájsz (amiért balatonon a csúszdás néni elkerekítette a szemét, mert mondom Petinek,  hogy... navárjál szó szerint…..
Palestinenser 2012.09.19 17:01:04
@halor:
Az egész poszt és a kommentek tisztára a "Happy tree friends"-et idézik:

www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g
Palestinenser 2012.09.19 17:37:41
@Szalacsi_Dezső: Az értelmesebbje, aki kűzdősportot űzött, az is inkább elkerüli a nyílt konfrontációt.
Csak néhány példa a közelmúltból.
- a győri ketrecharcos gyereket szíven szúrták
- a felvidéki kick boxost agyonverték
- marian Cosma 210cm 120 kg és tiszta izom volt, szíven szúrták.
Higgyétek el jobb a békesség!
 A minap készített Gyurcsány beszélgetés kapcsán "végre" megszólított a magyar média legfényesebb csillaga, a mára szinte kikerülhetetlen mogul, őfelsége Majoros Petra őnagysága (annak, aki nem tudná Majka). Nagy nehezen sikerült néki mondatokba foglalni minden gondolatát, és…..
Palestinenser 2012.09.15 16:36:51
@karacsi_maci: SP kilóg a sorból. Az is egy kalap szar, amit ő csinál, de van más lehetősége is. Az iparra jár fotószakra, soha nem fog rászorulni, hogy kopottszőrű, megunt zenészutánzatként próbáljon egy kis hírverést kavarni maga körül.
Palestinenser 2012.09.15 18:25:22
@karacsi_maci: hülye lenne, ha nem csinálná ennyi pénzért, ha vannak hülyék, akiknek igényük van rá. Meg hülye lenne, ha nem élvezné a tinilányok bálványa státuszt. Annyi nője soha nem lett volna, ha nem így alakul az élete.
Viszont van biztos hátországa, ha lecseng ez az énekes korszak.
Fluor Tomi meg mehet vissza mosogatni a mekibe. Ez az óriási különbség kettejük között.
Az elmúlt időszakban mondhatni túlságosan is sok szó esett sérült embertársainkról. Most nem az Alpok brutális leszámolásáról van szó természetesen, hanem a Csendesebben kolléga által is érintett, úgynevezett nyomorékokról mozgássérültekről. Na most nekem személy szerint a…..
Palestinenser 2012.09.10 20:57:45
@attila1: Most megmelegedett a szívem tájéka, hogy ennyi jó ember van ezen a világon. Aki pedig nem tartja a Paralimpiát az Olimpiával azonos értékű sporteseménynek, ami legalább annyi műsoridőt érdemel, az GONOSZ!
Palestinenser 2012.09.10 20:59:23
@Pitypalatty úrfi:
"De eleve hibbant ötlet az egész, olyan mintha külön Nobel-díjat alapítanának szellemi fogyatékosoknak."

Ebben az egy mondatban tökéletesen összefoglaltad lényeget!
Palestinenser 2012.09.11 19:37:41
@¿Qué tapas hay?: Fején találtad a szöget. Amit elmondasz tényleg megvilágítja a Paralimpia értelmetlenségét. Valaki már előtted megfogalmazta, hogy ezzel az erővel lehetne Nobel díjat osztogatni értelmi fogyatékos kategóriában. Pontosan itt van a lényeg, hogy egy rokkantnak nem abban kell a teljes értékűségét bebizonyítani, amiben egyértelműen hátrányban van az ép testű emberekkel szemben, hanem olyasmiben, amiben az ő állapotában is kimagasló teljesítményre képes.
A távol-keleti ország számomra mindig meglehetősen ellentmondásosnak tűnt. Vonz a kultúra, a gasztronómia, taszítanak ugyanakkor a merevnek tűnő viszonyok és a helyhiány. G. szerencsésebb, mint én, hiszen neki megadatott, hogy mindezt saját tapasztalatai alapján döntse el.…..
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Palestinenser 2012.09.03 16:00:57
@roki: Elég gyér választási lehetőség, két sémi (természetesen az örményekre és nem a görögökre gondolok) népcsoport között. Levante, vagy Galicia.
Valóban megjelenik ez a szál "Az aranyember"-ben is.
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
Palestinenser 2012.09.04 11:37:15
@jooasszony: tegyél a táskádba felhúzott egérfogót és viselkedj gyanúsan a Corában.
Neki joga van beletúrni a táskádba, Neked meg jogod van egérfogót tartani benne.
Egyik honfitársunk saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy vannak rosszabb helyek autós mentalitás szempontjából, mint a pesti belváros. SingaporeCyclist, aki egy ideje a távol-keleti országban él, ott is megpróbálkozott a kerékpáros közlekedéssel, bár előre is tudhatta, hogy ez…..
Palestinenser 2012.09.04 10:27:24
@Kerülök minden konfliktuskerülést:
Jelen esetben természetesen neked volt igazad. Van azonban egy szituáció, ami nagyon bosszantó tud lenni. Piros lámpa, elől áll az autós, oldalról elé megy és beáll középre a biciklista.
A legtöbb autó pedig azért jobban gyorsulna, mint egy emberi erővel hajtott bicikli. Az az érzésem, hogy az ilyen viselkedés mögött egy adag felesleges öntudatoskodás van, hogy "én is egyenrangú partner vagyok a közlekedésben, tehetsz egy szívességet köcsög autós!"
Erre jöhet aztán a szintén alacsony IQ-val rendelkező autós részéről egy a biciklis testi épségét veszélyeztető előzés.
Subba Eközben Budapesten 2012.08.28 15:34:46
via ..
Palestinenser 2012.08.29 19:22:42
Subba A nap képe 2012.08.29 11:51:16
..
Palestinenser 2012.08.29 17:06:04
@Lemúr Miki: Nagy szellemek, ha találkoznak! Évek óta így becézem Béres Alexandrát.
Találó szójáték!
Palestinenser 2012.08.29 19:19:57
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
Palestinenser 2012.08.26 19:51:54
@komplikato:
Állítólag lézeres szem műtétre készül, gyúr és lovaglással formálja ó-vá az x-lábát.
Palestinenser 2012.08.26 19:54:06
@komplikato: Állítólag lézeres szem műtétre készül, gyúr és lovaglással formálja ó-vá az x-lábát.
Palestinenser 2012.08.29 19:18:11
@andorra: Nem tudtad, hogy mi magyarok mind nácziak vagyunk? Eli Vizel bácsi megmondta.
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
Palestinenser 2012.08.20 14:58:49
@Lattmann Tamás:

"TENGERÉSZGYALOGOS azaz a tengeren keresztül jut el valahová, ahol gyalogosként harcolhat. tehát nem a hazája határait védi. kivéve, ha egy nagyhatalom azt hiszi, övé az egész világ."

Miért nincs például Dániában tengerészgyalogos, pedig nekik is van tengerpartjuk?
Szerintem azért, mert nem nagyon támadnak meg egyetlen más országot sem, nem ütik mindenbe bele az orrukat.
Te egyébként ugye nem szenvedsz kóros kisebbségi érzésben? Sőt!
Palestinenser 2012.08.20 15:34:25
@Lattmann Tamás: A haditengerészet arra is alkalmas, hogy egy országnak a saját felségvizeit megvédje. Ahhoz nem kellenek a tengerészgyalogosok. Szerintem van köze az adott nagyhatalom politikájának ahhoz, hogy milyen fegyvernemeket fejleszt ki.
A németeknél sincs tengerészgyalogság.

"Vagy biztos én nem figyeltem eléggé, amikor a hadtudományból törölték az ellentámadás fogalmát."

Hát igen! Ilyen ellentámadás volt Irak lerohanása, csak aztán valahogy nem kerültek elő azok a fránya tömegpusztító fegyverek.
Palestinenser 2012.08.20 15:43:03
@Lattmann Tamás:
"Különösen, mert látom, hogy személyeskedés nélkül nem megy. A másik vitatémában nem zavar, itt nem tetszik."

Rendben, megpróbálhatom anélkül is, csak tudod már az a beállítás, hogy velem, vagyis az erőszakoskodóval szemben ott vagy Te, aki "nincs rákényszerülve" egy kissé személyeskedő hangvétel volt.

nem világos, hogy tényleg nem érted, vagy csak nem akarod megérteni, amit magyarázok.
Van olyan szituáció, hogy egy nő egy randevúra nem azzal a feltett szándékkal érkezik, hogy dugni fog. Ennek ellenére végződhet mégis úgy a randevú és ehhez nem kell erőszak, csak esetleg egy kis csábítás, az illető felizgatása stb.
Persze lehet úgy is, hogy az első húzódozásra: "mi? nem akarsz dugni? mehetsz Isten hírével!"
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Palestinenser 2012.08.18 15:49:56
@A félázsiai csizmadia - kinek neve ketroot: Téged viszont senki sem kényszerít, hogy egy ilyen lenézett nép között élj és a nyelvüket használd. Még fejpénzt sem kérne utánad a magyar állam, mint annak idején a románok a szászok és a zsidók után.
Vagy parazitaként életképtelen lennél gazdaállat nélkül?
Palestinenser 2012.08.18 15:50:04
@nextexit: Most őszintén, csodálkozol, ha nem szeret Téged egy olyan nép, amelyikről ilyen véleményt hangoztatsz?

Arra nem gondoltál még, hogy a magadfajtára jellemző belterjesség, amelyik megmutatkozik olyan külső jegyekben is, mint a 12 dioptria, a lúdtalp és a tyúkmell, farkastorok, nyúlszáj stb állati vonások, esetleg némi szellemi degeneráltsággal is járhat?
Palestinenser 2012.08.18 18:57:48
@tvenhetes: ha felizgatod magadat egy ilyen kis kretén miatt, akkor máris elérte a célját. És erre, hogy saját maguk gerjesszék az ú.n. antiszemitizmust, olyan szükségük van, mint egy falat kenyérre. Ez a szó mindenre Jolly Joker.
Eddig tökéletes karrierjükkel, tökéletes kapcsolatukkal, tökéletes mindenükkel voltak a címlapokon. Most valami éppen nem tökéletes, most azzal. A bulvárnak mindegy, hogy jó vagy rossz hír, kihasználják a sztárokat. Ahogyan a sztárok is élvezik, ha írnak róluk, és ott…..
Bornai Tibor Százzal a piros felé 2012.08.17 21:24:57
A Szentendrei úton figyeltem meg, de attól tartok, bárhol ugyanezt látnám. Furcsa betegségféle tapasztalható az autóvezetők körében. Amikor a lámpa zöldre vált, az ott várakozók teli talppal tipornak a gázpedálra. Az éppen akkor odaérkezők még annál is gyorsabban süvítenek…..
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Palestinenser 2012.08.05 22:34:06
@qrisz: A tolerancia azt jelenti magyarul, hogy el kell fogadni a nemi aberrációkat, a drogfüggőséget, a köztörvényes bűnözést (különösen, ha kellően lebarnult az elkövető), de nem szabad tolerálni bizonyos pártok (leginkább a Jobbik, már petíciót is indítottak a megszüntetésére) létezését sem.
Nem szabad tolerálni, ha a rendőr megkerget egy körözött cig.nybűnözőt, de a liberális párt elnöke nyugodtan viccelődhet fideszes képviselőtársán, akit összevertek a rendőrök.
Szóval valami ilyesmi lehet a tolerancia.
Palestinenser 2012.08.06 10:28:28
@tobias2: Dehogyisnem! 100 000 000>60 000 000.
Palestinenser 2012.08.06 14:44:33
@Eclect: Kis ideges barátom, bele ne fulladj a hányásodba! Csinálhatod skót módra is, összeszorítod a fogd, hogy a sűrűje benn maradjon.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Palestinenser 2012.08.03 21:11:02
@thorpe: Maceszgombóc leves lesz, vagy nyereg alatt puhított hús kumisszal?
Palestinenser 2012.08.03 23:11:51
@verőköltő bodobács: Valóban nem követem, de ebben az esetben kissé indokolatlanul használtad ezt a jelzőt.
Palestinenser 2012.08.04 14:17:53
@Steve31: Anyád a besúgó, Te górbarom.
Azonkívül besúgó: Szabó istván, Konrád györgy Acél Endre (Acsádi) és még sokan mások.
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Palestinenser 2012.07.17 16:27:56
Vasárnap a rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával – közölte hétfő reggel a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Több jobboldali hírportál úgy értesült, hogy az elkövető cigány…..
Palestinenser 2012.07.17 08:56:04
@Humperdickk: nagyon nyomós érveid vannak. Ezzel a három mondatoddal helyére is tetted az egész posztot.
Bebizonyítottad mennyire lehet a magadfajtát komolyan venni.
Palestinenser 2012.07.17 13:04:19
@Humperdickk: Ha nem titkolnánk el, hogy a közelmúlt legfelháborítóbb erőszakos bűncselekményeit cigányok követték el, azzal pont azt tanítanánk, hogy elkövethették volna svábok, ruszinok, sokácok, bunyevácok, nyenyecek.
Kik ezek a köztünk járó barna bőrű emberek? Ha már Nemzeti Együttműködés Rendszere, meg Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata meg Nemzetgazdasági Minisztérium meg Nemzeti Összetartozás Napja, akkor még aktuálisabb az az amúgy is borzasztóan fontos kérdés, hogy a magyar nemzet…..
Palestinenser 2012.07.16 07:54:21
@luciferase27: Eleve idiótaság volt kitalálni a pirézeket és ezzel csesztetni a lakosságot. Ezt hasonlítod össze azzal, hogy a csehek beengedték egy másik szláv nép munkavállalóit?
Az sem bizonyíték semmire, hogy van egy primitív réteg amelyik románozza az erdélyi magyarokat is.
Ez egyszerű emberi gyengeség, már elkezdődik az általános iskolában, hogy ellentét van az A és a B osztályosok között, a faluban az alvégiek összeverekednek a felvégiekkel, a Dózsa szurkolók a Fradi szurkolókkal. Ugyanez megvan a Real és a barcelona szurkolók között is.
Ez nemzetközi idiótaság, nem csak ránk jellemző.
Azt sajnos súlyos tapasztalatok támasztják alá, ha szembe jön este 10 cigány, akkor érdemes átmenni a túlsó oldalra, ha becsönget egy cigány asszony, hogy vizet akar adni a csecsemőjének, akkor jobb, ha nem engeded be. de nem hiszem, hogy ha kezelésre megy valaki a rendelőbe, akkor zavarja, hogy az orvos, vagy a nővér cigánynak néz ki. legfeljebb magában csodálkozik egy kicsit és elismerően gondol az illetőre. Jellemző, hogy a baloldalról előszeretettel cigányozzák Orbán Viktort, a híveit pedig ez egyáltalán nem zavarja és úgy gondolják, bár minden cigány ilyen lenne.
Vagy itt van Daróczi Dávid esete. Én mindenkitől csak azt hallottam pártfüggetlenül, hogy kár egy ilyen tehetséges fiatalemberért és soha nem merült fel negatív kontextusban a cigány származása.
Palestinenser 2012.07.16 08:08:02
@luciferase27: Ez valóban egy egészen tisztességes és hasznos cikk.
Palestinenser 2012.07.16 14:06:06
@luciferase27: "akikről semmit nem tudnak és akikkel biztos nem találkoztak"

Pontosan erről van szó: azt se tudták a megkérdezettek, hogy emlősállat, vagy hüllő e a piréz?
Nézzük csak a kínaiak példáját! Alapjában véve elfogadtuk, hogy itt vannak, megszoktuk őket, jókat mosolygunk rajta, ahogy szia-val köszönnek a 100 éves mamókának is.
Tudod kikkel volt a kínaiaknak eddig legtöbb összetűzésük? Bizony bizony a cigányokkal, mert sok kínai árust kiraboltak. Aztán a kínaiak sokszor elég keményen rendet tettek.