Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hutchington

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén egy app kissé zilált állapotba hozta az SD kártyámat (először csak belassult, aztán besztondult a készülék), a végeredmény az lett, amit a mkdir x; chdir x végtelen ciklusban futtatása eredményez. Ennek örömére újra is partícionáltam a kártyát, most 6G / 2G az…..
Találós kérdés: Minden iPhone-on van, minden Androidon is van, és minden bizonnyal még az Ice Cream Sandwichben is lesz. 2005. decemberében kérvényezte az Apple a bejegyzését, amit tegnap reggel az amerikai Szabadalmi Hivatal (US Patent & Trademark Office) meg is ejtett. Mi az?…..
Hutchington 2011.10.26 09:57:10
@molyember: @Yarner: A videóban is mutatták, ha nem ismer fel, akkor bejön a jól ismert pattern unlock, tehát a spájzban és a pincében, sőt még a híd alatt az éjszaka közepén is lehet majd telefonálni. :)
Tegnap leírtam, milyen az, amikor az ember először szembesül egy "nehéz" ügyféllel. Ismerős? Vagy te ülsz pont a másik oldalon? Biztos vagy benne, hogy nem ilyen vagy? Én magamról tudom, hogy néha ilyen vagyok - persze más területen, nem marketingben. Képes vagyok…..
A hírt, miszerint a Google felvásárolta a Motorola Mobilityt, az Androidos közösség általános örömmel fogadta, és a két nagy koreai gyártó, a Samsung és az LG is üdvözölte a lépést, hangsúlyozva: örömmel látják, hogy  a Google végre elhatározta, hogy kiáll az Android…..
Onlinemarketing blog Webol-dalom 2011.08.29 23:30:45
Weblapos: És mi legyen a weboldalon?Megrendelő: Itt van minden ezen a szórólapon, az kell az internetre is!Weblapos:  Öö. És esetleg van valami különleges design kérés?Megrendelő: ?Weblapos: Hogy nézzen ki...Megrendelő: Ja? Mondtam. Mint a…..
Hutchington 2011.08.30 07:22:30
Mostanság kezd csak igazán kiéleződni a verseny az Apple által gyártott és az Androidos operációs rendszerrel ellátott okostelefonok piacán. A két termékcsoporthoz két felhasználói tábor is tartozik, akik már-már nem csak mint egy szegregált csapat él és virul, hanem úgy is…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Hutchington 2011.04.04 10:39:11
Levél kötegelő
bigyoshop.hu/?q=products/show/level-kotegelo

Ronda kábelek elrendezése valami széppel. Így már az sem zavar, ha szem előtt vannak.
Milyen lenne a Facebook, ha open source fejlődne, és egy nyitott, lelkes programozói közösségen múlna a sorsa? Hát pontosan erre a kérdésre próbál meg választ találni a Diaspora. Ma adták ki a forráskódot, és lehet nézegetni a blogpostjukban a screenshotokat is.Várhatóan…..
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
Hutchington 2010.09.07 19:07:54
blog.hdesign.cc/ilyenamikor404
Döglött link, döglött madár...
Talán sokan ismeritek a Zuma játékokat, amik méltán népszerűek napjainkban is. Akik szeretik a fent megnevezett játékot, azoknak jó hír, hogy Android rendszerre is elérhető egy mutáció, Bonsai Blast néven a Glu Games jóvoltából, ráadásul ingyenesen. Ebben a játékban a cél a…..
Nincs is nagyobb bók egy cég részéről, mint amikor annyira népszerűvé válik a blog az ott dolgozók körében, hogy tiltólistára teszik időről-időre. Marty Mcfly épp két ilyen tiltás közötti állapotban van, úgyhogy reméljük, pont tud munka helyett figyelni a fontosabb dolgokra…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Hutchington 2009.09.24 17:13:03
Azt vettem észre magamon, hogy a reklámok böngészése, a posztesélyes anyagok válogatása közben olyan mennyiségű felesleges információ raktározódik el bennem, aminek a negyedét sem akartam soha tudni. A kommentekből ítélve sokan vannak még így ezzel rajtam kívül. Nekik…..
De most úgy igazán jó lenne már tudni. Ashton Kutcher meg a CNN csatája után itthon is elindult ugye a nagy Twitterverseny Angelday, Doransky és Hírbehozó között. Ki éri el előbb a 2009 követőt - ez a tét.De hogy valójában tényleg mire jó a Twitter, azt valahogy máig nem érzem…..
Vajon mi a szent szart ábrázolhat a djuice nemzetközi arculathoz igazított új logója, ami leginkább a földrengés utáni San Franciscohoz hasonlít? Kérlek benneteket, segítsetek!!!!..
Hamarosan minden magyar netező szembesülhet azzal, hogy megváltozik az iWiW ruhája. Nem dizájnváltásról, csupán a meglévő dizájn faceliftjéről van szó. Változik például a betűtípus, finomodnak a főbb dizájnelemek, más lesz a link stílusa is, etc etc. Régi és új fejléc. A…..
Hutchington 2009.03.26 17:36:46
addict Emese anyja színre lép 2009.03.16 10:00:00
Nem irigylem a Budapest Bankos kreatív csapatot. Emese figurájával sikerült megalkotniuk egy szerethető vagy éppen utálható, de mindenképpen érdekes figurát, valamint egy egyszerű és hatásos koncepciót, amelyre mint a sok példa is mutatja számos reklámot fel tudtak építeni. A…..
Egy fiatal, kolozsvári designer, Erőss Sándor nevéhez fűződik a képeken látható tricikli koncepciója. A tervező célja egy könnyen kezelhető, kényelmes, sportos és környezetbarát járgány megalkotása volt, amely napi használat mellett elegendő testmozgást biztosít, de lusta…..
Hutchington 2009.03.13 10:33:52
Mindenkinek vannak olyan márkái vagy ha jobban tetszik lovemarkjai, amelyeket annyira szeret, hogy az már szinte a személyiségének is részét képezi. Az azonban, hogy valakinek a rajongása egészen addig terjedjen, hogy egy vállalat logóját magára is tetováltassa, az a…..
A keddi előadásom anyagát szövegesen most közzé is teszem, aki olvasgatni szeretné, annak íme. Néhány gondolat már korábban felbukkant itt a blogban, de most egy kicsit más rendszerbe vannak szedve.I. ergonómiai hibák okai1. weblapfejlesztések esetlegeseknincsenek tervek, hanem…..
A hírek szerint az APEH ebben az évben a fuvarozók, internetes kereskedők, a befektetési szolgáltatók, a felnőtt- és egyéb oktatással foglalkozó vállalkozások és a gépjárműkölcsönzők - na és persze a sajtkészítők - mellett a reklámcégekre figyel majd különösen. Hogy…..
Hutchington 2009.02.19 13:48:32
@reklámbuzi: :D Nem okoskodni akartam, csak ha már lúd, legyen kövér! :)